Κατάληψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Κατάληψη βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στα Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Θεσσαλονίκη από συμβασιούχους του Οργανισμού. Οι καταληψίες διαμαρτύρονται για την Υπουργική Απόφαση και τον...
αδιαφανή τρόπο με τον οποίο προωθείται η πρόσληψη στον Οργανισμό χιλίων περίπου ατόμων


http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_3500.html

10 σχόλια:

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 2:22 μ.μ.  

Επιτελους μια κινηση που δειχνει οτι καποιοι απο εμας ενδιαφερονται για τα συμφεροντα τους κ αγωνιζονται...δεν τα αφηνουν ολα στην τυχη...

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 3:41 μ.μ.  

Κατάληψη έγινε και τη Δευτέρα 18/5/09 στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Πάτρα και αντιπροσωπεία των γεωπόνων μίλησε και με τα κεντρικά του ΟΠΕΚΕΠΕ όπου εξέθεσαν για άλλη μια φορά (γραπτώς και προφορικώς) τη διαμαρτυρία μας για τη σύμβαση έργου.

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 6:15 μ.μ.  

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 7:01 μ.μ.  

Αν οι καταληψεις γενικευτουν και συνεχιστουν για ευλογο χρονικο διαστημα θα εχουν αποτελεσμα. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Ανώνυμος 20 Μαΐου 2009 στις 9:46 μ.μ.  

Έτσι είναι! Καταλήψεις σε όλα τα γραφεία ΟΠΕΚΕΠΕ παιδιά! Να του κλείσουμε το μαγαζάκι του κ.Βεργίνη να δούμε μετά δεν θα ενοχληθεί????

Ανώνυμος 21 Μαΐου 2009 στις 12:40 π.μ.  

Η αντιδραση ειναι τοσο απλη και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος δεν το οργανωνει. Αν γινει καταληψη για κανενα μηνα, τουλαχιστον θα εξασφαλισουμε πως τετοιο εκτρωμα προκηρυξη δεν θα ξαναβγει.
Και ξαναλεω οι αλλοι ειχαν κλειστη ολοκληρη Ακροπολη και εμεις κολλαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ?
Αν δεν πραξουμε καλα να παθουμε και να μην διαμαρτυρομαστε καθολου. Ειναι απλα τα πραγματα.

Ανώνυμος 21 Μαΐου 2009 στις 1:54 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μ Π Ρ Α Β Ο ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ… ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ….

Ανώνυμος 21 Μαΐου 2009 στις 3:37 μ.μ.  

21 Μάϊος 2009 12:40 πμ

Συμφωνώ μαζί σου φίλε, αλλά πως θα γίνει αυτό αν δεν ενδιαφερθούν όλοι να μαζευτούμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ της περιοχής μας και να τον κλείσουμε? Οι άνεργοι δεν θέλουν να χάσουν τον πρωινό τους ύπνο, οι συμβασιούχοι δεν θέλουν να χάσουν το μεροκάματο και να κάνουν απεργία... Ποιος λοιπόν θα το κάνει? Να παρακαλέσουμε μήπως τους μόνιμους να κάνουν κατάληψη για εμάς...?

Ανώνυμος 21 Μαΐου 2009 στις 6:50 μ.μ.  

Συνάδελφοι δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοιρας μας. Σήμερα στην κατάληψη της Πάτρας είμασταν καμμιά εικοσαρια άτομα. Έτσι δεν γίνεται τίποτα. Καθίστε και κλάψτε στα σπίτια σας ή λυπηθείτε τα χαμένα μεροκαματα και εκτος έδρας. όταν θα έρθουν τα πολλά χαμένα εκτός έδρας και τα πολλά χαμένα μεροκάματα το δάκρυ θα είναι μαυρο. Οι ημέτεροι ήδη ειδοποιούνται. Τι κάνουν οι αθηναιοι; έπρεπε να πρωτοστατουν στις κινητοποιήσεις τόσοι που είναι. Είναι αδύνατον να γινει κατανοητό ότι με την ατομικιστικη - φιλοτομαρική διάθεση που μας διακρίνει παμε κατα διαολου. Οι ημιαγράμματοι δασοπυροσβέστες κατάφεραν και εξαιρεθηκαν απο το διαταγμα του παυλόπουλου, εμείς αγρόν αγοράζουμε , καλά να πάθουμε!

Ανώνυμος 22 Μαΐου 2009 στις 7:02 μ.μ.  

21 Μάϊος 2009 6:50 μμ

δίκιο έχει ο συνάδελφος, οι Αθηναίοι που είναι??? Αυτοί που είναι περισσότεροι θα έπρεπε να αντιδράσουν και να κλείσουν τα κεντρικά του ΟΠΕΚΕΠΕ, τότε θα μας έδιναν περισσότερη σημασία!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP