Το ρεζιλίκι συνεχίζεται δημόσια

Σάββατο 30 Μαΐου 2009




πηγή:Ελευθερία Λάρισας


Αυτή είναι η τέταρτη κατά σειρά δημοσίευση(,,) στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας σε διάστημα λίγων ημερών,από τους εκπροσώπους μας στο ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας.


Αυτό είναι ένα δείγμα των "συναδέλφων" περιφερειακά που πιάνουνε τις καρέκλες συνέχεια(με λιγοστές ψήφους) και υποτίθεται υπερασπίζονται τα επαγγελματικά δικαιώματα όλων μας.


Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σε άλλα παραρτήματα, άσχετα που η πλήρης αδιαφορία για το θεσμό του ΓΕΩΤΕΕ από μέλη των Δ.Ε δεν τα βγάζουν στη φόρα.Περιμένουν απλά τις επόμενες εκλογές να πάρουν την "εκδίκησή" τους και να ρεφάρουν.


Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που προσπαθούν με αστείες δικαιολογίες και τερτίπια να κρύψουν την μηδενική προσφορά τους,να κρύψουν την αδιαφορία τους για το γενικό καλό του κλάδου,να κρύψουν το ολοφάνερο ότι...ο μόνος λόγος που βρίσκονται εκεί είναι για τα προσωπικά-επαγγελματικά συμφέροντα και φιλοδοξίες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Μαΐου 2009 στις 8:31 μ.μ.  

Μπορει νομικα να βρεθει τροπος οσοι ειναι ανεργοι να μην πληρωνουν εισφορες στο ΓΕΩΤΕΕ;

Ανώνυμος 30 Μαΐου 2009 στις 9:17 μ.μ.  

Στης Λαρίσης το ποτάμι ……………………………..
Στις προηγούμενες εκλογές του γεωπονικού συλλόγου οι μέχρι τότε εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ αποφάσισαν να αφήσουν τις θέσεις πού κατείχαν για να μπει νέο αίμα στο σύλλογο.
Αυτά ήταν τα λεγόμενα τους…….
Η αλήθεια είναι ότι θέλησαν να προχωρήσουν σε ανώτερες θέσεις .
Ο μεν κ.…….. σε κομματικό πόστο της νομαρχιακής της ΝΔ. ο κ Ράγκος σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας στην προεδρεία του ΓΕΩΤΕΕ. Άφησε στην θέση που κατείχε ο καθένας στον σύλλογο και προώθησε δικά του παιδιά που τα υποστήριξε στις εκλογές (να μην αφήσουν και την επιρροή τους στον σύλλογο εννοείται)
Στον μεν πρώτο οι φιλοδοξίες του πραγματοποιηθήκαν στον μεν δεύτερο δυστυχώς για αυτόν βρέθηκε ένα κύριος Σκορδας που του χάλασε τα σχέδια.
Για αυτό έχει τόσο μένος και τόσο ενδιαφέρον για το συνέδριο ο κ.Ράγκος .
Όπως βέβαια το ίδιο ενδιαφέρον έχει και ο Γεωπονικός σύλλογος, τα παιδάκια δηλ. που άφησαν στην θέση τους οι προηγούμενοι, και θέλουν να αναλάβουν αυτά το συνέδριο.
Και τα λέω παιδάκια γιατί είναι ικανά μόνο για φωτογραφίες άντε και να οργανώνουν καμιά κοπή πίτας και βράβευση αριστούχων μαθητών κάθε χρόνο.
Και για αυτές τις εκδηλώσεις έχουμε πάλι προβλήματα γιατί τρώγονται μεταξύ τους ποιος θα βγάλει την καλύτερη φωτογραφία, σε ποιο κέντρο θα γίνει η εκδήλωση κλπ……
Και όλα αυτά στον μεγαλύτερο Γεωπονικό σύλλογο της χώρας, στον θεσσαλικό κάμπο… …και μετά μας φταίνε τα ΤΕΙ, το ΤΕΕ, οι αρχιτέκτονες, οι χημικοί, το Υπουργείο.
Στης Λαρίσης το ποτάμι που «δεν έχει Γεωπονικό»……………………………..

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP