Μόνιμη θέση στον ΕΘΙΑΓΕ Καρδίτσας;

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Διαβάζω σε blog με νέα από την Καρδίτσα,ότι προκηρύχθηκαν πριν λίγες μέρες 3 θέσεις αορίστου χρόνου για το παράρτημα του ΕΘΙΑΓΕ της πόλης μας (Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Καρδίτσας). Συγκεκριμένα οι θέσεις αφορούν στην πρόσληψη ενός γεωπόνου (φυτικής παραγωγής ή βιοτεχνολογίας), ενός τεχνολόγου γεωπονίας (φυτ. παραγωγής) και ενός διοικητικού υπαλλήλου.
Οι αιτήσεις είναι ως την Πέμπτη 7 Μαίου 2009!!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ;

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2009 στις 11:32 μ.μ.  

εκτος ασεπ???? μονιμη θεση??? καλα οποιον προσλαβουν εκεί και εχει κατω απο 1500 μόρια καλυτερα να μην αποδεχτει την θεση....θα ειναι για πολλες σφαλιαρες. εφαγα ολο το ιντερνετ δεν βρηκα καμια αναφορα. Αυριο πρωι πρωι τηλ στο εθιαγε και ασεπ.

Karditsa Live 6 Μαΐου 2009 στις 12:22 π.μ.  

Από ότι ξέρω δεν υπάρχει στο internet... (δημοσιεύτηκε μεγάλη πέμπτη νομίζω σε μια τοπική εφημερίδα της Καρδίτσας). Για πληροφορίες δίνουν το τηλ. 24410 79939. θα σκανάρω αύριο ότι μπορώ και θα σας το στείλω.

της γης ο πόνος 6 Μαΐου 2009 στις 9:40 π.μ.  

οι θέσεις είναι αορίστου, εξού και το αόριστο της προκήρυξη... black humor...

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 10:13 π.μ.  

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΤΥΧΙΟ, ΑΔΕΙΑ, ECDL ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ Ο ΑΣΕΠ. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

geofonos 6 Μαΐου 2009 στις 1:11 μ.μ.  

οι θέσεις είναι καβατζωμένες και μην το ψάχνετε.Την προκήρυξη την φωτογράφησε πρώην μεγαλοστέλεχος του εθιαγε και νυν συνταξιούχος και την "διεκπεραιώνει" πρωτοκλασάτος της κυβέρνησης ακριβώς μετά τον Καραμανλή. Ο νοών από Καρδίτσα...νοείτω Απ' ότι πληροφορήθηκα τα νπιδ έχουν το δικαίωμα να βγάζουν τέτοιου τύπου ωραιότατες φωτοπροκηρύξεις εκτός ασεπ. Είναι για ακόμα μια φόρα καθ'όλα νόμιμοι.

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 4:39 μ.μ.  

ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ". ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 4:40 μ.μ.  

Προς geofono
Σιουφας,υποθετω.
Αλητες, μετρημενες ειναι οι μερες σας...

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 4:42 μ.μ.  

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2009 στις 4:53 μ.μ.  

Γιατί δεν βάζουν κανένα στοιχείο παραπάνω στην προκήρυξη να μην μπερδευτεί και κάνει χαρτιά και κανένας άσχετος... Ας πουν πχ φύλο Γυναίκα, με μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ, και φίλη προσώπου παρά τον πρωθυπουργό. (ή μήπως δεν έπιασα σωστά και παίζει τίποτα άλλο, πιο χοντρό βύσμα???)

Ανώνυμος 7 Μαΐου 2009 στις 9:59 π.μ.  

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ 4:53

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ

Ανώνυμος 7 Μαΐου 2009 στις 3:09 μ.μ.  

Προς 9:59 πμ

Δεν γράφω το όνομα πρώτον γιατί δεν είμαι σίγουρος 100% ότι είναι η κοπελιά που νομίζω και δεύτερον γιατί δεν θυμαμαι το επώνυμό της (προσπαθώ να το βρω, μέσω κανενός γνωστού...). Σίγουρα όμως θα ξέρουν κάποιοι από Καρδίτσα, αυτοί γιατί δεν λένε κάτι? Αρε Σιουφα, είσαι άπαιχτος! Πόσους θα βολέψει πια, πλησιάζουν και εκλογές...

θεσσαλος 8 Μαΐου 2009 στις 5:00 μ.μ.  

Δεν ξερουν το ονομα οι Καρδιτσιωτες και μαλακιες.
Το ξερουν αλλα δεν τολμανε να το πουν γιατι ο Σιουφας θα τους κοψει τον ωραιο τους πισινο, η αν περιμενουν την σειρα τους...
Εγω στην Λαρισα θα ηξερα αμεσως ποιον θα βολευε ο Σουφλιας(αν βολευε)και αν ελεγα οχι δεν θα με πιστευε κανενας.
Αλλα αυτη ειναι η ξευτιλα μας.
Να κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Εμπρος λοιπον Καρδιτσιωτες, πειτε το αν εχετε α...δια.
Στο κατω, κατω ανωνυμοι ειστε...
Μονο ετσι τα κομματοσκυλα θα παψουν να θεωρουν μακακες τους υπολοιπους.
Θα μου πειτε οτι τελικα η δουλεια θα γινει αλλα και το κραξιμο κατι ειναι...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP