Χαμός στους μελετητές Γεωπόνους!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ρεμάλια με κόστος.... 70 € !!!

Έγινε και αυτό . " Συνάδελφοι "- σαφώς εντός εισαγωγικών, "κλέβουν" πελάτες βιολογικής από μελετητές(παρότι υπάρχουν συμβάσεις), και τους "πείθουν"- με το δέλεαρ των 70 € ανά φάκελο, να τους κάνουν τη πληρωμή των βιολογικών !!!

Ρε γύφτοι - γιατί με αυτά που κάνετε μόνο αυτό σας ταιριάζει - καλά, το πτυχίο σας δεν το σεβόσαστε, το συνάδελφό σας που έχει το πελάτη δεν τον σεβόσαστε, το ότι σπουδάσατε 5 χρόνια, και φάγατε τα λεφτά του μπαμπά σας, δεν το σκέφτεστε ???.

Για αυτό σας έστειλε ο πατέρας σας στο Πανεπιστήμιο , για να μάθετε πως θα "κλέβετε" τους συναδέλφους σας για 70 Ευρώ?
Ούστ ρε ρεμάλια .................

Από την ιστοσελίδα της ΕΓΜΕΣΕ(Ένωση Γεωπόνων μελετητών Ελλάδος-Συμβούλων επιχειρήσεων)

21 σχόλια:

ΗΛΙΑΣ 29 Μαρτίου 2009 στις 12:03 π.μ.  

Με την ανεργια που υπαρχει και την απαξιωση του επαγγελματος θα δουμε και πολυ χειροτερα.
Να στε σιγουροι...

προσεχώς ρεμάλι 29 Μαρτίου 2009 στις 11:26 π.μ.  

Ωραία γλώσσα με ωραίους χαρακτηρισμούς όταν τους παίρνουν φάκελο βιολογικής ή έναν νέο αγρότη...

Ο λαλίστατος πρόεδρος που έγραφε και στο Blog παλιότερα δεν λέει τίποτα για τους "μελετητές" που κλέβουν τις συμβάσεις με το πρόσχημα ή μη την εντοπιότητα από πολύμηνους ανέργους.

"Μελετητές" που δουλεύουν λιγότερη ώρα στις συμβάσεις γιατί έχουν και το γραφεία και δεν προλαβαίνουν,μελετητές που το παίζουν χουβαρντάδες με τις αποζημιώσεις και τα λεφτά άλλων για να αποκτήσουν νέους πελάτες.

Όσο τα πράγματα συνεχίζουν ανεξέλεκτα θα δούμε και χειρότερα.

Το έχω πει ένας εναντίον όλων!

Ανώνυμος 29 Μαρτίου 2009 στις 1:30 μ.μ.  

Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ... ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;

Ανώνυμος 29 Μαρτίου 2009 στις 5:27 μ.μ.  

ΦΙΛΕ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟ;
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ 5 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ;
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;

Ανώνυμος 29 Μαρτίου 2009 στις 8:36 μ.μ.  

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝ.

ΚΙΝΗΜΑ 29 Μαρτίου 2009 στις 8:55 μ.μ.  

Φίλε agroanerge,που βλεπεις το "χαμό" με τους μελετητές γεωπόνους? Έγινε μία πράξη που πρέπει να καυτηριαστεί. Για αυτό και οι λέξεις είναι σκληρές-ναι-,αλλά η πράξεις είναι ακόμα πιο άθλιες. Και για όσους θέλουν να ξέρουν, αυτοί που κάνουν τις"κλεψιές¨", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ. Είναι κάποιοι "βολεμένοι" σε άλλα "πόστα",που κάνουν και τις "αρπαχτές" τους(και φυσικά με ...έκπτωση)!!! Ο "ΗΛΙΑΣ"μιλάει για την ανεργία. Να δεχτώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο-αν και πάλι καταδικαστέο-αλλά τέλος πάντων.Όμως αυτοί δεν είναι "άνεργοι",όπως σας είπα νωρίτερα. Όσο για τα του "προσεχώς ρεμάλι",φίλε για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω καθόλου το θέμα. Αν έχεις συγκεκριμμένα περιστατικά, πές τα μου,και εγώ θα είμαι "ο πρώτος τον λίθο βαλέττω".Εκείνο που μου κάνει κατάπληξη πάντως είναι ο "ανώνυμος πατέρας". Μας λέει "τι θα βγάλουμε τα παιδιά μας στο κλαρί?".Δηλαδή του λέμε του παιδιού μας,"γίνε κλεφτης"(αλλά ...εκλεπτυσμένος,μην κλέβεις χρήματα,κλέψε ...πελάτες). Άρα ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ τη κλεψιά από το παιδί του,που το σπούδαζε 5 χρόνια!!!. Τι να πώ....Με αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του. ΜΙΧΑΛΉΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ 6944/580.260

agroanergos 29 Μαρτίου 2009 στις 9:36 μ.μ.  

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ(ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ).

ΑΣΧΕΤΟ... ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ(ΠΟΣΕΓ,ΓΕΩΤΕΕ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ:

Θεωρούμε ότι προγράμματα που απευθύνονται σε Νέους Αγρότες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγω οι Νέοι Αγρότες έτσι ώστε να έχουν καλύτερη εφαρμογή. Είμαστε αντίθετοι με την καταβολή του 2% υπέρ ΓΕΩΤΕΕ και στην αμοιβή των μελετητών που προσδιορίζεται με μαθηματικούς τύπους και εμποδίζουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό στο πρόγραμμα εγκατάστασης των νέων γεωργών.

ΚΙΝΗΜΑ 29 Μαρτίου 2009 στις 11:06 μ.μ.  

Μπορείς να μου πείς agroanerge αν "πέφτει" λόγος στους διαδίκους για τις αμοιβές των δικηγόρων και το νομικό τους ταμείο, ή αν "πέφτει" λόγος στους πελάτες των πολιτικών μηχανικών ,για τις αμοιβές που καθορίζει το ΤΕΕ,ή τα ποσοστά που πληρώνουν οι μηχανικοί στο επιμελητήριό τους. Γιατί λοιπόν να "πέφτει" λόγος στους Νέους, για το τι θα πάρουν οι Γεωπόνοι Μελετητές, και για το τι θα δώσουν στο επιμελητήριό τους?. Εμείς τους δίνουμε τέτοια δικαιώματα. Και αν θές τη γνώμη μου, πιστεύω ότι ΚΑΚΩΣ , και η ΠΟΣΕΓ και το ΓΕΩΤΕΕ "ασχολήθηκαν" ,με το τι λέει ο Γ.Γ της ΠΕΝΑ. Και λέω το κακώς, για 2 λόγους- 1/ αφ ενός δεν του πέφτει λόγος, και άρα γιατί να του δίνουμε εξηγήσεις ή να προσπαθούμε -έστω- να πείσουμε ότι "δεν είμαστε ελέφαντες"( δηλαδή ότι πρέπει να πληρωθούμε, όπως λέει το Υπουργείο και το ΓΕΩΤΕΕ ,και όχι όπως θα ήθελε η ΠΕΝΑ) ,και 2/ διότι με αυτές τις ανακοινώσεις της ΠΟΣΕΓ και του ΓΕΩΤΕΕ ,κάναμε "γνωστό" ένα θέμα( έγραψαν διάφορα ειδησεογραφικά γύρω από τα αγροτικά),και δημιουργήσαμε "ντόρο", για κάτι που είπε η ΠΕΝΑ, που διαφορετικά θα είχε περάσει στα "ψιλά". Χωρίς να θέλω να "πώ", ή να μπώ στα "εσωτερικά" της ΠΟΣΕΓ ή του ΓΕΩΤΕΕ,ή να τους υποδείξω τι να έκαναν, το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας,δεν ήταν πρός όφελός μας τελικά.Εχω άδικο ?
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ - 6944/580.260

Ανώνυμος 29 Μαρτίου 2009 στις 11:20 μ.μ.  

Διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς -παράλληλα διαφωνώ και με κάθε ανάρμοστη πράξη, αν και δεν έχω πλήρη γνώση του θέματος. Οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δημοσίου και των Οργανισμών δεν πρέπει να παίρνουν την μπουκιά από το στόμα των ελευθέρων επαγγελματιών. Κάθε νόμισμα όμως έχει 2 όψεις: Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια, για να συμμετέχεις σε σεμινάρια (ανάλογα με "την εκπαίδευση μελετητών") έπρεπε να είσαι "ημέτερος". Οι μη ημέτεροι δηλ. να πεθάνουν από την ανεργία; Επίσης, ορισμένοι συζητούν για την "δικτύωση" όσων αναλαμβάνουν μελέτες για επιδοτήσεις, βελτιώσεις κ.λπ. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό, αλλά αν ναι, οι μη εμπλεκόμενοι σε κυκλώματα δηλ. θα πεθάνουν από την ανεργία; Και το σπουδαιότερο: ενώ οι Γεωπόνοι ΑΕΙ αντιδρούν σε κάθε επαγγελματικό δικαίωμα Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ, οι ίδιοι "ελαφρά τη καρδία" απαξιούν συναδέλφους Γεωτεχνικούς ΑΕΙ, π.χ. στο Τεύχος 157 σελ. 22 της Γεωτεχνικής Ενημέρωσης (ΓΕΩΤΕΕ) υπάρχει άρθρο με τίτλο "Αδειοδοτήσεις κτηνοτροφικών μονάδων". Ε, λοιπόν, ξέρετε ότι το άρθρο αποκλείει τους καθ' ύλη αρμόδιους Γεωτεχνικούς ΑΕΙ δηλ. τους Κτηνίατρους, σαν μελετητές και ασφαλώς εξ ορισμού αναφέρει μόνο Γεωπόνους; Υπάρχει και σχετικό κεφάλαιο "Ο ρόλος του Γεωπόνου στην διαδικασία των Αδειοδοτήσεων". Δεν θα χαρακτηρίσω βέβαια σαν αντισυναδελφική τη συμπεριφορά, ο καθένας κρίνει και ας την χαρακτηρίσει. Αλλά όχι δυο μέτρα και δύο σταθμά κατά περίπτωση και όπως μας συμφέρει.

Ανώνυμος 29 Μαρτίου 2009 στις 11:57 μ.μ.  

ΜΙΧΑΛΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ"ΦΕΡΝΟΥΝ" "ΠΕΛΑΤΕΣ".
ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

ΚΙΝΗΜΑ 30 Μαρτίου 2009 στις 2:32 μ.μ.  

Τί να πω "ανώνυμε" για κάποιους υπαλλήλους που φέρνουν πελάτες,όπως λές, και που δίκαια λέει και " ο πατέρας".Τα βιώνουμε όλοι αυτά τα φαινόμενα,που δυστυχώς είναι η ...μαυρίλα(όχι μόνο του κλαδου, όλης της Δημόσιας Διοίκησης. Ένα έχω να τους πώ σε αυτούς που χρησιμοποιούν "κράχτες". Όταν ο "κράχτης" θα βρεί τη δυνατότητα,θα σε ρίξει,και θα ανοίξει "δικό του μαγαζί"(με κάποιο αδιάφορο που πουλάει την υπογραφή κλπ). Είναι μπούμεραγκ λοιπόν. Χώρια ότι είναι άθλιο από μόνο του.Αν κάποια στιγμή γράψω "απομνημονεύματα", από τις "σχέσεις" μου με το δημόσιο , όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι, δεν ξέρω αν φτάνουν 200 σελίδες. Όμως τους έχω εδώ και χρόνια διαμηνύσει, ότι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ δεν δέχομαι. Το έχω βέβαια πληρώσει, και με πολλούς τρόπους. Όμως δεν τους πέρασε.Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά μας,θα ζήσουν σε μία άλλη εποχή ,που δεν θα "πρήζονται" από τέτοια ...τρωκτικά, ή παράσιτα αν θέλετε.....
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ 6944/580.260

Ανώνυμος 31 Μαρτίου 2009 στις 2:04 μ.μ.  

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" ΠΟΥ ΓΙΑ 70€ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ". ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ", ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ!!!!! ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Γ.Μ.Ε.Σ.Ε. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 2% ΥΠΕΡ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, Η ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ; ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΠΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ.

ΚΙΝΗΜΑ 31 Μαρτίου 2009 στις 8:41 μ.μ.  

ΤΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΕΓΜΕΣΕ( ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ...ΒΛΕΠΕΤΕ) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΑ 70 €, ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΑΣΠΙΣΜΟ ....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ "ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ". ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ.... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ - ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ???. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ή ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ???. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΤΩΝ 70 € - Η ΜΗΠΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ??? "ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ...."
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ - ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ (ΤΙ...ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ).
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ? Ή ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ή ΤΟ ΑΛΛΟ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!! (ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ"). ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ". ΒΡΕ ΟΥΣΤ - ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!! ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ 6944/580.260

Ανώνυμος 1 Απριλίου 2009 στις 7:59 π.μ.  

Δεν αναφέρει όμως κανένας σας για το πως βοηθούν στην πάταξη της ανεργίας του κλάδου μας οι μελετητές, που ενδιαφέρονται για τους άνεργους συναδέλφους τους...Αποφοίτους ΤΕΙ παίρνουν στα γραφεία τους οι περισσότεροι και τους κάνουν τις δουλειές και αυτοί μετά απλά υπογράφουν, ώστε να φαίνεται η μελέτη ότι έγινε από ΠΕ Γεωπόνο!
Και εκτός αυτού σιχτίρουν και απειλούν όσους άνεργους γεωπόνους δουλεύουν στο ΟΣΔΕ με τρεις κι εξήντα, ότι δήθεν ξεπουλάνε και ξεφτυλίζουν το πτυχίο τους... Ο λόγος όμως είναι άλλος, θέλουν να πάρουν εργολαβία το ΟΣΔΕ και αντί για τρεις κι εξήντα εμείς, να παίρνουν δύο κι εξήντα οι ΤΕΙτζήδες...

Ανώνυμος 1 Απριλίου 2009 στις 10:40 π.μ.  

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΩΡΙΟΥ: "ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ;" "ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ, ΠΛΗΡΩΣΑ 1200€ ΕΣΥ;" "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΕΓΚΡΙΘΩ. ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ .....". ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ "ΠΡΟΕΔΡΕ". ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ή ΟΧΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ; Ή ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΤΑ "ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΗ" Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ "ΠΡΟΕΔΡΕ";

Ανώνυμος 1 Απριλίου 2009 στις 3:01 μ.μ.  

ΡΕ που εχουμε καταντησει να παιζουμε καρεκλιες για το ποιος ρουφιξει το αιμα των αγροτων. οι μελετητες?, οι μελετητες γιαλαντζη? τα τσακαλια? οι αλεπουδες? οι ανεργοι? οι συμβασιουχοι? οι ΑΕΙ? οι ΤΕΙ?

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ! ΑΝΑΣΤΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ

HΛΙΑΣ 1 Απριλίου 2009 στις 3:33 μ.μ.  

Δηλαδη συναδελφε μεχρι να διοριστουμε θα ...βρυκολακιασουμε;

ΚΙΝΗΜΑ 1 Απριλίου 2009 στις 11:12 μ.μ.  

"ΑΝΩΝΥΜΕ" ΠΟΛΛΕΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΕΧΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ !!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ -ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο "ΣΠΙΟΥΝΟΣ" ή ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ" ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ? ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ...ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙΣ)!!!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ -ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ...ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ !!!
ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ....ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ !!!
(ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ-ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ...). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ- ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ - ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ...ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ blogs !!!

Ανώνυμος 2 Απριλίου 2009 στις 10:15 π.μ.  

"ΠΡΟΕΔΡΕ" ΑΣΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ. ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ);
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΜΕΣΕ Ή ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΦΕΥΡΕΣΗ;
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΓΜΕΣΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ;

ΚΙΝΗΜΑ 2 Απριλίου 2009 στις 10:33 μ.μ.  

Ο "ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ" ΣΟΥ- ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο "ΑΝΩΝΥΜΟΣ". ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ- ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ !!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ !!! ΕΓΩ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!
ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ !!Ο "ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ" ΣΟΥ- ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ !!!
ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΘΡΑΣΥΔΗΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΜΕΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Η ΕΓΜΕΣΕ - ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ- ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΩΝ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ-ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΦΟΡΗΤΟ", ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!- ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ - ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ.
ή ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ή ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΘΡΑΣΥΔΗΛΑ ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΝΤΙΖΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ . ΑΥΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ...... ΔΕΝ "ΜΑΣΑΜΕ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ....
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ - 6944/580.260

Ανώνυμος 3 Απριλίου 2009 στις 8:24 μ.μ.  

"ΠΡΟΕΔΡΕ" ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΔΡΙΣΜΟ". Ο "ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ" ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΜΑΣΑΣ Ή ΟΧΙ ....
"Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ!!!!"

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP