Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;;;

Τρίτη 26 Μαΐου 2009


πηγή:Ελευθερία Λάρισας

5 σχόλια:

Καποιος που ξερει 26 Μαΐου 2009 στις 5:26 μ.μ.  

Για τους μη γνωριζοντες προσωπα και πραγματα:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΣ:
Γεωπονος ιδιωτικου τομεα(εργαζεται στην εταιρεια του κ.Ανδριωτη, εισαγωγεα σπορων βαμβακιου κυριως).
Συναδελφος με γνωσεις και μεγαλη εμπειρια σε θεματα καλλιεργειας βαμβακος, αγαπητος στους περισσοτερους-ασχετως κομματος- ενω ο ιδιος προσκειται στην ΝΔ.
Του συγχωρουμε-λογω δουλειας- μια εμμονη με το βαμβακι, ενω ολα δειχνουν οτι παει κατα διαολου η εν λογω καλλιεργεια.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:
Γεωπονος διευθυνσης γεωργιας Λαρισας, φυτοπαθολογος(με προσωπικο διαβασμα και ενδιαφερον), προσκειται στο ΠΑΣΟΚ, συμπαθης προσωπικα στον γραφοντα το σχολιο.Αλλοι βεβαια των θεωρουν ΠΑΣΟΚΟ εμπαθη και φανατικο.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΡΔΑΣ:
Γεωλογος,σπουδασας σε Ιταλια,πρωην προεδρος της ANKΕΛ(ΑΝανεωτικη Κινηση Επιστημονων Λαρισας προσκειμενη στην ΝΔ ιδρυθεισα απ τον μακαριτη κ.Γλιατη)μετοχος εταιρειων σχετικων με ευρωπαικα προγραμματα και επιδοτησεις(;;;;;) και νυν επιστημονικος συνεργατης πανεπιστημιου θεσσαλιας(γεωπονικης Βολου), σωστα καταλαβατε αυτου του αξιοπιστου ερευνητικου ιδρυματος που δινει μεταπτυχιακους τιτλους σ οποιον πληρωνει και που εχει ως σκοπο να ανεβασει την βασει των γεωπονων στο ΑΣΕΠ πανω απο τα 2000 μορια με μοναδικο σκοπο την ανοδο της ποιοτητας των μελλοντικων δημοσιων υπαλληλων και χωρις κανενα οφελος για τους φωτισμενους διδασκοντες σ αυτο.
Ξεχασα να σας πω οτι ο κ.Σκορδας ειναι κατοχος διδακτορικου(ξανα ;;;;) και επιβλεπων(παλι;;;;;) σε μεταπτυχιακα.Οσον αφορα την εκτιμηση που εχει ο κ.Σκορδας γενικα, αν το αναφερω θα με πειτε εμπαθη.
Το τι γινεται με την ιστορια μεταφορας του φυτοπαθολογικου συνεδριου θα σας πω μολις μαθω περισσοτερα .Προς το παρον ηθελα απλα να σας ενημερωσω για τα προσωπα του show αυτου οπως τα βλεπω απ την δικη μου πλευρα-χωρις να εχω καποιο συμφερον-.
Οποιος φυσικα διαφωνει ας πει την γνωμη του.
Πιστευω οτι πιθανον να εχει σχεση με συγκρουσεις κομματοσκυλων μεταξυ τους για τις καρεκλες(και οχι μονο φυσικα...)
Ελπιζω να μου το δημοσιευσεις agroanerge.
Ευχαριστω και θα επανελθω.

Ανώνυμος 26 Μαΐου 2009 στις 10:30 μ.μ.  

.....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ) ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
...ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.....

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 1:11 π.μ.  

Τον γιο του επίσης γεωπόνο... σσσσσσσσσσσσ.... ομερτα

Καποιος που ξερει 27 Μαΐου 2009 στις 3:00 π.μ.  

Eπανερχομαι
Οι λογοι αναθεσης του συνεδριου φυτοπροστασιας στην Αθηνα και οχι στην Λαρισα ειναι (με βαση τις πληροφοριες μου) οι φιλοδοξιες του κ. Γιατροπουλου σε βαρος του κ.Ραγκου,ο οποιος-παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη- ειναι ο πιο ανιοδιοτελης απ ολους(εν οψει μαλιστα πιθανης διακυβερνησης απ το ΠΑΣΟΚ)διοτι συμφωνα με την νοοτροπια που επικρατει στην Ελλαδα αλλο prestige εχει εκδηλωση που γινεται στην Αθηνα και αλλο στην επαρχια.
Και φυσικα ο κ. Σκορδας εξαργυρωνει την στηριξη της ΠΑΣΚ(κ.Γιατροπουλος) στο προσωπο του στις εκλογες του ΓΕΩΤΕΕ στο οποιο δεν θα εβγαινε με τιποτα προεδρος ενας Γεωλογος(κ.Σκορδας)οταν οι γεωλογοι ειναι μονο 45 σε σχεση με 2000 γεωπονους που ειναι εγγεγραμμενοι στο ΓΕΩΤΕΕ κεντρικης Ελλαδας.
Πιστευω οτι τωρα καταλαβαινετε γιατι ο κ.Σκορδας ειναι τοσο...συμπαθης, διοτι μπροστα στην προσωπικη του προβολη δεν υπολογιζει τιποτε και κανενα.
Το οτι βεβαια οι χιλιαδες των γεωπονων του ΓΕΩΤΕΕ κεντρικης Ελλαδας "εξελεξαν" προεδρο γεωλογο(1 απο τους μολις 45) για να υπερασπισει τα συμφεροντα τους δειχνει για αλλη μια φορα την ξευτιλα του κλαδου και επιβεβαιωνει το γεγονος οτι ολοι μας εχουνε γραμμενους κανονικα-ξερετε που-...
Ευχαριστω για την φιλοξενια.

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 1:14 μ.μ.  

Μιλάμε, αν δεν το καταλάβατε, για το #1 πρόβλημα του κλάδου. Θα γίνει η συνάντηση ή δεν θα γίνει και ποιός θα είναι ο πρόεδρος οεο,ποιός ειναι ο πρόεδρος οεο...Τελικά εμείς οι νέοι θα πληρώνουμε μια ζωή τη μαλακία των μεγαλυτέρων...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP