ΓΕΩΤΕΕ Παρ/Αιγαίου για τις προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Η Δ.Ε του Παραρτήματος Αιγαίου στην συνεδρίαση της στις 19/05/09 συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει με τις προσλήψεις Γεωτεχνικών στον ΟΠΕΚΕΠΕ με δελτίο παροχής υπηρεσιών και απερίφραστα καταδικάζει τον τρόπο αυτόν πρόσληψης αφού και τους συναδέλφους υποβιβάζει αλλά και παραθυράκια για ρουσφετολογικές προσλήψεις με παράκαμψη του ΑΣΕΠ αφήνει ανοιχτά.

Την Δ.Ε. απασχόλησε επίσης η στάση που κράτησε στη σχετική απόφαση του Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου μας.

Επειδή πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες οι αιτιάσεις των συναδέλφων και να δημιουργούν αρνητική εικόνα του Επιμελητηρίου θεωρούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει άμεσα να λάβει θέση και να απαντήσει εκθέτοντας την άποψη του στο θέμα που έχει προκύψει.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος επιφυλάσσετε να τοποθετηθεί μετά την δημοσιοποίηση της απάντησης που σαν Επιμελητήριο οφείλουμε στους συναδέλφους που δίκαια διαμαρτύρονται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 9:31 π.μ.  

Χωρίς να θελω να γινω γραφικος και ουτοπιστης , ειλικρινα λυπαμαι, διοτι σαν κλαδος δεν θα μπορεσουμε ποτε μα ποτε να φτασουμε σε επιπεδο αλλων κλαδων. Αρνουμαι να με λενε επιστημονα οταν δεν μπορω να σκεφτω τιποτα παραπανω απο το χρημα, αρνουμαι να με λενε γεωπονο οταν κυνηγω μορια για να μπω καπου και απο χωραφι δεν εχω ιδεα.Αρνουμαι να δεχτω σαν προστατη των δικαιωματων μου και των υποχρεωσεων μου ενα επιμελητηριο που φυμωμενο,φοβικο,ανυπαρκτο οταν το εχω αναγκη ως τωρα.
Γεωτεχνικοι, κυριως ανεργοι και συμβασιουχοι,βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει,μπορει δουλεια σας ειναι να μετρατε τα ζωα , οχι ομως να κανετε τα ζωα.
Με τον τροπο που βγηκε η προκηρυξη να ξερετε πως δημιουργειτε εξαρτησεις του ευατου σας με πολιτικα κεντρα τα οποια να ξερετε σαν ελεκτες αργοτερα μπορει να σας ζητησουν και αυτα χαρες, και μετα βεβαια θα μιλαμε για την αξιοπιστια των ελεγχων!!!
Πηγα σε μια σχολη για να ανοιξω το μυαλο μου και μετα απο 5,6 ή 8 χρονια αναλογα, βλεπω να κανω παρεα με τον Μορφεα για το υπολοιπο της ζωης μου.Δεν μπορω να το δεχτω ρε παιδια.

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 11:49 π.μ.  

ναι βρε παιδια.
αντε να δουμε, ποτε θα καταλαβετε οτι εισαστε εκπρόσωποι.
σύντομα , σύντομα, όταν θα πληρωθούν τα βίσματα την πρώτη δόση, να βγάλετε μια ανακοίνωση!!!
και όταν εμείς θα κρατάμε τον δίσκο σε καμιά καφετέρεια.

κανονικά θέλει κατάληψη στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ.

και καταληψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ επ αορίστου, να μην αφήσουμε να δουλέψει κανένας.

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2009 στις 2:59 μ.μ.  

25 Μάϊος 2009 11:49 πμ

Και ποιος θα κάτσει ρε φίλε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ? Δεν ξέρω από που είσαι και αν καταφέρατε κάτι στην περιοχή σας, αλλά τους βλέπεις ποιοι είναι οι γεωπόνοι, μίζεροι τελείως, που φοβούνται μη χάσουν 40 ευρώ και δεν απεργούν, που φοβούνται μην το μάθει το βίσμα τους και δεν κάνουν κατάληψη... Αυτοί είναι! Πιστεύεις έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά???????

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP