Κόλπο γκρόσο με προσλήψεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση αλωνίζει κανονικά! Μετά το καινούργιο κόλπο γκρόσο της πρόσληψης καμιάς εικοσαριάς χιλιάδων ανθρώπων με μπλοκάκι, ανασφάλιστων, μαθαίνω ότι βάζουν κόσμο από παντού- από παράθυρα, φεγγίτες, χαραμάδες.

Τελευταίο κρούσμα, σε έναν οργανισμό που ασχολείται με τις γεωργικές επιδοτήσεις και τον έλεγχο της απόδοσής τους- τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Χίλια διακόσια εβδομήντα άτομα ετοιμάζονται να βάλουν στον Οργανισμό, χωρίς διαγωνισμό φυσικά και με τη μέθοδο της 12μηνης σύμβασης. Δεν ξέρω τι σκέφτονται αυτοί που το επιχειρούν, αλλά αν νομίζουν ότι φεύγοντας θα γεμίσουν το Δημόσιο με συμβασιούχους έτσι ώστε να βουλιάξει, είναι μακριά νυχτωμένοι. Εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όταν φτάσει η απόφαση για την πρόσληψη των 1.270 συμβασιούχων...

Του Γ.Παπαχρήστου από τα ΝΕΑ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2009 στις 12:06 π.μ.  

εχουν ηδη αρχισει να βαζουν κοσμο...πιασε τρικαλινους και ρωτα..τι αλλο να σου γραψω πια!!!!!!
αυτα με τον οπεκεπε ειναι ψεμμα καθως δεν προκειται να γινει κατι τετοιο..απλα κανουν το πακετο πιο δελεαστικο για να τσιμπησουν τα κοροιδα και νομιζοντας οτι δουλευοντας στην ΚΟΡΟΙΔΙΑ που προσφερει ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα γινουν μονιμοι.. απλα δεν ειναι τα πραγματα?

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP