Προτάσεις ΠΕΕΓΕΠ στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την "πράσινη" ανάπτυξη.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

κ. Πρόεδρε,
Οφείλουμε κατ αρχήν, να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσκλησή σας να παραστούμε στην παρουσίαση των θέσεων του κόμματός σας, για την «πράσινη» ανάπτυξη.
Ηταν τιμή για μας, η συμμετοχή στην διαδικασία αυτή και επιτρέψτε μας να θεωρήσουμε δικαίωση, το γεγονός ότι ένας πολιτικός φορέας, είχε το θάρρος να προτείνει μια ανάπτυξη βασισμένη, όχι στο τσιμέντο και την άσφαλτο, όχι στο εφήμερο υπερκέρδος και την χωρίς αύριο ευημερία, αλλά σε κάτι διαφορετικό. Σε αυτό που εμείς ήδη πιστεύουμε, σε αυτό που αποτελεί το μοναδικό μας επαγγελματικό μας αντικείμενο και το κύριο επιστημονικό μας ενδιαφέρον.

κ. Πρόεδρε,
Ως Επαγγελματίες, ως Επιστήμονες, ως Έλληνες Πολίτες, θεωρούμε ότι η πρόταση σας, για πράσινη ανάπτυξη, αποτελεί μονόδρομο, όχι μόνο για την έξοδο από την οικονομική κρίση της απληστίας, που όλοι μας βιώνουμε (πολύ περισσότερο εμείς ως επαγγελματίες) αλλά κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας (ίσως και το δικό μας) .

Θεωρώντας, λοιπόν, την παρουσίαση των θέσεων σας για την πράσινη ανάπτυξη, ως έναρξη ουσιαστικής συζήτησης (που θα έπρεπε να είχε προ πολλού αρχίσει, με ευθύνη της πολιτείας και ήδη να είχε ολοκληρωθεί και ήδη να να παράγει αποτελέσματα) και χωρίς καμία πρόθεση ή επιθυμία να σχολιάσουμε τις κομματικές σας θέσεις, και επειδή
θεωρούμε ότι οφείλουμε να συμβάλλουμε – στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και πάντοτε στα πλαίσια της επιστημονικής και επαγγελματικής μας ιδιότητας – στην προσπάθεια αυτή, που μας αφορά, ως επαγγελματίες, ως επιστήμονες και ως πολίτες, σας παραθέτουμε πιο κάτω μερικές προτάσεις (που τις έχουμε ήδη καταθέσει αρμοδίως).

Οι προτάσεις αυτές που συνημμένα σας υποβάλλουμε, αφορούν τον αγροτικό τομέα και ειδικότερα :

1. Την ανάθεση της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από τον ήλιο στον αγροτικό τομέα, ως τον φυσικό φορέα του έργου αυτού και
2. Την δυνατότητα του αγροτικού τομέα να ενσωματώσει το πράσινο και το περιβάλλον ως νέες μορφές παραγωγικής δραστηριότητας.


Είμαστε στην διάθεση σας , για οποιαδήποτε διευκρίνηση η πληροφορία η συνεργασία απαιτηθεί .


Με τιμή
ο Πρόεδρος

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ

ο Γεν.Γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ


Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις της ΠΕΕΓΕΠ ΕΔΩ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2009 στις 8:42 μ.μ.  

πάντως ειλικρινά δεν ξερω γιατί γαυγιζουν τα καλά παιδιά της πεασγε.

αν είστε τόσο βύσματα όσο κάποιοι ισχυρίζονται, το 24μηνο του παυλοπουλου δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα για πιάσεις τους 60 μηνες δημοσίου:

3 συμβάσεις ελγα
συν
3-5 συμβάσεις οπεκεπε
και
τα υπολείμματα (10-12 μηνες) τα "σκουπίζεις" με δακοκτονία γράφοντας ταυτόχρονα και το διδακτορικακι σου και τελικά διορίζεσαι σε κάποια νομαρχία της Πελοποννήσου με την τσέπη γεμάτη ευρω και τα γαλόνια του (όχι πλέον "υποψήφιου") διδάκτορα στους ώμους

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP