Οριστικά αποτελέσματα 1/289Μ/2007
Σάββατο 9 Μαΐου 2009
Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1/289Μ/2007 (ΦΕΚ 483/13.12.2007, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 28 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής.Τα αποτελέσματα έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής (www.nada.gr). Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.
Κατηγορία ΠΕ Γεωπόνων
Πίνακας Διοριστέων
Γενικός Πίνακας Κατάταξης
Πίνακας Κατάταξης Πολυτέκνων
12 σχόλια:
Τα αποτελέσματα ελγα ποτε αναμένονται; Υπάρχει καποια πληροφόρηση;
σαββατο βραδυ και το μονο με απασχολει ειναι Η καταντια του κλαδου μας, Η ανεργια, ΤΑ βυσματα, ΤΑ μορια, ΤΑ λαμογια και Η λιστα (του ελγα) στην οποια παντα με βαζουν τελευταιο. δεν μπορω αλλο, δεν θα κλεισω ματι και αυτο το παρασκευοσαββατοκυριακο. που θα παει αυτη η κατασταση?
συναδελφοι ας ενωθουμε να χτυπησουμε
μηχανικους και τειτζηδες,
γιατρους και δικηγορους,
βορειους και νοτιους
να τους ποιοι ειμαστε εμεις οι γεωπονοι. να δουν τι εστι γεωπονος. να τους πατησουμε κατω τους π**στηδες
9 Μάϊος 2009 9:41 μμ
Ηλεκτροσόκ φίλε μου. Παλιά αλλά ενδεδειγμένη μέθοδος. Αυτό σου χρειάζεται. Ίσως συνέλθεις.
παρατηρω πως ηθελαν ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ..αμα ειναι για θεσεις φυτικης τοτε ζητανε γεωπονους ΓΕΝΙΚΑ..βρεγμενη σανιδα που θελει ο κωλ..σας.....
Προς 12:21 πμ
Εκτός πραγματικότητας αυτο που λες. Το αντίθετο συμβαίνει. Η ΦΠ είναι σαν δεύτερη ειδικότητα σε θέσεις που προορίζονται για άλλες ειδικότητες, ενώ έχει και μοναδικές θέσεις για ΦΠ. Το καταλαβαίνω και είναι σωστό αυτό να συμβαίνει γιατί έχει τους περισσότερους αποφοίτους. Μη λέμε όμως και ό,τι μας κατέβει!
12:21 πμ εχεις δικιο. μονα-ζυνα χανουν οι ΦΠ παντου και παντα
γεωργο-αγροτο-οικονομολογε των 12:37 πμ, ποιανου ιδεα ηταν να φτιαξουν πολλες ειδικοτητες ασχετες με την γεωπονια (που ειναι η ΦΠ) αλλα και μεταξυ τους (ουδεμια σχεση εχει η (η ΑΟ με την ΖΠ, την ΕΒ, την ΒΤ και ουτω καθεξης). ετσι χαμενοι ειμαστε ολοι.
11:43 πμ
Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών. Μιλάμε για δύο πτυχία. Πρώτο πτυχίο Γεωπόνου μετά από 3ετείς σπουδές, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Δεύτερο, απόκτηση εξειδίκευσης διάρκειας 2 ετών που οδηγεί σε απόκτηση Μάστερ, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο (εκτός από την Ελλάδα!!!). Αυτά ισχύουν για τις σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (όπως και στις Γεωπονικές σχολές άλλων πανεπιστημίων). Ένα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο εκπαιδεύει Γεωπόνους. Δε θα δεις ποτέ δικηγόρο απόφοιτο Γεωπονικού Πανεπιστημίου. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και εκτός πραγματικότητας. Σε πολλές περιπτώσεις δε, εκφράζουν το κόμπλεξ κατωτερότητας πολλών νεοελλήνων σχετικά με το ποιος είναι πιο άξιος και ικανός σε αυτή την κοινωνία. Γελοιότητες.
10 Μάϊος 2009 3:29 μμ
Μπορεί στο Γεωπονικό Αθηνών να συμβαίνει αυτό που λες φίλε, πάντως απόφοιτος ΑΠΘ Αγροτικής Οικονομίας, όπως και απόφοιτος από Ορεστιαδα (που νομίζει πως είναι γεωπόνος) δν έχουν δει φυτό στη ζωή τους...
3:29 μμ
Κακώς συμβαίνει αυτό. Το ΓΠΑ παρέχει Γεωπονική εκπαίδευση από την οποία δεν εξαιρείται κανένας φοιτητής κανενός τμήματος. Τα 3 πρώτα χρόνια μάλιστα παρακολουθούν τα ίδια μαθήματα όλα τα τμήματα μαζί. Η ΦΠ έχει 2 επιπλέον μαθήματα ειδικότητας ανά εξάμηνο, όπως και κάθε τμήμα άλλωστε. Το σημαντικό είναι πως κανείς δε μένει στη θεωρία αλλά η πρακτική είναι ο κανόνας της εκπαίδευσης όλων των φοιτητών.
Οι εξετάσεις των εργαστηρίων όπου έχεις να κάνεις με ταυτοποίηση δειγμάτων (σε δενδροκομία, φυτά μεγάλης καλλιέργειας, ζωοτεχνία, λαχανοκομία, μικροβιολογία, εντομολογία και πάρα πολλά άλλα). Αν δε στρώσεις κώλο να μάθεις ποια η διαφορά του στάχυ σιταριού από το στάχυ τριτικάλε για παράδειγμα ή αν δεν μπορείς να ξεχωρίζεις την αρρενοσυκιά από την ημεροσυκιά ή ακόμα αν δεν γνωρίζεις πως γίνεται λίπανση της κερασιάς ή το κλάδεμα καρποφορίας της ροδακινιάς, πτυχίο δεν θα πάρεις ποτέ. Όπως εννοείται και πως ο Γεωπόνος απόφοιτος Αγρ. Οικονομίας μαθαίνει να αναγνωρίζει παθολογικές καταστάσεις των φυτών όπως επίσης είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τις μεθόδους καλλιέργειας των κυριότερων καλλιεργούμενων φυτών στην Ελλάδα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα στο ΓΠΑ και δεν γίνονται εξαιρέσεις για κανέναν, είτε είναι Φυτικής είτε είναι Γεωργικής Οικ. είτε είναι Τεχν. Τροφίμων. Αν αυτό δε συμβαίνει σε άλλες Γεωπονικές σχολές που παρέχουν πτυχίο Γεωπόνου, κακώς. Πολύ κακώς. Δεν μπορείς όμως να μειώνεις τον κόπο κάποιων που τα σπούδασαν με κάθε λεπτομέρεια και ας είναι Γεωπόνος με ειδικότητα στις Έγγυες Βελτιώσεις.
οτι ειδικοτητα και να 'χεις, τα ιδια σκ*τα ειμαστε ολοι. δεν μας θελει κανενας. δεν βλεπετε ρε? ξεχειλιζουμε απο υπερηφανεια που ειμαστε γεωπονοι, το πτυχιο μας ανοιγει τις πορτες την μια μετα την αλλη και εκπεμπει σεβασμο προς πασα κατευθυνση. και μην αρχιζετε τις γνωστες βλακειες για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα. με το πτυχιο του γεωπονου γινεσαι ενας μετριος ιατρικος επισκεπτης. κριμα.
Προς 7.18
Και πολυ ειπες
Γινεσαι ενας αποτυχημενος...
Ο γεωπόνος συνάδελφοι είναι για το χωράφι. Αν εσάς το όνειρό σας είναι να γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι και να κάθεστε πίσω από ένα γραφείο συγγνώμη αλλά καλά να πάθετε! Η γεωργία έχει λεφτά. Ψάξτε και βρείτε καλλιέργειες καινοτόμες, μυαλό έχετε όλοι πολύ περισσότερο από κάθε απλό παραγωγό. Αν έχετε όρεξη για δουλειά κάντε κάτι δικό σας να σωθείτε...
Δημοσίευση σχολίου