Μόνιμη θέση στην Δημοτική αναπτυξιακή κατασκευαστική επιχείρηση Δήμου Έλους ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Προκυρήχθηκε μόνιμη θέση στην Δημοτική αναπτυξιακή κατασκευαστική επιχείρηση Δήμου Έλους Νομού Λακωνίας ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ένα χρόνο στο αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.

Παιδιά να μην λέμε τα ίδια πάλι,όποιος έχει δουλέψει εκεί ένα 12μηνο βολεύτηκε.

Οι άλλοι.... ΓΙΟΚ!!!

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ!!!


ΦΕΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
161 9-4-2009

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
27350 29128

7 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 10:34 μ.μ.  

Agroanerge θα διαφωνίσω. Καμια σχέση με φωτογραφική προκήρυξη. Ο ένας χρόνος εμπειρία νοείται ως 1 χρόνος εμπειρία σαν ΠΕ Γεωπόνος, οπουδήποτε και αν είναι αυτή, όχι μόνο στον Δήμο Έλους. Ούτε η εμπειρία στον Δήμο προηγείται των άλλων. Σε τελική ανάλυση, λες και υπάρχει περίπτωση να διοριστεί κανείς με εμπειρία λιγότερη του ενός έτους. θέλει 5ετία τουλάχιστον και μάλιστα στο δημόσιο για να πάρεις και προσαύξηση. ασε που θέλει και μεταπτυχιακό τουλάχιστον για την 150αρα. αν ζητούσε εξειδικευμένη εμπειρία σε τίποτα φυτοπαθολογία εσπεριδοειδών ή στη...ζιζανιολογία, τότε να ...προβληματιζόμασταν.

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 11:15 μ.μ.  

Προς 6 Μάϊος 2009 10:34 μμ
Εισαι σιγουρος γι'αυτο? Γιατι λεει στο αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θεσης.

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 11:39 μ.μ.  

Συνάδελφοι τους μήνες που έπονται πολλά θα δουν τα ματάκια μας...Το καράβι βουλιάζει και οι αξιωματούχοι του θα προσπαθήσουν να βολέψουν όσους προλάβουν...Αυτά είναι το πρόγευμα...Ακολουθούν όργια λαμογιάς...

Αν αναλογιστούμε πάντως πως είναι η κατάσταση για τους Γεωπόνους σήμερα και πως ήταν 5 χρόνια πριν θα μας πιάσει μελαγχολία...Στον αγύριστο να πάνε...

Ανώνυμος 7 Μαΐου 2009 στις 12:03 π.μ.  

θα συμφωνίσω με τον πρωτο συναδελφο. οταν λεει εμπειρια εννοει ενα χρονο σαν γεωπονος οπου και αν ειναι αυτη(ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο τομεα) απλα θα πρεπει να εχεις δουλεψει για ενα χρονο σαν γεωπονος.Αν ηταν ετσι όπως τα λες agroanerne θα ελεγε εμπειρια ενος ετους στο εξης συγκεκριμενο αντικειμενο και τοτε θα ηταν φωτογραφικη. agroanerge εχεις αναφερει τα ιδια και σε αλλη πιο παλια προκηρυξη θα σου προτεινα να το ψαξεις αλλα κατα 99% εισαι λαθος.

agroanergos 7 Μαΐου 2009 στις 12:31 π.μ.  

ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ.ΜΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.

alex 7 Μαΐου 2009 στις 8:22 π.μ.  

ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΑ AGROANERGE, ΕΝΝΟΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος 7 Μαΐου 2009 στις 2:40 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 11:39

ΚΑΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ-ΜΟΝΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ''ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΦΩΛΙΕΣ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP