Γεωτεχνική κοροϊδία

Κυριακή 3 Μαΐου 2009



Αναρτήθηκε μόλις προχθές η γεωτεχνική ενημέρωση του Μαρτίου!!! στο web-site του επιμελητηρίου βασικά γιατί , στα σπίτια αργεί ακόμα να μας τιμήσει με την παρουσία της.

Σε μια εποχή που τα μέσα και η πληροφόρηση τρέχουν ακατάπαυστα,σε μια εποχή που και οι χθεσινές ειδήσεις μοιάζουν μακρινό παρελθόν,μια γεωτεχνική ενημέρωση με θέματα που έχουν απασχολήσει τον κλάδο πριν 2-3 μήνες να διαβάζονται τώρα είναι άνευ λόγου και σημασίας.

Θα υπήρχε μια ανοχή αν ήταν ένα καθαρά επιστημονικό περιοδικό με άρθρα που να αξίζει τον κόπο, και να διαβαστούν και να αποτελέσουν ένα είδους αρχείο.

Να διαβάζουμε όμως κομματικές ανακοινώσεις,προσωπικές απαντήσεις αν είναι ή δεν είναι τίμιος ο τάδε,ετεροχρονισμένα δελτία τύπου,και γενικότερα εκδηλώσεις που έχουν λάβει χώρα πριν ανθίσουν οι αμυγδαλιές,είναι από την μια αδιάφορο και από την άλλη,συγχωρέστε μου την έκφραση "νταβατζιλίκι".

Τα παραπάνω(πολλά είναι) θα μπορούσαν να υπάρχουν στο web-site(παραμένει στα κακά του χάλια) του ΓΕΩΤΕΕ αρχειοθετημένα,στην ώρα τους και να μην υπήρχε το κόστος της έκδοσης.

Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί, και αν θέλετε το κάνω και πιο συγκεκριμένο,άνεργοι και συμβασιούχοι(φυσικά είναι και άλλες κατηγορίες),που σκίζουν την ζελατίνα περιμένοντας να ενημερωθούν ουσιαστικά,και αν την σκίζουν από συνήθεια δεν την ξεφυλλίζουν πάνω από 5 λεπτά.

Ας γυρίσουμε όμως στο κόστος γράφοντας αφελείς σκέψεις και ερωτήσεις.

Ο δημόσιος ανοιχτός διαγωνισμός για την ετήσια έκδοση της γεωτεχνικής ενημέρωσης που θα καλυφθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.,είναι εκατόν σαράντα χιλιάδων ευρώ (140.000 € με Φ.Π.Α).

Η γεωτεχνική ενημέρωση εκτυπώνεται(βλ.πάνω φωτό) σε 24.000 αντίτυπα και το κόστος για κάθε τεύχος στα μέλη του είναι το 1 ευρώ.Με πρόχειρους υπολογισμούς τα έσοδα του ΓΕΩΤΕΕ για ένα χρόνο από το περιοδικό είναι 288.000 ευρώ.

Αυτή η διαφορά των 148.000 ευρώ λογικά θα μπαίνει στα ταμεία του ΓΕΩΤΕΕ,και δεν ξέρω αν πληρώνονται και πόσο η συντακτική ομάδα και οι υπόλοιποι(μπορεί να το κάνουν και αφιλοκερδώς) που απασχολούνται για την έκδοση αυτή.


Σε πρόσφατη ανάρτηση ο αριθμός των ανέργων και συμβασιούχων Γεωπόνων φτάνει στις 5500.Αν όλοι ή περισσότεροι απαλλαγούμε από την έκδοση αυτή τα χρήματα 50.000 ευρώ(+,-) ετησίως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση,την καλύτερη εκπροσώπηση,τον σχεδιασμό την έγκαιρη αντιμετώπιση των επαγγελματικών μας προβλημάτων και των αδιεξόδων που αντιμετωπίζουμε.

Τώρα αν εσείς θεωρείτε όλα τα παραπάνω μπούρδες και θέλετε να σκίσετε σώνει και καλά την ζελατίνα την ερχόμενη εβδομάδα για να δείτε φάτσα-κάρτα την παρακάτω φωτογραφία ,εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από πάσο!






agroanergos

15 σχόλια:

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 1:54 μ.μ.  

Πραγματικά λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά συμφωνώ μαζί σου, το ΓΕΩΤΕΕ δεν μας καλύπτει και δεν μας αντιπροσωπεύει πια. Μας τα παίρνουν από 10 μεριές και δεν προσφέρουν τίποτα. Δρούν και αντιδραστικά (πχ σύμβαση έργου ΟΠΕΚΕΠΕ). Εγώ σαν επαγγελματίας αισθάνομαι μόνος απέναντι σε μία διαρκή επίθεση που δέχομαι καθημερινά. Κάτι πρέπει να γίνει...

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 3:40 μ.μ.  

Να μην ξαναεπιτρεπσουμε ουτε συνδρομη να πληρωσουμε ξανα ουτε τιποτα ουτε τη βοηθεια τους να ξαναζητησουμε σε τιποτα!ειναι κοροιδια!

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 6:00 μ.μ.  

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ:

οι οποιοι μαλλον θα πρεπει να ειναι αρκετοι στο μπλογκ. αφηστε τις βλακειες για γεωπονικες επιστημες κλπ και πιαστε με τη σειρα ελγα, οπεκεπε, δακοκτονιες, νομαρχιες, περ. ινστιτουτα, και δεν ξερω τι αλλο ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 60 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

απο δω και περα πλεον για μονες θεσεις (και ειναι ολες μονες οι γ*μ*μενες) ο ενας και μοναδικος διορστεος θα επιλεγει ατυος με τον μεγαλυτερο βαθμο πτυχιου μεταξυ αυτων που εχουν ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ 90% (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ)ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ 60 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ολα τα υπολοιπα ειναι σχετικα ευκολα αλλα αυτοι οι 60 μηνες ειναι, κομματι, δυσκολοι. δεν περνανε με τιποτα. χωρις αυτους δημοσιουπαλληλικι γιοκ.

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 6:09 μ.μ.  

Ρε παιδιά δεν είναι το θέμα αυτό, να μην ξαναπληρώσουμε, ούτως ή άλλως τα παίρνουν από τα εκτός έδας μας. Το θέμα είναι πως θα μας δώσουν λίγη σημασία, πως θα ασχοληθούν με τα προβλήματά μας. Αν ενωθούμε όλοι μαζί (5000 λέει το ΓΕΩΤΕΕ ότι είμαστε) τότε λέτε να μη μας ακούσουν?

Αν ενωθούμε θα αποκτήσουμε δύναμη, μόνο έτσι θα καταφέρουμε κάτι!
Μια λύση είναι να κατεβάζουμε στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ δικούς μας, άνεργους! Με τόσες ψήφους, δεν θα έβγαινε????

Αφήστε τις διαμάχες και τις αντιπαλότητες σχετικά με τις ειδικότητες και τις βυσματικές θέσεις, να ενωθούμε!!!!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΑΣΓΕ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ! Καθένας μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα, όλοι μαζί μπορούμε πολλα!!!

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 7:05 μ.μ.  

ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΟ:
ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΣΟΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ-ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ?

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Η΄ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ--ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!!!)

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 7:48 μ.μ.  

Οι πτυχιούχοι Γεωπόνοι του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού
Περιβάλλοντος Βολου, έχουν τα προσόντα και τις δυνατότητες ν’ απασχοληθούν γενικά σε Δημόσιους
Οργανισμούς, στον Ιδιωτικό Τομέα και σε Διεθνείς Οργανισμούς (!), πιο συγκεκριμένα ως εξής:
Δημόσιοι Οργανισμοί
Υπουργείο Γεωργίας: σε ανάλογες θέσεις Κεντρικών και Περιφερειακών Υπηρεσιών καθώς
επίσης σε Ινστιτούτα και Σταθμούς Γεωργικής Έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας
(ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.) κ.λπ.
Αγροτική Τράπεζα: σε ανάλογες θέσεις εφαρμογής, μελέτης και έρευνας, κεντρικά και
περιφερειακά, και ως Διευθυντές Υποκαταστημάτων.
Υπουργείο Παιδείας: σε θέσεις Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης και μετά από απόκτηση
περισσότερων προσόντων (διάφορα επίπεδα μεταπτυχιακών σπουδών), στην Ανώτερη και Ανώτατη
Εκπαίδευση αντίστοιχων ειδικοτήτων και Σχολών.
Άλλα Υπουργεία: σε ανάλογες θέσεις εφαρμογών και μελετών, π.χ. Υπουργεία Εθνικής
Οικονομίας, Περιβάλλοντος- Χωροταξίας- Δημοσίων Έργων, Εσωτερικών, Εξωτερικών (π.χ. ως
γεωργικοί ακόλουθοι ή βοηθοί αυτών σε Πρεσβείες, Βιομηχανίες, κ.λπ.), Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση,
Υπηρεσίες Περιφερειών κ.ά.
Διάφοροι Οργανισμοί: Οργανισμός Γάλακτος, Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων,
Ελληνική Βιομηχανία Ζαχάρεως, ΕΟΜΜΕΧ, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών,
Οργανισμός Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι και
Κοινότητες).


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ


-Η ΒΙΟΜ ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑΤΟΣ.

-Ο Ο.Γ.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

-ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΜΗΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ.

-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ.

-ΕΟΜΜΕΧ?????????!!!!!!!!!!!!

-Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών??????????!!!!!!

-Υπ. Εξωτερικών (π.χ. ως
γεωργικοί ακόλουθοι ή βοηθοί αυτών σε Πρεσβείες, Βιομηχανίες, κ.λπ.)??????????!!!!!!!!!!!



ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
Ή ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ
Ή ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ 350 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ (χωρις εντοπιοτητα φυσικα)

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 9:00 μ.μ.  

Φίλε 3 Μάϊος 2009 6:00 μμ.
Για ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα του 1κ/2008. Οι μισοί προσληφθέντες δεν έχουν μεταπυχιακό ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δεν έχουν όλη την προϋπηρεσία. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν ούτε ένα μήνα προϋπηρεσία και σήμερα είναι μόνιμοι. Τι να λέμε τώρα...Αν σε θέλει...

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 11:09 μ.μ.  

Πράγματι, η Γεωτεχνική Ενημέρωση όλο με δηλώσεις του ενός και του άλλου ασχολείται. Τίποτα το ενδιαφέρον δεν παρουσιάζεται στις σελίδες της.

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 12:36 π.μ.  

ΠΡΟΣ 3 Μάϊος 2009 9:00 μμ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 1700

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 1:09 π.μ.  

παντως το επαγγελμα του γεωπονου φθινει. φθινει συνεχως. καθε χρονια και χειροτερα. το βλεπεις παντου: απο το γεωτεε, απο τον αριθμο των ανεργων, απο τον αριθμο των αποφοιτων, απο τις μειωσεις εποχικων στον ελγα, απο τις μειωσεις εποχικων στις δακοκτονιες, απο την μειωση του αριθμου των μονιμων θεσεων που προκυρησονται, απο την φαγομαρα και την μιζερια που γιγαντονεται ολο και περισσοτερο καθε χρονο, και απο ενα πτυχιο που δεν εξασφαλιζει τιποτα πλεον.

εχω παρει πτυχιο το '97 στη θεσνικη

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 1:17 μ.μ.  

telika eisai agroergazomenos

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 3:50 μ.μ.  

Παιδια κατι ασχετο με το θεμα σας. Μιας και ειστε γεωπονοι θα ηθελα τη συμβουλη σας. Εχω μια γαρδενια. Πρεπει να ριξω καποιο λιπασμα και αν ναι τι?
Το λεω γιατι προηγουμενες χρονιες μου μαραινοταν. Τωρα ειναι ανθισμενη. Να ριξω κατι?

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 5:28 μ.μ.  

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ AGROANERGE ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ?ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ?
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ..ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ?

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 5:43 μ.μ.  

εδω δινουμε συμβουλες για το πως θα γινεις δημοσιος υπαλληλος. για μορια, εντοπιοτητες, εμπειριες, εμπειριες με 50%, ecdl, και λοιπα.

για την γαρδενια σου ψαξε τα μπλογκ κηπουρικης. οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι ζωικης. καμια γιδα εχεις?

Ανώνυμος 4 Μαΐου 2009 στις 8:01 μ.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 3 Μάϊος 2009 6:09 μμ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP