Των φρονίμων τα παιδιά-Δακοκτονία

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ξεκινήσαμε να γράφουμε για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν επιτέλους στις προσλήψεις εποχικού προσωπικού πριν τις εγκρίσεις των θέσεων(εδώ διαβάστε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ),για να μην γίνονται τόσες αυθαιρεσίες και να υπάρξουν αιτήσεις για αύξηση των θέσεων.

Στην Δακοκτονία τα προβλήματα είναι τεράστια και η αναξιοκρατία βασιλεύει!

1.Θα πρέπει να γίνει παρέμβαση για τον αριθμό των θέσεων.
Πέρυσι ο αριθμός ήταν 380, αλλά οι αιτήσεις και οι ανάγκες από τις Νομαρχίες ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες.

2.Να βγουν νωρίτερα οι προθεσμίες υποβολή των αιτήσεων, γιατί υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση(ορισμένες ανακοινώνουν τα αποτελέσματα ΙΟΎΛΙΟ), καθώς και με τις υπεύθυνες δηλώσεις άρνησης θέσεως χάνεται μεγάλο διάστημα.Αν υπάρξει και ένσταση τότε τι θα γίνει;
Πολλοί καλούνται με την πρώτη για 4,5 μήνες δουλειά!!!!


3.Να γίνει παρέμβαση και να δημοσιεύονται τα αποτελέσματα στις επίσημες ιστοσελίδες των Νομαρχιών(3 μόνο το κάνουν) γιατί είναι αδύνατη με άλλο τρόπο η πλήρης ενημέρωση των υποψηφίων.

4.Οι Νομαρχίες να προβαίνουν σε προσλήψεις ΠΕ Γεωπόνων και εν ελλείψει αυτών ΤΕ Γεωπόνων.

5.Μια σημαντική ερώτηση για τον αν εφαρμόζεται το ΠΔ164/04 στην Δακοκτονία.
Πέρυσι δεν υπήρξε αποκλεισμός λόγο 24μήνου σε αποτελέσματα(αυτά που είδα), αν και εμφανίστηκαν παρατράγουδα
.

Όταν κάποιος καταθέτει τα χαρτιά του και αφού δεν ζητείται η συνολική προϋπηρεσία από το 2004(αλλά μόνο το τρέχον κώλυμα) πως διασταυρώνεται αν υπερβαίνει ή όχι το 24μηνο;


6.Οι ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις στην Δακοκτονία κάνουν πάρτι.
Η μη δημοσίευση των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με την εντοπιότητα και την γεωγραφική εξάπλωση των προκηρύξεων κάνουν εκρηκτικό μίγμα.


Υ.Γ
1.Αν έχετε και εσείς να προσθέσετε κάτι παραπάνω, γράψτε σχόλιο.
2.Τα κείμενα αυτά τα στέλνω για ενημέρωση και στον Πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ(δεν ξέρω αν τα διαβάζει),και στην ΠΟΣΓαλλά δεν έφτιαξαν το email ακόμα και επιστρέφεται(από πέρυσι)!
Σε άλλους δεν τα στέλνω, γιατί τα γνωρίζουν και καλύτερα και από πρώτο χέρι.

23 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 στις 10:04 π.μ.  

ΣΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ).

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 στις 11:18 π.μ.  

ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΗΡΘΑΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ...
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΕΠ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

agroanergos 17 Μαρτίου 2009 στις 2:27 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 11:18

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ) ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ EMAIL ME THN ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ KAI ONOMATA ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.

ΠΡΟΣ 10:04

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 24MHNO ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ.

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 στις 2:47 μ.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΜΝΜ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ.ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
Υ.Γ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 στις 6:02 μ.μ.  

Προς 2:47 μμ

Φίλε, η προτεραιότητα στη δακοκτονία έχει ως εξής: ΠΕ Γεωπόνοι άνευ κωλύματος και με εντοπιότητα, ΤΕ Τεχν.Γεωπονίας αντίστοιχα, στην συνέχεια ΠΕ Γεωπόνοι άνευ κωλύματος και εντοπιότητας, ακολουθούν οι ΤΕ άνευ κωλύματος και εντοπίότητας. Μετά ανοίγουν τις λίστες με το κώλυμα. Συμπέρασμα: δεν καταπάταται κανένας νόμος, όσο παράξενο και να ακούγεται.

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 στις 9:22 μ.μ.  

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 1:13 π.μ.  

Tι νομιμοτητα ψαχνεις να βρεις στην Ελλαδα ρε φιλε;
Οτι αρπαξει ο καθενας ειναι...

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 11:18 π.μ.  

αν ειναι δυνατον........

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 12:08 μ.μ.  

ΦΙΛΕ 602 ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ!ΩΣΤΟΣΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
"Συγκεκριμένα:
1. Το νομοθετικό πλαίσιο βάσει του οποίου γίνεται η πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού για την καταπολέμηση του δάκου αποτελεί αποκλειστικά το Ν.Δ. 2413/1953, άρθρο 10 όπου αναφέρεται ΡΗΤΑ: «1. Οι τομεάρχαι της καταπολεμήσεως του δάκου είναι ιδιώται ΓΕΩΠΟΝΟΙ και……….» (συνημμένο έγγραφο 1). Δεν υπάρχει καμία άλλη αναφορά ούτε άλλος Νόμος που τον αντικαθιστά.
Είναι απολύτως σαφής η (υπηρετούσα το σπουδαίο Δημόσιο συμφέρον της αποτελεσματικής δακοκτονίας, με προσωπικό της Υψηλότερης επιστημονικής κατάρτισης) επιλογή του Νομοθέτη, διότι υπάρχουν κίνδυνοι που έχουν άμεση σχέση με την Δημόσια Υγεία αφού πρόκειται για χρήση χημικών ουσιών που επηρεάζουν την οικονομική επιβίωση των ελαιοπαραγωγών, την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των καταναλωτών.
Σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου του παραπάνω Ν.Δ.

2. Το 1985 επειδή παρατηρήθηκαν φαινόμενα έλλειψης ΠΕ Γεωπόνων για να εργασθούν στην καταπολέμηση του δάκου (κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές) και προκειμένου ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επιλέχθηκε η λύση να υπάρχει η δυνατότητα – ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ – να μπορεί να προσλαμβάνεται προσωπικό χαμηλότερης επιστημονικής κατάρτισης όπως είναι οι Τεχνολόγοι Γεωπονίας φυτικής παραγωγής ή και φοιτητές του 4ου και 5ου έτους σπουδών του κλάδου φυτοτεχνίας των Ανωτάτων Γεωπονικών Σχολών.
Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ΚΥΑ 2195/11040 στο άρθρο 1.: « Στις ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ (αναφέρεται σε ειδικές περιπτώσεις και όχι για συνηθισμένη πάγια κατάσταση) που ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ (αναφέρεται ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ των ΠΕ Γεωπόνων) ΕΛΛΕΙΨΗ Γεωπόνων αποφοίτων Ανωτ. Γεωπονικών Σχολών ή ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ αυτών να εργαστούν στην καταπολέμηση του δάκου, εγκρίνουμε (αναφέρεται σε ΝΕΑ ΕΓΚΡΙΣΗ που προκύπτει αποκλειστικά εφόσον αιτιολογημένα και τεκμηριωμένα συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι της ΚΥΑ) να προσλαμβάνονται ……».(συνημμένο έγγραφο 2)

3. ΠΑΡΑΝΟΜΑ προκηρύσσονται από τις Ν.Α. για τις θέσεις επιστημονικού προσωπικού καταπολέμησης του δάκου (Τομεάρχες Δακοκτονίας) και θέσεις Τεχνολόγων Γεωπονίας φυτικής παραγωγής ή και φοιτητών του 4ου και 5ου έτους σπουδών διότι:
α) δεν παρατηρείται ότι υπάρχει έλλειψη ή απροθυμία ΠΕ Γεωπόνων και
β) αντίθετα τα τελευταία χρόνια - και επομένως και το 2005 -υπάρχει πληθώρα προσφοράς ΠΕ Γεωπόνων που αιτούνται να εργαστούν στην καταπολέμηση του δάκου, και οι οποίοι τελικά δεν προσλαμβάνονται αλλά στη θέση τους παρανόμως προσλαμβάνονται Τεχνολόγοι Γεωπονίας.

Συμπερασματικά , επειδή δεν υφίστανται αλλά ούτε παρατηρούνται οι περιπτώσεις «έλλειψης» ή «απροθυμίας» της ΚΥΑ 2195/11040/30-1-1985 οι προκηρύξεις των Ν.Α αφορούν στην πρόσληψη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΕ Γεωπόνων σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 του Ν.Δ. 2413/1953.
Στις ειδικές και μόνο περιπτώσεις, στις οποίες, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προσλήψεων των ΠΕ Γεωπόνων, παρατηρηθεί έλλειψη ή απροθυμία των ΠΕ Γεωπόνων, τότε και μόνο τότε μπορούν ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Τεχνολόγων Γεωπονίας ενεργοποιώντας την ΚΥΑ 2195/11040/30-1-1985".
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΜΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΟΜΩΣ

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 3:22 μ.μ.  

Η ανακοίνωση πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την καταπολέμηση του δάκου θυμίζει λίγο το μαντείο των δελφών. Ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει κατά το συμφέρον του. Η ανακοίνωση λέει ότι ζητάει π.χ. 10 γεωπόνους ΠΕ. Ελλείψη ΠΕ προσλαμβάνει ΤΕ. Το πρώτο κριτήριο όμως είναι η εντοποιότητα. Βεβαίως ισχύει και το κώλυμα τετραμήνου καθώς και το κώλυμα 24μήνου. Οπότε την έλλειψη ΠΕ η κάθε νομαρχία την ερμηνεύει όπως θέλει. Η τακτική που εφαρμόζουν είναι να προσλαμβάνουν ΠΕ με ενδοποιότητα και χωρίς κώλυμμα και στη συνέχεια ΤΕ με ενδοποιότητα και χωρίς κώλυμα.

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 5:47 μ.μ.  

Προς 12:08 μμ

Σου απαντώ, συνάδελφε, πως μεταξύ του άρθρου που παραθέτεις και του προηγούμενου σχόλιου που έκανα δεν υπάρχει κάποια ασυμφωνία.
Στο νομό από τον οποίο κατάγομαι και κάθε χρόνο προκηρύσσονται 14 θέσεις τομεαρχών δακοκτονίας, το 2007 εμείναν θέσεις κενές -ακόμη και όταν κλήθηκαν Τεχν.Γωεπονίας- λόγω παραιτήσεων συναδέλφων που προτίμησαν την οκτάμηνη σύμβαση με τον ΕΛ.Γ.Α.. Και η εν λόγω Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης ακολούθησε την τακτική που ανέφερα στο σχόλιο μου της 17/3/2009. Διάβασε ξανά το δικό σου σχόλιο και μετά το άρθρο της Π.Ο.Σ.Γ. που αφορά στη δακοκτονία. Και περιμένω να μου απαντήσεις ΠΟΥ ακριβώς καταπατάται ο νόμος από τη ΝΑ Ηλείας-αν όντως προέβησαν σε πρόσληψη Τεχν.Γεωπονίας άνευ κωλύματος και με εντοπιότητα ελλείψει ΠΕ Γεωπόνων άνευ κωλύματος και με εντοπιότητα, όπως εσύ ανέφερες.

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 9:40 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 547 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ.ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ (ΠΕ Κ ΤΕ)ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΔΑΚΟΣ, ΕΛΓΑ,ΟΠΕΚΕΠΕ)ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΤΟ 1,2,η ΤΟ 3.σΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΜΜΑΤΙ"Συμπερασματικά , επειδή δεν υφίστανται αλλά ούτε παρατηρούνται οι περιπτώσεις «έλλειψης» ή «απροθυμίας» της ΚΥΑ 2195/11040/30-1-1985 οι προκηρύξεις των Ν.Α αφορούν στην πρόσληψη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΕ Γεωπόνων σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 του Ν.Δ. 2413/1953.
Στις ειδικές και μόνο περιπτώσεις, στις οποίες, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προσλήψεων των ΠΕ Γεωπόνων, παρατηρηθεί έλλειψη ή απροθυμία των ΠΕ Γεωπόνων, τότε και μόνο τότε μπορούν ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Τεχνολόγων Γεωπονίας ενεργοποιώντας την ΚΥΑ 2195/11040/30-1-1985"."ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 10:36 μ.μ.  

Κι εγώ ΠΕ Γεωπόνος είμαι- Φυτικής παραγωγής- με καταγωγή από το νομό Βοιωτίας.
"Στις ειδικές και μόνο περιπτώσεις, στις οποίες, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προσλήψεων των ΠΕ Γεωπόνων, παρατηρηθεί έλλειψη ή απροθυμία των ΠΕ Γεωπόνων, τότε και μόνο τότε μπορούν ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Τεχνολόγων Γεωπονίας ενεργοποιώντας την ΚΥΑ 2195/11040/30-1-1985"."
Δεν έχω να συμπληρώσω απολύτως τίποτα. Τα εξηγεί όλα αυτό το απόσπασμα που ο ίδιος επισύναψες προηγουμένως.

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 10:50 μ.μ.  

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΕ (ΚΩΛΥΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ), ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 11:08 μ.μ.  

Συμμερίζομαι την άποψη πως πρέπει να προστατεύονται τα δικαιώματά μας συλλογικά.
Κι εσύ να είσαι καλά.

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2009 στις 2:37 μ.μ.  

ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:1)Ο ΕΛΓΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ?Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!!!
2) ΟΙ ΑΝΑΚOIΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

agroanergos 19 Μαρτίου 2009 στις 7:05 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 2:37

Ο ΕΛΓΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.

ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2009 στις 9:14 μ.μ.  

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ, ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ! ΕΓΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

nmarina 19 Μαρτίου 2009 στις 11:33 μ.μ.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ Κ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ!!!

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 1:03 μ.μ.  

Προς Μαρινα
Μαρινακι αν θες την γνωμη μου βρες κατι αλλο να κανεις για να κερδισεις τα προς το ζειν τωρα που εισαι νεα. Δεν αξιζει να αναλωνεσαι σε νεκρο επαγγελμα.
Ακουσε με και δεν θα χασεις.

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 9:23 μ.μ.  

paidia mporei na mou pei kapoios ti isxyei telika me th dakoktonia?prohgountai oloi h PE (kwlhmaties kai mh) k meta oi TE?pou mporw na rwthsw gia sigoyra?sto ypoyrgeio?

Ανώνυμος 25 Μαΐου 2009 στις 10:36 π.μ.  

EXEI KANEIS ENHMEROSH ,POTE THA BGEI H ANAKOINOSH GIA THN DAKOKTONIA??? TI MPAXALO EINAI AYTO!!!

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2009 στις 1:41 μ.μ.  

stis 28/05 vgeike h egkrish ths proslhpshs gia th dakoktonia.opote katalabaineis oti oi aithseis 8a ginoun kapou sta mesa tou iouniou kai oi proslipseis kapou sto telos iouniou sthn kaluterh periptwsh...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP