Ξύπνησε το ΓΕΩΤΕΕ μια ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων!!!

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Παρέμβαση ΓΕΩΤ.Ε.Ε. προς τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
για την πρόσληψη γεωτεχνικών με σύμβαση έργου

Σε παρέμβαση προς τον Πρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Ξενοφώντα Βεργίνη προχώρησε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με αφορμή την ανακοίνωση του Οργανισμού για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με 987 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και γεωτεχνικοί. Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής του Επιμελητηρίου έχει όπως παρακάτω:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
δημοσιεύθηκε χθες η ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού στον ΟΠΕΚΕΠΕ με συμβάσεις έργου με την δημοσιοποίηση δύο κειμένων από τα οποία δεν προκύπτει σε κανένα σημείο ο αριθμός των προσλαμβανομένων ανά ειδικότητα και κατηγορία, ο τρόπος αμοιβής, το ύψος των αμοιβών και ο τρόπος ασφάλισης (συνταξιοδοτικά & κατά την εκτέλεση της εργασίας) αυτών που θα προσληφθούν και, κυρίως, δεν προκύπτει σε κανένα σημείο ο τρόπος αξιολόγησης (κριτήρια) των υπό πρόσληψη εργαζομένων, καθώς απουσιάζει και η απαραίτητη δέσμευση για την δημοσιοποίηση των πινάκων με την προκύψασα μοριοδότηση ώστε να καλύπτεται το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» όσων θα υποβάλλουν δικαιολογητικά.
Έτσι, εκ των πραγμάτων, ανακύπτει ένας ισχυρός προβληματισμός που έχει να κάνει τόσο με τα κίνητρα για τα οποία επιλέγει η συγκεκριμένη μορφή πρόσληψης και απασχόλησης όσο και με την τελική επιτυχία του εγχειρήματος όσον αφορά την διενέργεια (και προφανώς και την ποιότητα) των ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ. Στις παραπάνω διαπιστώσεις συνηγορεί και η πρωτοφανής για τέτοιου είδους διαδικασία ελάχιστη διάρκεια του χρόνου υποβολής των αιτήσεων στην παρούσα διαδικασία πρόσληψης, για την οποία δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε από πού προέκυψε ούτε και σε ποιο νομικό πλαίσιο στηρίζεται.
κ. Πρόεδρε,
θέλουμε να επαναλάβουμε ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η διενέργεια καμίας διαδικασίας πρόσληψης και απασχόλησης προσωπικού αν δεν διαφυλάσσεται τόσο η νομιμότητα και η διαφάνεια, όσο και τα εργασιακά δικαιώματα των προσλαμβανομένων, τα οποία περιλαμβάνουν την δίκαια επιλογή του προσωπικού, το ύψος της αμοιβής και τον τρόπο ασφάλισης. Τα παραπάνω πολλαπλασιάζονται όταν ανακύπτουν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα όλου εγχειρήματος.
Υπό τις παραπάνω συνθήκες και εφόσον δεν υφίσταται καμία εγγύηση σε κανέναν τομέα, σας ζητούμε την απόσυρση της παραπάνω διαδικασίας και σας ενημερώνουμε ότι, σε
διαφορετική περίπτωση, θα εξετάσουμε την προσφυγή σε κάθε απαραίτητο ένδικο μέσο, προκειμένου να αποτρέψουμε μη αποδεκτές καταστάσεις.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος

Υ.Γ Για την υπογραφή του Τζανιδάκη τσιμουδιά;

28 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 4:12 μ.μ.  

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 5:08 μ.μ.  

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 5:36 μ.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ..ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 6:04 μ.μ.  

Ο ΚΥΡΙΟΣ
Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος
ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΜΕ ΤΕΤΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΔΗ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΧΩΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

ΚΑΙ ΕΑΝ Η ''ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ'' ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ''ΒΗΜΑ'' ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΑΝ Η ''ΒΑΣΗ'' ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, Η ΚΕΦΑΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ( ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 6:05 μ.μ.  

μια ερώτηση. τα 19000 περίπου ευρώ το χρόνο μικτά που ακούγεται πως θα παίρνουν όσοι μπούνε στον οπεκεπε είναι ξεχωριστά από τα εκτιμητικά?

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 6:53 μ.μ.  

ο γιγαντας -που λεγεται γεωτεε- ξυπανει...

περιμενετε να δειτε

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 7:29 μ.μ.  

προς 19 Μάϊος 2009 6:04 μμ

συμφωνω απολυτα μαζι σου!εδω ισχυει η φραση'κατ...ας στη θαλασσα,θα το βρεις στ'αλατι".ειναι τοσο μλκς στο γεωτεε πυ στελνουν μαιλ στο fb να ενημερωσουν κοσμο για το Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών (Τ.Ε.Α.ΓΕ.-Ν.Π.Ι.Δ.)
p.s.παιδια ενημερωστε για την κινηση με τη συλλογη υπογραφων.ειμαι κ γω ενας απ αυτους που στειλανε χαρτια γτ εχω αναγκη απο δουλεια κ λεφτα,αλλα υπαρχει κ ενα οριο στην ξεφτιλα που μας υποβαλλουν
entomella

Voliotis 19 Μαΐου 2009 στις 8:07 μ.μ.  

Εγώ προσωπικά δεν έστειλα καν τα χαρτιά στον ΟΠΕΚΕΠΕ... (Δεν έχω και κάνα βουλευτή βλέπετε οπότε…)Νιώθω ότι με προσβάλουν... Με τις υπόγραφες αν κανάτες κάτι, καλό είναι να το κοινοποιήσετε για να πάρουμε και εμείς μέρος...

Όσο για το ΓΕΩΤΕΕ γιατί σας φαίνεται παράξενο? έχει κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να προασπίσει τα δικαιώματα μας που θα κάνει τώρα?

Παρακαλώ έναν παλιό να μας πει πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά το ΓΕΩΤΕΕ υπερασπίστηκε τα δικαιώματα μας??

Είμαι 6 χρόνια γραμμένος και δεν ξέρω...

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 9:15 μ.μ.  

εγω φιλε voliotis τα εκανα τα χαρτια.δεν εχω κανενα μεσο κ για μια τετοια 12μηνη μλκ δε θα πηγαινα σε βουλευτη.ετσι απανταω εμμεσα κ σε αλλο ποστ που εγραψες.αν με παρουν με πηρανε.
entomella
p.s. πισω απο την ανωνυμια ολοι μπορουμε να γραφομε οτι θελουμε.δε θελω να τσακωθουμε.σεβασου οτι καποιοι εχουν αναγκεσ κ υποχρεωσεις να καλυψουν

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 9:42 μ.μ.  

με αφορμή τα τελευταία περιστατικά, προτείνω στους διαχειριστές του ιστολογίου να ξεκινήσουν σε ξεχωριστό thread τη συζήτηση για το ρόλο του ΓΕΩΤΕΕ και τη χρησιμότητα του ή την ενδεχόμενη κατάργησή του, αφού δεν προσφέρει πλέον τίποτα και σε κανέναν (γεωτεχνικούς και αγρότες)
με συλλογή υπογραφών κλπ, δε μπορεί να καταργηθεί ο Νόμος 1474/84 που προβλέπει τις υποχρεωτικές εισφορές (ντ@αβ$%^) που καταβάλουν όλοι όσοι είχαν την ατυχία να χαρακτηριστούν "γεωτεχνικοί"
Θα ήταν χρήσιμη μια ψηφοφορία / δημοσκόπηση για τις απόψεις των συναδέλφων για το άχρηστο και πολυτελές αυτό όργανο.

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2009 στις 10:03 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 19 Μάϊος 2009 6:04 μμ

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....!!!!!
ΑΣΧΕΤΟ..ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ???..ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ...

agroanergos 19 Μαΐου 2009 στις 10:58 μ.μ.  

ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.

ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ TOPIC ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ(ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ BLOGSPOT ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ) Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

ΣΩΤΟΣ 19 Μαΐου 2009 στις 11:48 μ.μ.  

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ.

ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΟΝ/ΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΠΑΙΔΙΑ, ΔΑΝΕΙΑ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ, ΤΟΣΟΙ ΚΟΠΟΙ, ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
ΠΧ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 1500 ΑΤΟΜΑ, ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ. (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ...)

ΔΗΛ. ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ 10 ΜΗΝΕΣ, ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ή ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ.
ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ.
Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

ΣΩΤΟΣ 19 Μαΐου 2009 στις 11:57 μ.μ.  

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΕΣ
Ο ΝΟΜΟΣ Νόμος 1474/84 ΑΝΑΦΑΙΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ( ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ)
ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ, ΠΕΡΙ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΛΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ , ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.
ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.


ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ...ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.


ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΜΟΝΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ......


ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Voliotis 20 Μαΐου 2009 στις 12:05 π.μ.  

Φιλε entomela, δεν εχω σκοπο να τσακωθω με σενα αλλα και με κανεναν αλλον εδω μεσα αλλα και αλλου... Εγω απλα την γνωμη μου λεω και σε οποιον αρεσει...
Δεν λεω οτι παντα ειμαι σωστος...ισως και ποτε να μην ημουν... αλλα θα πω αυτο που πιστευω οσο και αν αυτο πονα...

Να σαι καλα φιλε μου και σου ευχομαι καλη τυχη...αλλα μην ξεχνας οτι καμια φορα την τυχη μας την φτιαχνουμε μονη μας...

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 12:47 π.μ.  

τα ιδια και τα ιδια. βριζετε εν χωρω γεωτεε-μαρκοπουλο. δεν ειναι καλοι επειδη δεν μας διορισαν στο δημοσιο???

ας πουμε οτι φευγει ο μαρκοπουλος και ερχεται αλλος. θα αλλαξει τιποτα?

ας πουμε καταργουνται οι συνδρομες, φευγουν οι κτηνιατροι και οι γεωλο-δασολογοι.

ας πουμε τοι φευγουμε και εμεις και κλεινει το γεωτεε. τι θα αλλαξει? θα διοριστουμε αυτεπαγγελτως?

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 11:35 π.μ.  

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.

Chara 20 Μαΐου 2009 στις 12:03 μ.μ.  

perimenw me agwnia na dw tin epomeni kinisi tou gewtee otan tha toys grapsoun sta...eipan oti tha prosfigoun se kathe aparaitito endiko meso. To EIPANE SINADELFOI!!Min to ksexasoume an den to kanoun!!kai elpizw na to kanoune sintoma kai oxi otan tha teleiwnei i simbasi ergou...simfwno apolita se ena gkalop pou tha dimosieuthei oson afora tin leitourgia tou gewtee kai to kata poso iperaspizetai ta diakaiwmata mas!!diafwnw omws stin katargisi tou. kapoios prepei na mas iperaspizetai. atomika kai monos tou o kathenas mas distixws den mporoume. prepei na eimaste enwmenoi!!den ftaiei to gewtee san thesmos alla aytoi pou ton apartizoyn!!an den mas aresoun na tous diwksoume kai na psifisoume atoma pou pisteuoyme oti mporoun alla kai theloun na mas anadeiksoun!!enwmenoi mporoume!!telos thelw na pw ena megalo euxaristw ston agroanergo giati pragmatika to aksizei!!sinexise tin kali douleia an ipirxan kai alloi san esena isws ta pragmata na min itan toso xalia se auto ton klado...

Lamiotis 20 Μαΐου 2009 στις 12:14 μ.μ.  

ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΛΙΩΤΗ,
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ!

Υ.Γ. ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ

Lamiotis

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 12:23 μ.μ.  

ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ(ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ)1474/84 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2,2η)ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ(ΚΑΝΩ COPY PASTE):

" η) Προασπίζει(ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ) τα επιστημονικά, επαγγελματικά, οικονομικά, κοινωνικά
και πολιτιστικά συμφέροντα των γεωτεχνικών και μεριμνά για την προαγωγή
και την προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και για
την τήρηση από αυτά των κανόνων της δεοντολογίας και αξιοπρέπειας,
ασκώντας και πειθαρχική εξουσία σ` συτά.
"
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ........
Κ

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 1:05 μ.μ.  

Που μπορουμε να απευθυνθουμε για την συλλογη υπογραφων κατα των εισφορων στο ΓΕΩΤΕΕ; Μπορει να υπαρξει νoμικη καλυψη γι αυτο;

Voliotis 20 Μαΐου 2009 στις 1:47 μ.μ.  

ok Lamioti...

Απο που να περασω? απο την δουλεια?

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 3:38 μ.μ.  

ΚΥΡΙΟΙ
ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΗΔΗ ΟΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ 5 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ....

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΗΞΗ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 4:37 μ.μ.  

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ! ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 6:21 μ.μ.  

ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ. (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ 2009 12:47 πμ)

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 8:53 μ.μ.  

Προς chara
αλλαξε πήκτρολογιο και γραψε ελληνικα
ελεος....

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 11:09 μ.μ.  

ΜΕΓΑΛΕ,

ΚΑΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ". ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ. ΟΣΟ "ΦΤΑΙΕΙ", ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΦΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 15 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΉΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΑΤ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ: ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΕΡ) ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ?
ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, ΤΟ ΠΡΟΒΉΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΣΥΝΗ ΜΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ:ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ή ΟΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ.
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Ανώνυμος 21 Μαΐου 2009 στις 1:58 π.μ.  

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ?

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP