Σεμινάριο: τα Διεθνή Πρότυπα για τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ΕΤΑΤ Α.Ε. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για το διάστημα από 27 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2009 προσφέρει τη δυνατότητα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και ανέργους, αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ με ειδικότητα συναφή με την Επιστήμη Τροφίμων (Χημικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Γεωπόνοι, Βιολόγοι, Κτηνίατροι, Τεχνολόγοι Τροφίμων κ.λπ.) να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο «Κατανοώντας τα Διεθνή Πρότυπα για τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων: Η περίπτωση του Προτύπου ISO 22000:2005» στην τιμή των 250€ (κανονική τιμή 550€).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουνίου 2009 στις εγκαταστάσεις της ΕΤΑΤ στη Δάφνη. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση της ειδικής προσφοράς θα πρέπει να στείλουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής φωτοτυπία της φοιτητικής τους ταυτότητας ή της κάρτας ανεργίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

www.etat.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Μαΐου 2009 στις 12:05 π.μ.  

Αξίζει τον κόπο (και χρήμα) το συγκεκριμένο σεμινάριο; Παρακαλώ όποιον έχει τεκμηριωμένη άποψη ας απαντήσει.

Ανώνυμος 28 Μαΐου 2009 στις 3:40 μ.μ.  

Όσο καλή παρουσίαση και να κάνουν, 2 μέρες θεωρώ πως είναι πολύ λίγες για το ISO 22000. Η κατάσταση με τα πρότυπα και τους προτυπατζίδες είναι οτι κάποιος διαβάζει το πρότυπο και πάει και το "διδάσκει" σε άλλους (πελάτες). Το σεμινάριο απο ότι είδα απευθύνεται σε άνεργους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ. Άρα αυτομάτως απευθύνεται σε άτομα που αποδεδειγμένα ξέρουν να ...διαβάζουν ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρουν. Από θέμα απόκτισης γνώσεων και μόνο, δώσε χρήματα και αγόρασε το πρότυπο απο το διαδίκτυο και κάτσε διάβασέ το μόνος σου! Αλλοιώς πήγαινε στο σεμινάριο μη τυγχόν και σου κάτσει και κάνεις καμια γνωριμία. Να ξέρεις οτι ο κόσμος τσιμπάει με τη φράση-δόλωμα "ασφάλεια τροφίμων", αφού αρκετοί είναι food επιστήμονες-wanna be. Ψάξτο λίγο ακόμα και πάντα με γνώμονα το ποιός είσαι και τι θές να κάνεις.
Καλή επιτυχία

Ανώνυμος 28 Μαΐου 2009 στις 3:53 μ.μ.  

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP