Απάντηση Συναδέλφου στο γραφείο διασύνδεσης Γ.Π.Α

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Αγαπητό γραφείο διασύνδεσης ΓΠΑ!!

Τίποτα δεν θα έλεγα αν μετά από 6 χρόνια στο ελεύθερο επάγγελμα δε συναντούσα συνάδελφους παλιούς και νέους οι οποίοι σχεδόν όλοι έχουν τα ίδια παράπονα!Το γραφείο διασύνδεσης είναι δυστυχώς άλλη μια δημόσια υπηρεσία με ότι προβλήματα μπορεί αυτή να έχει (όπως όλες)!Σε ότι αφορά τα sites υπάρχει το ΥΠΕΠΘ γενικά αλλά αυτό καμιά σημασία δεν έχει, διότι η σωστή λειτουργία δεν στηρίζεται με ένα απλά ενημερώμένο site.Έτσι λοιπόν σε αυτά που αναφέρετε έχω κάποια ερωτήματα:1

. Μπορούν απόφοιτοι από όλα τα τμήματα να αιτηθούν σε όλες τις κατηγορίες μελετητικών πτυχίων? Δεν βλέπω απάντηση http://www.career.aua.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=194

2. Στο link http://www.career.aua.gr/index.phpoption=com_content&task=view&id=163&Itemid=224που μίλάει για φορείς και συλλόγους δεν είδα ούτε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων ούτε τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων.

3. Κάθε πότε γίνονται συζητήσεις/ συναντήσεις σε επίπεδο εκδηλώσεων με φορείς της αγοράς (όχι του δημοσίου!) ώστε να μαθαίνουν οι φοιτητές έστω την ύπαρξη τους (Νομίζω μια φορά το χρόνο...αν δεν κάνω λάθος)?

4 Το link της επιχειρηματικότητας http://www.career.aua.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=232 δεν είδα να αναφέρει πουθενά τα από καιρό δημοσιευμένα προγράμματα γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας http://www.eommex.gr/Article.aspx?id=11655 (μην μου πειτε ότι έχετε αναρτημένο το site του ΕΟΜΜΕΧ!!). Κανονικά για το πρόγραμμα αυτό θα έπρεπε να έχουν γίνει ειδικές ημερίδες!Σε συνέχεια του παραπάνω δεν είδα ούτε και αυτό http://www.gsrt.gr/default.asp?V_ITEM_ID=6199, ούτε πολλά άλλα (πράσινη επιχειρηματικότητα κλπ)!!

Με όλο το σεβασμό αυτό που έχω να σας πω είναι ότι πρέπει να αποκτηθεί περισσότερο επαφή με την αγορά!! Το δημόσιο δεν χωράει άλλους και όποιος προσπαθεί να ωθεί τους νέους απόφοιτους σε αυτό τους κοροϊδεύει!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

GEO PONOS

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP