ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2009

Εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η βαθμολογία των συμμετεχόντων στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ. Ο αριθμός αυτών που βαθμολογήθηκαν στη συγκεκριμένη εξέταση, για την οποία είχαν αρχικά κατατεθεί περισσότερες από 175.000 αιτήσεις συμμετοχής και διενεργήθηκε σε 1.035 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ανέρχεται στους 103.530.
Οι αλφαβητικοί πίνακες, στους οποίους παραπέμπει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που ακολουθεί, περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση όσων συμμετεχόντων πέτυχαν βαθμολογία 25 μονάδων και άνω με άριστα το 100. Μετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία και η επίδοση όσων πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία δε δημοσιοποιούνται, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επιθέτου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δοκιμασία, που τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, στο οποίο παραπέμπει ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός σύνδεσμος που ακολουθεί.
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν, όπως ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον αριθμό 1500. Διευκρινίσεις για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την αναζήτηση βαθμολογίας των διαγωνισθέντων παρέχονται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τηλ: 2131319100).
Ταυτόχρονα με την έκδοση της βαθμολογίας το ΑΣΕΠ προχωρά στη δημοσιοποίηση και ορισμένων στατιστικών στοιχείων που προέκυψαν από μια πρώτη επεξεργασία των δεδομένων, σχετικά με τη συμμετοχή και την επίδοση στην ειδική γραπτή δοκιμασία. Συγκεκριμένα, παραθέτει όλες τις ερωτήσεις με την ορθή απάντηση και το ποσοστό των ορθών απαντήσεων για κάθε μία, τα ποσοστά συμμετοχής και αποχής ανά επίπεδο και κατηγορία τίτλου σπουδών, φύλο και ηλικία, την κατανομή της βαθμολογίας των συμμετεχόντων με ομαδοποίηση των δεδομένων ανά 5 μονάδες, καθώς και πίνακα των συμμετεχόντων με επίδοση 95 μονάδων και άνω. Όλα τα παραπάνω στοιχεία περιλαμβάνονται στο σχετικό συνημμένο αρχείο που ακολουθεί.
Επισημαίνεται ότι ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας θα προκύψει μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, που σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις δεν επιτρέπεται να αφορούν επανεξέταση των γραπτών ή νέα βαθμολόγηση, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από τη Δευτέρα 30.03.2009 έως και την πάροδο της Τετάρτης 08.04.2009.

Αλφαβητικοί πίνακες συμμετεχόντων με βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο των 25 μονάδων

Αναζήτηση βαθμολογίας συμμετεχόντων με βαθμό μικρότερο των 25 μονάδων

19 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 3:18 μ.μ.  

Ερώτηση: Κάποιος ο οποίος συμμετείχε στο διαγωνισμό ως ΔΕ και τώρα είναι ΠΕ, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μόρια για διαγωνισμό ΠΕ;

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 3:25 μ.μ.  

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ!

agroanergos 9 Μαρτίου 2009 - 3:39 μ.μ.  

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ BARCODE(ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

ΑΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 4:38 μ.μ.  

ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ, ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ BARCODE ΠΟΥ ΛΕΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 4:51 μ.μ.  

ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

agroanergos 9 Μαρτίου 2009 - 4:51 μ.μ.  

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ.

ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ BARCODE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΤ.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 4:52 μ.μ.  

KAI ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 5:05 μ.μ.  

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ-ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ-ΒΓΑΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ...
ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ. ΤΙ ΛΕΣ;

agroanergos 9 Μαρτίου 2009 - 5:13 μ.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΚΟΠΑ.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 5:25 μ.μ.  

Τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων ανεβαίνουν τμηματικά. Αυτό σημαίνει ότι για άλλους έχουν ανέβει και για άλλους όχι. Πιθανά (προσωπική εκτίμηση) να τα ανεβάζουν κατά αλφαβητική σειρά. Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί όταν θα ανέβει σχετική ανακοίνωση στο site του ΑΣΕΠ. Θέλει προσοχή όταν θα βάζουμε τα στοιχεία μας στα αντίστοιχα πεδία να είναι οι χαρακτήρες στα ελληνικά και χωρίς κενά μεταξύ τους. Επίσης το σωστό είναι το πρώτο barcode.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 6:28 μ.μ.  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓ.ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ(ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΘΗΝΑ)ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ..ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΒΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΕΑΣΓΕ ΕΙΧΑΜΕ..ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΤΩΣ..ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ?
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 7:01 μ.μ.  

ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΑΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΠΕΑΣΓΕ ΟΕΟΕ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 7:11 μ.μ.  

ο θρυλλεον τα λεει με διαθεση χιουμορ αλλα
οπως και να το δεις,
απ'οπου και να το πιασεις

εχει δικιο. οι 60 μηνες δημοσιου ή το διπλο πτυχιο (πτυχιο 10) ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ.


απο 'κει και περα ολοι οι αλλοι ελπιζουν. μηπως αυτο..., μηπως το αλλο..., μηπως..., ισως..., μπορει..., αν..., και τελικα παντα καταληγουμε στην ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

ειναι ολα τοσο ματαια. και το τεστ. και το διδακτορικο. και τα ισπανικα.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 7:19 μ.μ.  

Agroanerge μουτρα κρατάς και δεν δημοσιεύεις την φωτογραφία της απεργίας΄ή δεν την είδες;

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 7:41 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
agroanergos 9 Μαρτίου 2009 - 8:04 μ.μ.  

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ.

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤO SITE TΗΣ ΠΕΣΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ...ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕΠΡΟΣ 7:41 ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ(ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΙΜΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ).

ΠΡΟΣ 7:19 ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ.(ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ)

ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 - 8:27 μ.μ.  

νομιζα οτι θα περνουσε ως αστειο και μονο. αν εκλαμβανεται προσβλητικο, ζηταω απο τον ιδιο συγνωμμη δημοσιως, και απο σενα αγρ/γε να να σβησεις

Ανώνυμος 12 Μαρτίου 2009 - 9:57 π.μ.  

δεν γίνεται τίποτα με τα μπαρ κόντς. μάλλον είναι νωρίς ακόμα. ίδωμεν.

Ηλιας 12 Μαρτίου 2009 - 10:14 μ.μ.  

Κοιταξτε ξευτελισμενοι επιστημονες τα αποτελεσματα του ερωτηματος "ποτε πηραν οι Κινεζοι το λιμανι του Πειραια για εκμεταλευση".Εχει αραγε οριο η ντροπη και η καταντια των πτυχιων Α.Ε.Ι;
H πρωτη μου ξαδελφη ανοιξε κομμωτηριο και δεν την ρωτησε κανενας τετοιες μαλακιες.
Ειμαστε για φτυσιμο ολοι και εμεις που γραψαμε το τεστ και αυτοι που μας το ζητησαν...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP