300 λιγότερες(987) και με ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΡΓΟΥ οι θέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

1) Εγκρίνουμε τη σύναψη συµβάσεων μίσθωσης έργου από τον Οργανισµό Πληρωµών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισµού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) −Ν.Π.Ι.∆. µε 987 άτοµα, διαφόρων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ∆Ε και ΥΕ, διάρκειας µέχρι 12 µηνών, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 2527/1997.
2) Το αντικείµενο του έργου, που θα αναλάβουν να εκτελέσουν οι ανωτέρω, δεδοµένου ότι το έτος 2009 αποτελεί το πρώτο έτος εφαρµογής της ψηφιοποίησης των αγροτεµαχίων στα πλαίσια της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης (ΑΕΕ) 2009, είναι το εξής: α) Η παρακολούθηση των φορέων συµπλήρωσης, ψηφιοποίησης και καταχώρησης των ΑΕΕ 2009 σε τακτά χρονικά διαστήµατα, προκειµένου να διαπιστώσουν ανά φορέα, την οργάνωση και διαδικασία για την εκτέλεση του συγκεκριµένου έργου, καθώς και την πορεία υλοποίησης και πρόοδο του έργου, όπως επίσης και την ποιότητα των καταχωρηµένων δεδοµένων. Στο ίδιο πλαίσιο, θα προτείνουν µέτρα βελτίωσης για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου, όπως επίσης για την αρτιότητα και εγκυρότητα των δεδοµένων και θα συµπληρώνουν τις εκθέσεις που θα παραδίδονται στην Οµάδα παρακολούθησης για περαιτέρω αξιολόγηση και ενέργειες. β) Η συµµετοχή µε επιτόπιες επισκέψεις στις χαρτογραφικές ενότητες στα πλαίσια ανανέωσης του χαρτογραφικού υποβάθρου που θα περιλαµβάνουν αφενός τη διαπίστωση χρήσης γης και αφετέρου µεταβολή ορίων ενοτήτων. γ) Τα προσόντα των αναδόχων (πανεπιστηµιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθµιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης) θα είναι ανάλογα µε το έργο που θα ανατεθεί στον καθένα.
3) Το όλο έργο θα εκτελεστεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του άρθρου 6 του ν. 2527/1997, που προβλέπουν µεταξύ άλλων ότι το έργο δεν πρέπει να ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων του οικείου φορέα και ότι απαγορεύεται η ανανέωση ή παράταση των συµβάσεων αυτών.
4) Τόπος εκτέλεσης του έργου: Η Κεντρική Υπηρεσία και οι Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.
5) Η συνολική δαπάνη που θα προκληθεί από την ανωτέρω σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου ανέρχεται στο ποσό των 18.000.000 ευρώ περίπου και θα βαρύνει τον προϋπολογισµό του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Ευχαριστώ την Συνάδελφο για την ενημέρωση του ΦΕΚ

30 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 1:13 μ.μ.  

Οι υπόλοιπες ακούγεται ότι θα είναι ορισμένου χρόνου.

alex 13 Μαΐου 2009 στις 1:27 μ.μ.  

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ!!!ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟ 2008. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 1:42 μ.μ.  

Καλό 1:13 γέλασα με την καρδιά μου!!!!!

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 1:43 μ.μ.  

AGROANERGE, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ,ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ;

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 1:44 μ.μ.  

Εχουν να δουν και πολυ χειροτερα τα ματια μας εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα που προσωπικα το θεωρω σχεδον αδυνατο.
Κατι ασχετο τωρα θελω να ρωτησω agroanerge:
Αν εργαστω στην δακοκτονια και μετα παραιτηθω για να παω στον ΕΛΓΑ οταν ερθει η σειρα μου, υπαρχει προβλημα;

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 1:48 μ.μ.  

Eυχαριστω για την δημοσιευση agroanerge.
Σε παρακαλω αν μπορεις απαντησε στην ερωτηση μου
Ευχαριστω
ανωνυμος 1.44

agroanergos 13 Μαΐου 2009 στις 1:50 μ.μ.  

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:16 μ.μ.  

ο ελγα θα ζηταει υπευθυνη δήλωση οτι δεν δουλευες πριν....αν κανεις δακο και σε φωναξουν δεν εχεις ανεργια οπότε χάνεις τον ΕΛΓΑ/// πολύ καλά κάνει...μη τα θέλουμε όλα δικά μας.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:17 μ.μ.  

μετα απο την μειωση σε ελγα-οπεκεπε τωρα πλεον αφορητη θα ειναι η πιεση που θα δεχθει το δικτυο των νομαρχιων που κανουν δακοκτονιες. οι φακελοι των εξαθλιομενων γεωπονων θα εκτοξευονται απο-και-προς ολα τα σημεια της ελλαδας για αναζηση δουλειας ως τομεαρχη.

η αλλωτε παραξηγημενη (λογω των χρηματων του ελγα) δακοκτονια, φετος θα ειναι λυση ζωης για εκατονταδες πεινασμενους συναδελφους

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:20 μ.μ.  

παμε απο το κακο στο χειροτερο

οι θεσεις ολο και λιγοστευουν

πρεπει να γινει κατι

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:21 μ.μ.  

13 Μάϊος 2009 1:44 μμ

ΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΩΛΥΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΚΟ, ΤΟΤΕ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ), Η ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:32 μ.μ.  

Ξέρει κανείς αν θα είναι με μπλοκάκι ή ΙΚΑ?

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:39 μ.μ.  

ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Β ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 844/6-5-2009. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ! ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... "ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ". ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ..??

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 3:45 μ.μ.  

προς 1:13 μμ

Οταν λες ακουγεται τι εννοεις ρε συ συναδελφε? αν ξερεις που το στηριζεις αυτο?

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 4:55 μ.μ.  

Ναι χτηπηθήτε λίγο ακόμα εδώ μέσα, τσακωθείτε και μεταξύ σας και θα καταφέρουμε πολλά έτσι!!! Αν μπει κανένας άσχετος εδώ απλά θα αναρρωτιέται πόσο μίζεροι και ξεφτυλισμέμοι είναι οι γεωπόνοι. Βγαίνει μια σύμβαση που είναι η ξεφτύλα και η απαξίωση του εργαζόμενουκαι αυτοί απλά τσακώνονται μεταξύ τους στα διάφορα blogs, αντί να αντιδράσουν...

Πρέπει να ενωθούμε και να αντιδράσουμε άμεσα σε αυτό, αν δεν αντιδράσουμε τώρα θα ακολουθήσουν και άλλα χειρότερα! Ενωθείτε και αντιδράστεεεεεε!

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 4:59 μ.μ.  

Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή με τον ΟΠΕΚΕΠΕ? Και δεν αντιδρούμε να μάθει ο κόσμος το τραγικό της υπόθεσης... Πρέπει να ενωθούμε και να βγούμε στους δρόμους, στα κανάλια, να γράψουμε στις εφημερίδες άρθρα, να τους ξεμπροστιάσουμε με αυτή την απαράδεκτη σύμβαση έργου. Να εναντιωθούμε, να φωνάξουμε για την εκμετάλευση αυτή, για την ομηρία γτων χιλιάδων συμβασιούχων γεωπόνων!
Πρέπει να ενωθούμε, είμαστε πολλοί και αν οργανωθούμε θα μας φοβηθούν και θα αρχίσουν να μας υπολογίζουν! Παιδιά, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!!

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 5:57 μ.μ.  

ρε κοροιδα ο χατζηγακης "τους δικους του" τους βολεψε μονιμους εκτος ασεπ..ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ αγροανεργε κρυφο καμαρι....

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 6:33 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΛΓΑ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Η' ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ? Κ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ? ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 7:11 μ.μ.  

Ερωτηση προς ολους
Αν δουλευεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ με συμβαση εργου μου εχουν πει οτι μπορεις να παραιτηθεις οποτε θελεις και να πας στον ΕΛΓΑ οταν ερθει η σειρα σου και σε καλεσουν χωρις κανενα προβλημα, επειδη ειναι συμβαση εργου.
Αληθευει η οχι;
Eυχαριστω

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 7:29 μ.μ.  

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΣΕ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΓΡΟΑΝΡΓΕ...ΦΟΒΑΣΑΙ?

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 7:56 μ.μ.  

Φίλε 6:33 αν διάλλεγαν όλοι που θα πάνε. όλοι στην αθήνα και στις πόλεις τους θα στοιβάζονταν. Διαλλέγουν τα βύσματάκια όπως πάντα (και εδώ βύσμα? Ε! ναι φυσικά). Οι υπόλοιποι πάνε όπου τους πουν. Ο μισθός είναι κανονικός (1000 Ε περίπου) αλλά τα εκτός έδρας κάνουν τη διαφορά. Αν δεν σε βάλουν σε νομό που έχει την έδρα του το περιφεριακό γραφείο (πχ Πάτρα, Τρίπολη, Αγρίνιο, Ηράκλειο κτλ) πέρνεις 60 Ε/ημέρα περίπου εκτός έδρας.Πέρνεις και εκτιμητικά (τα αγροτεμμάχια που βλέπεις και τα δέντρα ή στρέμματα) καθώς και τα χιλιόμετρα. Στους νομούς που εδρεύει γραφείο, πέρνεις μισή αποζημίωση (γιατι? ποιος ξέρει...). Αυτά.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 8:15 μ.μ.  

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει επειδή είμαι καινούριος?
1.Η διαφορά στο μισθό (μετά και τις ασφαλιστικές εισφορές που εμείς θα πληρώνουμε) είναι μεγάλη?
2. Μήπως είναι θετικό το ότι είναι 12μηνο?
3. Η προϋπηρεσία και πάλι εξασφαλίζεται.
4. Μπορείς αγροάνεργε να μου πεις ποια τα μειονεκτήματα (εκτός αυτών που είναι κοντά στη μονιμοποίηση)?

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 9:25 μ.μ.  

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΥ, ΠΗΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΛ. ΣΕ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 8 ΜΗΝΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 9:50 μ.μ.  

Προς 13 Μάϊος 2009 7:29 μμ

ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΟ. ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 10:02 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ…. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SUPER MARKET ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΙ ΠΙΟ «ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ» ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ….
ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΓΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…,ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ…, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΑ ΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ….ΚΑΙ .. ΚΑΙ .. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ? ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ «ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΘΟΥΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η’ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ Η’ ΚΡΥΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ( ΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑ…) ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΥΠΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΟΥ ΣΙΩΠΗΣ.
ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΣΚ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ? ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ?
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ…
ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ Η ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.
ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΠΟΥ «ΤΡΩΜΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε Η’ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ 12ΜΗΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ…Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ…..

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2009 στις 12:07 π.μ.  

φιλε 6:33 μμ μην τους ακους,

στον ΕΛΓΑ διαλεγεις εσυ που θελεις να πας. επισης διαλεγης ποσα λεφτα θα παιρνεις το μηνα.


εσυ, απλα γνωστοποιεις στην κεντρικη διοικηση του ΕΛΓΑ στην αθηνα που θα εργαστεις και ποιες θα ειναι οι καθαρες μηνιεες αποδοχες σου, συν τα εκτος εδρας. Τελος, υπαρχει και η δυνατοτητα να διαλεξεις εσυ και σε τι σειρα θα ειναι το ονομα σου στην λιστα, για να μην περιμενεις μεγαλο χρονικο διαστηνα να σε καλεσουν. Αν εισαι παντρεμενος & πολυτεκνος τοτε καλεις εσυ τον εαυτο σου, οποτε δεν περιμενεις καθολου.


σε οτι αλλο μπορω να σε ενημερωσω, πολυ ευχαριστως.

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2009 στις 12:22 π.μ.  

10:02 μμ εισαι λαθος:

ειμαστε οι επιστημονες, κατοχοι πανεπιστημιακων πτυχιων 5ετους φοιτησεως, που θα ωθησουμε την ελληνικη γεωργια, την ελληνικη κοινωνια και εν τελει την χωρα ολοκληρη στο μελλον. Εμεις. ναι εμεις οι γεωπονοι.

geoponos 14 Μαΐου 2009 στις 5:47 π.μ.  

θεωρω πως ειναι ανωφελο να ρωτησω αν η συμβαση θα ειναι ιδιωτικου ή έργου!!! Αλλωστε θα μαθουμε συντομα. κι απο τι φαινεται αν δεν εχεις μεσον.. τον εχω ξεχασει ηδη τον οπεκεπε! και τι μενει ο ελγα κι εκει μεχρι να συμπληρωσω 24μηνο και μετα συναδελφοι το χαος!

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2009 στις 7:39 π.μ.  

Προς 9.25
και η σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου είναι,δεν είναι αορίστου. Και μπορεί να είναι και 8μηνη , οτι αποφασισουν. Αν δηλαδή σου είπαν απο ΟΠΕΚΕΠΕ οτι θα είναι 8μηνη ορισμένου αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα είναι και έργου.

ΗΛΙΑΣ 14 Μαΐου 2009 στις 1:17 μ.μ.  

Προς 12.22
Καλα εσυ χαζεψες νωρις, αλλοιμονο σε μας που αντεχουμε ακομα.
Που θα παει ομως, θα ρθει και η σειρα μας να γραφουμε τετοια ομορφα ποιηματακια οπως εσυ.
Και μη χειροτερα.
(Εκτος αν μας κανεις πλακα φιλε...).

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP