ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009



Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας της ειδικής γραπτής δοκιμασίας (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ. Για πρακτικούς λόγους η δημοσίευση έγινε τμηματικά σε 19 διαφορετικά ΦΕΚ, οι αριθμοί των οποίων καθώς και τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο κάθε ένα από αυτά παρατίθενται στον παραπάνω πίνακα.


Το κριτήριο της ειδικής γραπτής δοκιμασίας θα προσμετράται στις προκηρύξεις που θα εκδίδονται ή θα εγκρίνονται εφεξής από το ΑΣΕΠ βάσει του άρθρου 18 του Ν. 2190/1994, θα αναφέρεται δε ρητά και στο κείμενο των ανωτέρω προκηρύξεων.

Επισημαίνεται πως προκειμένου να προσμετράται η μοριοδότηση του κριτήριου της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στη συνολική βαθμολογία των υποψηφίων θα πρέπει ο κάθε υποψήφιος να αναγράφει την επίδοσή του στο σχετικό σημείο της αίτησης και να επισυνάπτει σε αυτήν ως αποδεικτικό επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του σχετικού ΦΕΚ καθώς και της σελίδας στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η βαθμολογία του.
Πατήστε στον σύνδεσμο ΕΔΩ και τσεκάρετε εκεί που λέει Τεύχος το Γ και από κάτω στον ΑΡΙΘΜΟ ΦΕΚ βάζετε το τριψήφιο νούμερο μπροστά από τον παραπάνω πίνακα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2009 στις 6:06 μ.μ.  

θα ισχυει για τρια χρονια..μειον φετος που δεν βγηκε τπτ..παμε στα δυο..ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2009 στις 10:45 μ.μ.  

Για όσους δεν έδωσαν στον τελευταίο διαγωνισμό, ξέρει κανείς πότε θα επαναληφθεί η διαδικασία?

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2009 στις 11:52 μ.μ.  

Σε 3 χρόνια θα επαναληφθεί. Το αναφέρει ο πρώτος.

Ανώνυμος 12 Μαΐου 2009 στις 1:31 π.μ.  

Ο πρωτος λεει πως θα ισχυει για 3 χρονια. Τωρα αν και ποτε θα επαναληφθει ειναι αλλο θεμα

alex 12 Μαΐου 2009 στις 8:41 π.μ.  

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΙΧΕ ΠΕΡΣΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος 12 Μαΐου 2009 στις 10:58 π.μ.  

Και σε περίπτωση που γράψει χειρότερα, μπορεί να κρατήσει την πρώτη βαθμολογία;

Ανώνυμος 12 Μαΐου 2009 στις 11:17 π.μ.  

Kaneis den kserei an kai pote tha epanalifthei. To asep den eipe oti tha ginetai kathe xrono. Stin arxi eixan pei gia kathe dyo i tria xronia alla akomi den apofasistike i hmerominia tou epomenou diagonismou.To mono sigouro einai oti tha isxiei gia tria xronia

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2009 στις 8:56 μ.μ.  

Ο κ. Βέης είχε αναφέρει πριν 2-3 χρόνια ότι σκοπεύε ο ΑΣΕΠ να διενεργεί το Διαγωνισμό κάθε 1 ή 2 χρόνια. Δεδομένου όμως ότι φέτος συμμετείχαν τελικά >100.000 και το κόστος σε αναλώσιμα υλικά, επιτηρητές κ.λ.π. ήταν αρκετά μεγάλο (πολυδάπανος ο "διαγωνισμός" για το Ελληνικό Δημόσιο), χλωμό το κόβω να γίνει του χρόνου ή του παραχρόνου.

Η βαθμολογία που θα ισχύει κάθε φορά είναι η τελευταία. Επομένως, όποιος γράψει χειρότερα την επόμενη φορά, θα έχει τελικά λιγότερα μόρια...

Οι φετινές βαθμολογίες ισχύουν για τρία χρόνια συνολικά, όπως ανέφεραν ήδη και άλλοι...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP