Για την φουκαριάρα φυτοπροστασία.....τα μαχαιρώματα συνεχίζονται στο ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009


πηγή:Ελευθερία Λάρισας

3 σχόλια:

Καποιος που ξερει 29 Μαΐου 2009 στις 8:19 μ.μ.  

Ειπαμε ο Σκορδας ειναι μεγαλη απατη και κοιταζει μονο την παρτη του αφου ελισσεται και ειναι με ολους και με ολα. Ταιριαζει τετοιο ατομο στην ολη φιλοσοφια της ξευτιλας που λεγεται ΓΕΩΤΕΕ.
Μπραβο του ομως απο μια μερια αφου καταφερε να εκπροσωπει μερικες χιλιαδες γεωπονους.
Στους δε συναδελφους (γεωπονους) απονεμεται για αλλη μια φορα το βραβειο της παχειας μαλακιας...

Ανώνυμος 30 Μαΐου 2009 στις 4:21 μ.μ.  

ΡΕ Κάποιος που ξέρει είπε...αυτό είναι το προβλημά σου? Το ότι η διοίκηση ένος παραρτήματος ασχολείται μία εβδομάδα με το ποιος θα είναι πρόεδρος σε ένα συνέδριο δεν σε προβληματίζει?Ασχολήθηκαν τόσο όσο τώρα με την ΚΥΑ τον Δεκέμβριο που έδινε δικαίωμα υπογραφής μελετών σε αποφοίτους ΤΕΙ.Ασχολήθηκαν τόσο όσο τώρα με τις άδικες προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ.Ασχολήθηκαν τόσο όσο τώρα με την επάνδρωση υπηρεσιών που υπολειτουργούν και σε λίγο θα κλείσουν(βλ.αποκεντρωμένες υπηρεσίες του υπουργείου) και μετά θα λέμε γιατί υπάρχει ανεργία στο κλάδο.Αυτό είναι το δικό μου πρόβλημα ότι όταν είναι για πρωτεύοντα ζητήματα μηδενική δράση, όταν είναι για δευτερεύοντα οι πένες έχουν πάρει φωτιά.Τελειώστε τους άχρηστους!!!

Καποιος που ξερει 30 Μαΐου 2009 στις 10:16 μ.μ.  

προς 4.21
Συμφωνω μαζι σου. Απλως με παρεξηγησες.
Αλητες και βολεμενοι(δημοσιοι υπαλληλοι) ειναι ολοι τους και το μονο που τους νοιαζει ειναι η προσωπικη τους προβολη.
Κατα την γνωμη μου για δει καποια προκοπη αυτος ο τοπος χρειαζεται τρια πραγματα πρωτα-πρωτα: 1)Tην αρση της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων και την αξιολογηση τους(υπαρχουν τροποι αν υπαρξει θεληση) για να αποκτησει η χωρα δημοσια διοικηση 2)Τον διαχωρισμο εκκλησιας και κρατους και το ξηλωμα του παπαδαριου απ τις εξουσιες που εχει και 3)Το ποθεν εσχες για τους πολιτικους και τους δημοσιους αξιωματουχους.
Αλλα δεν ελπιζω οτι θα γινει κατι απ αυτα...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP