ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 987 ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ(ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ)!!!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009


Η φωτό από την συνάντηση της Πέμπτης 21 Μαίου 2009.
Ο δεξιά γιατί δεν γελάει;

35 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 5:07 μ.μ.  

giati perimenei na ginei proedros gia na gelasei ligo to xeilaki tou.

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 5:17 μ.μ.  

αχρηστοι, ανθρωποι, πουλημένοι,
σκατοψυχοι

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 5:47 μ.μ.  

Μάλλον 987 "προσλήψεις" του φαίνονται πολλές...

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 6:09 μ.μ.  

τι να κανει κ ο δολιος?αφου υπεγραψε κανει την παπια?

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 7:23 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ, ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΡΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)
ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ Ο ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΣ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ…
ΑΣΤΑ: «ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ».
ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ) ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ.
ΕΜΑΣ ΣΑΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ, ΓΙΩΤΑΚΗΣ) ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Γ.Κ.

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 7:40 μ.μ.  

ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ
Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΚΑΜΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΑΣΚΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 8:45 μ.μ.  

τους 4000-5000 νεους, γερους και παιδια που ειναι ανεργοι κατοχοι πτυχιου γεωπονιας, απο τις 4-5 γεωπ. σχολες με τις δεκαδες κατευθυνσεις,

τους ενδιαφερει αποκλειστικα και μονο ενα πραγμα

το ΠΩΣ θα μεταμορφωθουν απο ανεργοι σε δημοσιοι υπαλληλοι για επομενα 40 χρονια της ζωης τους.

χαχα ετσι δεν ειναι ρε?

λεω ψεμματα?

αφηστε τις μ*λακιες για γεωτεε, πασοκ, υπαατ, νδ, οπεκεπε, διδακτορικα κλπ κλπ

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 9:54 μ.μ.  

Και βέβαια το ΓΕΩΤΕΕ κάνει ότι μπορεί, προάσπιζε και προασπίζει τα συμφέροντά μας! Όπως άλλωστε και οι ΠΟΓΕΔΥ, ΠΕΓΔΥ κτλ και οι κοινωνικοί φορείς. ΚΑΛΟ Ε??
Θα σας λέω ένα ανέκδοτο τη μέρα από εδώ και πέρα...

Συνάδελφοι ξυπνήστε! Μόνο αν αντιδράσει ο καθένας ατομικά, χωρίς να περιμένει από τους άλλους θα μπορέσει να γίνει κάτι...Ας δούμε τι κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά και ας συσπειρωθούμε σε οργανώσεις για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα!

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 9:57 μ.μ.  

Απευθύνομαι σε αυτούς που δεν συμμετείχαν στην απεγία την Πάμπτη και την Παρασκευή και έχουν απαιτήσεις για να βρουν μια δουλειά με τους πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Στην πραγματικότητα συνάδελφοι δεν σας αξίζει καμία συμπόνια για τα κακά που θα σας βρουν τα επόμενα χρόνια... Υποσκάψατε τους αγώνες των υπολοίπων και θα δρέψετε τους καρπούς. Καλύτερα αλλάξτε επάγγελμα από τώρα...

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 10:06 μ.μ.  

Καλα το ΓΕΩΤΕΕ σας φταίει πάλι... Γιατί να προασπίσει το ΓΕΩΤΕΕ τα συμφέροντά μας, αφού δεν τα προασπιζόμαστε εμείς οι ίδιοι??? Πόσοι από εσάς συμμετείχατε στην απεργία που προκήρυξε η ΠΕΑΣΓΕ? Πόσοι από εσάς συμμετείχαν σε καταλήψεις, πόσοι αντέδρασαν στην προκήρυξη αυτή? Και δεν εννοώ φυσικά με το να διαμαρτύρεστε μέσα στο blog ή κρυφά στα καφενεία, εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε εδώ μέσα… Κάντε κάτι πιο δραστικό όπως εμείς οι υπόλοιποι συνάδελφοι και μετά θα έχετε κάθε δικαίωμα να γκρινιάζετε και για το ΓΕΩΤΕΕ…

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 10:12 μ.μ.  

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΤΛ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ....

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 10:33 μ.μ.  

ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ.. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ…

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 10:36 μ.μ.  

ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ . ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ….

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 11:46 μ.μ.  

με το πασοκ ετρωγαν ολοι ενα κομματι ψωμι

με την δεξια στην κυβερνηση εχουνε βγαλει τις χρυσες κουταλες και οτι προλαβουν

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 11:44 π.μ.  

Πασόκε του κερατά!
Αν δεν είχε κάποιος πράσινη κάρτα έπαιρνε το τρίτο το μακρύτερο.
Μόνο όταν δεν υπήρχε άλλος πασόκος δουλεύαμε εμέις οι υπόλοιποι.
Νομίζεις ότι ξεχάστηκαν;
Είσαι πολύ γελασμένος.
Όσο για τις κουτάλες, μήπως έχεις να μας πεις τίποτα για το σκάνδαλο με τους TOR M1 με το TPQ 37 με την Αττική οδό, με το κτηματολόγιο, με το χρηματηστήριο, με τη ΔΕΚΑ, ME TA PAMPERS.......;;;;
Αλλά συγγνώμη ξεχάστηκα. Εσύ τυφλωμένε πασόκε άρχισες να σκέφτεσαι να βλέπεις γενικά να υπάρχεις ως άνθρωπος το 2004. Μέχρι τότε κοιμόσουνα τον ύπνο του δικαίου δημοκράτη και στον ξύπνιο σου ίσως απολάμβανες τις εξαιρετικές επιδόσεις της σοσιαληστρικής διακυβέρνυσης!. Καληνύχτα πασόκε!

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 12:11 μ.μ.  

26 Μάϊος 2009 11:44 πμ

Μιλάμε για πολύ μίσος. Χαλάρωσε μεγάλε.

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 12:59 μ.μ.  

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΤΟ 2004 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ TOR M1 AΛΛΑ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΑΣΕΠ...

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 1:46 μ.μ.  

Προς πασοκους, νεοδημοκρατες, κουκουεδες, συριζες και οτι αλλο κλεφτοκομμα εκπροσωπείτε, οσο στηριζετε με την ψηφο σας σαπια συστηματα τοσο θα συμβαινουν τα ιδια και τα ιδια. Μοναδικοι υπευθυνοι ειστε εσεις!!! Ξυπνηστε ρε! Αλλα τι λεω.. εσας τα μονα πραγματα που σας απασχολούν ειναι να αποδειξετε οτι το κομμα σας κλεβει τα λιγοτερα και μηπως κατσει καμια καλη (να αδικήσετε καποιον συναδελφο σας δηλαδη) και διοριστείτε. Τρεξτε παλι με τα σημαιάκια σας. ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 2:27 μ.μ.  

E OXI KAI NA STIRIXOYME TIN PEASGE..TIN DOYLEIA SAS KANETE KAI EMEIS TIN DIKI MAS..OK?

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 2:32 μ.μ.  

ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

Οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα ολοκληρώνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό η διαδικασία των 987 προσλήψεων με Σύμβαση έργου – ρουσφέτι!!!

Μέχρι στιγμής έχουν «κλειδώσει» περίπου 650 θέσεις από τις 987 !!!! Είναι οι θέσεις που έχουν «κλειδώσει» από τα Βουλευτικά – Κομματικά Γραφεία. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι στην αναμονή… όλο και κάποιο ρουσφέτι της τελευταίας στιγμής θα γίνει….



Έχουν αποσταλεί από τα Βουλευτικά και Κομματικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τα ονόματα των υποψηφίων που θα προσληφθούν. Η αποστολή των ονομάτων είτε έγινε απευθείας στον ΟΠΕΚΕΠΕ είτε δια μέσου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ξεκίνησε η διαλογή των αιτήσεων εκείνων που θα προσληφθούν. Οι υπόλοιπες αιτήσεις προς το παρόν δεν εξετάζονται… Θα πάρουν ένα αριθμό Πρωτοκόλλου έτσι για το δήθεν και θα μπούνε στην άκρη!!!!

Υπάρχει και το ενδεχόμενο για τα μάτια του κόσμου μερικές θέσεις να καλυφθούν με αξιοκρατικά κριτήρια… δηλαδή να προσληφθούν άτομα που το όνομά τους δεν είναι στις λίστες των Κομματικών Γραφείων. Θα προσληφθούν με βάση την εντοπιότητα και το βαθμό πτυχίου.

Καλά πληροφορημένες πηγές μας έλεγαν ότι αυτές οι προσλήψεις δεν θα ξεπεράσουν τις 150!!!



Πίνακας με αποτελέσματα μας αναφέρουν ότι δεν θα αναρτηθεί. Αν και λόγω των αντιδράσεων υπάρχει μικρή πιθανότητα αυτή η απόφαση αλλάξει …



Η ειδοποίηση όσων προσληφθούν θα γίνει τηλεφωνικά στις αρχές Ιουνίου.



Επίσης στο τέλος Ιουνίου θα βγει και νέα προκήρυξη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για 6μηνη ή 8μηνη Σύμβαση Εργασίας ορισμένου χρόνου…. Αυτή τη φορά με αξιοκρατικά κριτήρια και με το γνωστό «κώλυμα» σε ισχύ. Οι θέσεις θα είναι περίπου 300.



Η «Τσουκνίδα» θα καταβάλει προσπάθεια ώστε τις επόμενες ημέρες να αναρτήσει τη λίστα με τα ονόματα όσων θα προσληφθούν.

entomella

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 2:58 μ.μ.  

Καληνύχτα κομματόσκυλα. Να δω πόσο θα σας ανεχόμαστε ακόμα.

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 3:18 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 25 ΜΑΙΟΥ 10:33

ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ...

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 3:28 μ.μ.  

26 Μάϊος 2009 2:27 μμ
Τι λες ρε φίλε, είσαι σοβαρός??? Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντά μας ως άνεργους και συμβασιούχους, είναι ο εαυτός μας! Και αυτός μόνο μέσω της ΠΕΑΣΓΕ και των τοπικών συλλόγων! Στην ΠΕΑΣΓΕ κι εγώ γράφτηκα πρόσφατα επειδή ακριβώς είδα ότι τα παιδιά εκεί μέσα κάνουν πολύ σημαντικές προσπάθειες και αγωνίζονται για το συμφέρον όλων μας!
Αν θεωρείς ότι δεν σε καλύπτουν, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παρευρεθείς σε κάποια από τις συνελεύσεις και να προτείνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό! Με την απαξίωση δεν καταφέρουμε τίποτα|! Ούτε με το να τσακωνόμαστε εδώ μέσα!Καταλάβετέ το επιτέλους!

Andrameleh 26 Μαΐου 2009 στις 7:27 μ.μ.  

Αυτό ήταν αγαπητοί συνάδελφοι, ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! Οι ελάχιστοι που είχαμε απομείνει στις επάλξεις του αγώνα αηδιασμένοι από τον εαφτουλισμό , την ηττοπάθεια και την μοιρολατρεία σας εγκαταλείπουμε και γεα πυρί μειχθήτω! από εδώ και πέρα ο καθένας για τον εαυτό του, τέρμα οι απεργείες και οι καταλήψεις καλύτερα να αρχίσετε από τώρα να σκέφτεστε ποιό επάγγελμα θα ακολουθήσετε ( οι επιλογές πολλές: σουβλατζής, ντελιβεράς, σερβιτόρος κλπ) και το πτυχίο μπορεί κάλλιστα να χρησιμέψει για στήριγμα στο κουτσό σας τραπεζάκι! Μαλάκες!

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 8:12 μ.μ.  

Ρε συνάδελφοι, να ρωτήσω κάτι και όποιος θέλει απαντάει, αλλά ειλίκρινά!
α)Θεωρείτε ότι με το να μπαίνετε και να τσακώνεστε σε αυτό το blog για το αν το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ θα βοηθήσουν ή θα θάψουν ακόμα περισσότερο τον κλάδο μας καταφέρνετε κάτι?
β)Λέτε πολλοί ότι τα παιδιά στην ΠΕΑΣΓΕ δεν κάνουν κάτι. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?
γ)Εφόσον δηλώνετε ότι η ΠΕΑΣΓΕ δεν προσπαθεί αρκετά, γιατί δεν συμμετέχετε κι εσείς, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα και να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα?
Εντάξει κι εγώ εχω απογοητευτεί από την κατάσταση στον κλάδο μας, αλλά αυτό που με απογοητεύει περισσότερο είναι η έλλειψη συναδελφικότητας από μερικούς και η πλήρης αδιαφορία από τους περισσότερους.

Υ.Γ. Εγώ πάντως γράφτηκα στην ΠΕΑΣΓΕ πριν λίγους μήνες γιατί θεωρώ ότι μόνο με τη συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει λιγο η κατάσταση....
moris

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 9:26 μ.μ.  

agroanerge το μπλογκ σου εχει γινει λαικη αγορα οπου η πεασγε και τα τσακαλια της, ψαρευουν συνδρομητες (συγνωμη, συναγωνιστες ηθελα να πω...)

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 11:30 μ.μ.  

''ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ''(ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΑΡΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ)
ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΓΕΩΤΕΕ,ΠΕΑΣΓΕ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΛΠ)
ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ (ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ)ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ 50 ψΩΡΟΕΥΡΩ.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ.
ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 5:44 π.μ.  

προς 9:26
γιατι τους λες τσακαλια;
εξηγησε το σε παρακαλω;
για να μαθαινουμε και οσοι δεν ξερουμε;

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 11:29 π.μ.  

erixa simera gelio , diabasa th sinenteuxi tou proedrou GEOTEE sthn TSOYKNIDA...exei poli gelio...komatoskilo!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 12:06 μ.μ.  

Όταν δεν συμμετέχεις στα αυτονόητα,, δεν διεκδικείς τα κεκτημένα σου και μεταθέτεις τις ευθύνες στους άλλους, είσαι υπόλογος. Είσαι υπόλογος παρόλο που το σαθρό πολιτικό σύστημα σου έμαθε οτι η δημοκρατία ασκείται με το δικαίωμα της ψήφου κάθε 4ετία και ερμηνεύεται με την εξαργύρωση αυτής, επειδή είσαι ο μικρόμυαλος, ο στενόμυαλος που περιμένει από το ΓΕΩΤΕΕ ή τη ΠΕΑΣΓΕ να προασπίσει τα συμφέροντα σου ενώ εσύ κάθεσαι στον καναπέ σου ή αποδεικνύεις την εργατικότητα σου στον προϊστάμενο ή ακόμα χειρότερα τρέχεις στα γραφεία των πολιτικάντηδων για την βόλεψη σου σε κάποια θεσούλα. Είσαι υπόλογος γιατί δεν συμμετάσχεις σε άμεσες διαδικασίες, δεν συνδικαλίζεσαι στο χώρο εργασίας, δεν συμμετάσχεις στις συνελεύσεις, δεν συμμετάσχεις στα καλέσματα για μαζικές κινητοποιήσεις.
Ξύπνα
ο θεός έχει για τους άλλους όχι για σένα,
οι πολιτικοί δουλεύουν για την πάρτη τους όχι για σένα.

Μόνο αυτοί που είναι σαν και σένα μπορούν μαζί με σένα.
Η Αυτοοργάνωση είναι η μόνη λύση.

Σκατά σε όλα τα κομματόσκυλα.

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 12:19 μ.μ.  

agroanerge πότε θα σταματήσεις να δημοσιοποιείς τις απόψεις των κομματόσκυλων φανερών και μη. Τις απόψείς των εν δυνάμη αυριανών βολεμένων που προσπαθούν να καλύψουν τα αίσχη που γίνονται, αναπαράγοντας την κυβερνιτική πολιτική.

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 2:43 μ.μ.  

26 Μάϊος 2009 11:30 μμ

Καλά λες ρε φίλε, αλλά αυτοί εδώ δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα... Μαζέψτε τα ένσημα να δω τι θα τα κάνετε αν συνεχίσουν να βγαίνουν προκηρύξεις τέτοιου τύπου, αφού δεν αντιδράτε...

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 2:51 μ.μ.  

Για σκέψου λίγο...
εσύ που διαβάζεις αυτό το σχόλιο τώρα... Αν ήσουν υπουργός, πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και έβλεπες τους γεωπόνους σε αυτή την κατάσταση, να τους ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ με συβάσεις έργου, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια και να τους ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ με κάθε τρόπο και αυτοί να μην αντιδρούν καθόλου, για να μη χάσουν 40 ευρώ στο μισθό τους, τι θα έκανες? Θα τους έδινες σημασία????
Για σκέψου...
Αφού δεν αντιδρούν σχεδόν καθόλου (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις), τους εκμεταλεύεσαι μέχρι τελικής πτώσης!

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 2:56 μ.μ.  

26 Μάϊος 2009 9:26 μμ

Όχι φίλε, το blog κοντεύει να καταντήσει παρακμιακό καφενείο που μίζεροι άνεργοι γεωπόνοι τσακώνονται για τα πολιτικά, μεταξύ τους παθιασμένα λες και θα τους δώσει ποτέ κανένας άλλος σημασία... Σαν τους παπούδες στα καπη...

Και σιγά τη συνδρομή που ζητάει η ΠΕΑΣΓΕ ρε φίλε, 10 ευρώ το χρόνο, μη σου λείψουν από το φραπέ και το στοίχημα...
ΜΙΖΕΡΙΑ...

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 6:37 μ.μ.  

Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχουμε και τους διάφορους γραφικούς συνομωσιολόγους να ψάχνουν "τσακάλια" και "αλεπούδες". Ναι ρε φίλε άλλη δουλειά δεν είχαμε από το να στρατολογούμε κόσμο για να του πάρουμε το δεκάρικο. Δεν είμαστε καλά! Κακομοίρη! Έχουν πιάσει φωτιά τα μπατζάκια μας και πρέπει και να ασχολουμαστε και με πανέξυπνα "σαίνια" σαν και σένα που "ανακαλυπτουν συνωμοσίες" όπου σταθούν κι όπου βρεθούν (το επόμενο βήμα είναι να μας πεις ότι οι εξωγήινοι βάλθηκαν να παγιδέψουν τους συναδέλφους). Πιστεύω ότι κάνεις πολύ μεγάλη ζημιά εδώ μέσα, τους λίγους που διαβάζουν και ενδιαφέρονται τους προκαλείς δυσπιστία με αποτέλεσμα να αποθαρρύνονται και να συμμετέχουν ακόμη λιγότερο στις κινητοποιήσεις. (να βάλω κι εγώ τώρα την δική μου συνωμοσιολογική πινελια και να αναρωτηθώ γιατί τα λες όλα αυτά; τι συμφέροντα εξυπηρετείς; )

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP