Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδας για τις προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει τις αντιδραστικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ (οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων προσανατολισμού και εγγυήσεων) και προχώρησε σε προκήρυξη θέσεων εποχιακής εργασίας με δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Η διοίκηση του Οργανισμού εναρμονισμένη πλήρως με τη λογική της πλήρους ελαστικοποίησης της εργασίας και της μεταφοράς των ασφαλιστικών εισφορών στις πλάτες των εργαζομένων προχωρά στις συγκεκριμένες προσλήψεις με αδιευκρίνιστη διαδικασία(αίτηση με ΦΑΞ!!!). Παρακάμπτουν πλήρως το ΑΣΕΠ με απώτερο στόχο την αύξηση των πελατειακών σχέσεων και των ρουσφετολογικών προσλήψεων(ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ).
Η απόφαση αυτή του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι απαράδεκτη και ανοίγει το δρόμο για παραπέρα αρνητικές εξελίξεις σε όλους τους χώρους της εποχιακής εργασίας (ΕΛΓΑ, ΔΑΚΟ κτλ) αλλά και σε όλο τον ευρύτερο «δημόσιο» τομέα ανοίγοντας τη κερκόπορτα για την συνολική αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και για τους συναδέλφους που δουλεύουν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Ήδη εκφυλίζουν την κατάσταση με την καθυστέρηση πληρωμής δεδουλευμένων
Καλούμε όλους τους γεωπονικούς συλλόγους, τη ΓΣΕΕ, τις Ομοσπονδίες, τα κατά τόπους εργατικά κέντρα, το ΓΕΩΤΕΕ, τους συλλόγους και τα σωματεία των μηχανικών(η προκύρυξη περιέχει θέσεις μηχανικών) το ΤΕΕ, τα σωματεία και τους συλλόγους των κτηνιάτρων να καταδικάσουν την απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ και να πάρουν πρωτοβουλία σε αγωνιστική κατεύθυνση για να παρθεί πίσω η συγκεκριμένη απόφαση.
Η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ πιστεύει ότι έχει να κάνει με δούλους. Είναι βαθιά γελασμένη. Θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά της αν δεν πάρει πίσω τη συγκεκριμένη απόφαση.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΤΙΣ 21-22/5/09
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΕΩΠΌΝΩΝ.
ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 4:17 μ.μ.  

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ!!!!
ΣΑΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΜΟΙΒΗΣ!
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΒΥΣΜΑ!
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ!!!ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΕΝ; ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 8ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ Γ@Μ^ΘΟ&Ν ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 6:19 μ.μ.  

υπαρχει ενας
εγω.

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 10:32 μ.μ.  

μπραβο στο λεει και η μαμα σου καθε πρωι να το πιστεψεις "εσυ"

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP