ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2009

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2009

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3K/2009 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων ενενήντα πέντε (495) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής (ΤΕ) Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς του Δημόσιου Τομέα.

Για τις θέσεις ανά Νομαρχία και κλάδο/ειδικότητα της ως άνω προκήρυξης πατήστε ΕΔΩ!

23 σχόλια:

agroanergos 13 Μαρτίου 2009 στις 2:39 μ.μ.  

ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ;

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 4:48 μ.μ.  

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ: 1 , 1 ,1 ,1 , 2 ,2 ,1 ,1 ,
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Χ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 5:12 μ.μ.  

Μην το ψάχνεις αγροάνεργε!!! Είναι τόσο πολλές που θα διοριστούν κι άνευ προϋπηρεσίας!!! Μπορεί να μην πληρωθούν κι όλες βέβαια... Ο διαχωρισμός των ειδικοτήτων σας αρέσει;

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 6:14 μ.μ.  

1, 2, 3, ....150! ΟΥΠΣ ΛΑΘΟΣ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 1,2,3,4...20! ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΗ!

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 6:43 μ.μ.  

20 ολες κι ολες παιδια...

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 6:44 μ.μ.  

Ποτε ληγει η προθεσμια υποβολης αιτησεων η ακομα δεν ανακοινωθηκε;

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 6:54 μ.μ.  

Αγροανεργε μηπως ξερεις ποτε ληγει η προθεσμια υποβολης αιτησεων η ακομα δεν ανακοινωθηκε;

agroanergos 13 Μαρτίου 2009 στις 7:14 μ.μ.  

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ'ΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 8:46 μ.μ.  

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΛΕΟΣ...
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 12:48 π.μ.  

Ελεος
Ειπαμε εκμεταλευση, αλλα τοσο πολυ δεν το πιστευω.Σημερα εμαθα οτι η κορωνιδα των πανεπιστημιων "γεωπονικης κατευθυνσης" δηλ. το μπουρδελο του Βολου εχει παραρτημα μεταπτυχιακων με ειδικοτητα την Βιοτεχνολογια στην Λαρισα για να "τ αρπαζει" περισσοτερο.Ηδη πολλοι νεαροι συναδελφοι κανουν εκει το δευτερο "μεταπτυχιακο" τους με στοχο αλλα 150 μορια πιο κοντα στο ονειρο του δημοσιου.Τωρα τι στο διαολο διδασκουν εκει, αγνωστο.Μεγαλη ξεφτιλα και ντροπη. Δεν τους ελεγχει κανενας;
Τ ακους Θρυλεων και δεν το βαλες φωτια ακομα;

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 12:57 π.μ.  

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΘΡΥΛΕΟΝΤΑ;

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 11:48 π.μ.  

ΗΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΙ (Π.Χ ΑΡΤΑΣ).....ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΓΑ ΚΡΗΤΗΣ...ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ....ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 2:31 μ.μ.  

Καταρχήν ηλία δεν είναι μπορδέλο μόνο του Βόλου, μην πω για τα μεταπτυχιακά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας... και δεύτερο δεν έχει μεταπτυχιακό η Γεωπονία στη Βιοτεχνολογία στη Λάρισα, παράρτημα! Γιατί δεν κάνεις και εσύ εκεί αίτηση εγγραφής, αφο΄λυ νο΄μίζεις είναι γελοίο και δεν κάθεσαι στο κάτω κάτω της γραφής να ασχοληθείς; Υποψ.Διδάκτορας Γεωπονίας Π.Θ.

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 9:25 μ.μ.  

Προς υποψηφιο διδακτορα
Προφανως με παρεξηγησες.
Δεν υποτιμω τις σοβαρες μεταπτυχιακες σπουδες αλλα εκεινες που γινονται για να τα οικονομουν οι πανεπιστημιακοι και τα τσιρακια τους με τα επιδοτουμενα προγραμματα χωρις να εχουν πραγματικη αξια και εφαρμογη.Απ το πανεπιστημιο-εδω και πολλα χρονια- θυμαμαι τους κωλογλυφτες των καθηγητων και ενδεικτικα οταν εκεινοι ειχαν την γιορτη τους γεμιζε το γραφειο τους με στυλο πολυτελειας και διαφορα αλλα δωρακια για τον καλο τους δασκαλο. Aφου εισαι στον χωρο θα ξερεις πολυ καλα τι εννοω(θα μου πεις και θα συμφωνησω, οτι αυτα γινονται παντου).Οσο για την γεωπονικη ερευνα στην Ελλαδα ξερεις που εφαρμοζεται και πως επιδρα στην βελτιωση του εισοδηματος των αγροτων και των γεωπονων αφου αυτα πανε κατα διαολου;Ολα τα γεωργικα εφοδια(φαρμακα, σπορια, κ.λ.π ερχονται απ το εξωτερικο με τα κοπροσκυλα του υπ.γεωργιας να προσυπογραφουν απλως το registration -δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα αφου οτι εγκρινεται σε ΗΠΑ εγκρινεται σε Ευρωπη και αναγκαστικα σε Ελλαδα). Μην μου πεις οτι γινεται ερευνα σε ΕΘΙΑΓΕ, ΚΕΠΥΕΛ και τα σχετικα διοτι θα σε παραπεμψω στα κοντινα τους τσιπουραδικα κατα τις 1 το μεσημερι να δεις πως δουλευουν οι "ερευνητες επιστημονες".Κατι στατιστικα στοιχεια επεξεργαζονται μονο, του τυπου ποια ειναι η μεση ηλικια των καλλιεργητων σπαραγγιου(!!!!!)και μερικες αναλυσεις εδαφων στην καλυτερη περιπτωση.Οι ερευνες των παλιων καθηγητων που προηγαγαν την Ελλαδα γεωργικα πριν απο 30 χρονια ανηκουν στο παρελθον.
Αλλωστε οταν σε μια χωρα οι αποφοιτοι των πανεπιστημιων "ασχολουνται" με την "ερευνα" μονο και μονο επειδη τους δινει 150 η 300 επιπλεον μορια για το δημοσιο , στο οποιο δεν προκειται σχεδον ποτε να εφαρμοσουν ως γεωπονοι οτι τυχον εμαθαν(δεν τους κατηγορω γι αυτο δεδομενης της τεραστιας ανεργιας που υπαρχει στο επαγγελμα μας-και οχι μονο-)τι ειδους ερευνα περιμενεις να ειναι αυτη;Koινως να μην το παιζουν επιστημονες και να λενε τα πραγματα με το ονομα τους:Μαγκες χεστηκαμε για τα μεταπτυχιακα και την αξια τους. Τα μορια μονο μας νοιαζουν(για την συντριπτικη πλειοψηφια μιλαω, γιατι υπαρχουν και απειροελαχιστες εξαιρεσεις)...
Αυτα τα ολιγα φιλε μου υποψηφιε διδακτορα γεωπονιας Π.Θ

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 9:53 μ.μ.  

ΗΛΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔ. ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΕΚΕΙ ΒΥΣΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΙΚΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.....
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2009 στις 11:45 μ.μ.  

Προσπαθω να χαλαρωσω Θρυλεοντα αλλα δεν μ αφηνουν με τις μ...ες που διαβαζω οι "υπερασπιστες της επιστημης και της αξιοκρατιας"
Να σαι καλα.Τα ξαναλεμε....

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2009 στις 12:55 π.μ.  

Ρε θρυλέων ήμαρτον.
Πάλι την έγραψες την εξυπνάδα σου. Έχουμε γεμίσει μυαλοπώλες, κυρ Δον Κιχώτη...

Σε έκανε ρόμπα ο συνάδελφος Ηλίας με το αντρίκειο και ειλικρινέστατο ποστ του. Κόφτο επιτέλους κύριε μυαλοπώλη. Μας κούρασες με τη στείρα αντιλογία σου.

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2009 στις 11:29 π.μ.  

Συμφωνώ απόλυτα Ηλία με αυτά που λες, ιδίως για αυτούς που είναι στο ΕΘΙΑΓΕ. Απλώς για τα μεταπτυχιακά το έχουν καταλάβει οι Καθηγητές και δεν πρόκειται να ασχοληθούν, αφού βλέπουν αδιαφορία για το αν κάνουν έρευνα... Φαντάσου ότι τα ίδια θέματα μεταπτυχιακών εργασιών ανακυκλώνονται και αυτό φυσικά ισχύει για όλα τα Γεωπονικά Πανεπιστήμια της Ελλάδας.. Όσο για το Θρυλέωντα πρέπει να του πω ότι οι Καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πάνε κανονικά... αν θέλει να ξέρει και δεύτερον το να διδάσκω είναι προϋπόθεση του διδακτορικού τίτλου. Για το αν μπήκα βυσματικά αυτό μπορούν να το κρίνουν μόνο όσοι με ξέρουνε.
Θανάσης, Υποψήφιος Διδάκτορας Π.Θ.

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2009 στις 1:26 μ.μ.  

Μη δούμε κάποιον συνάνθρωπό μας να προοδεύει. Αμέσως να πούμε τον κακό το λόγο... είναι βύσμα, είναι ανίδεος, είναι απατεώνας και άλλα πολλά...Μόνο η αφεντιά μας γεννήθηκε όντας ένας επιστημοναράς!!!
Αλλά όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!!! Ε θρυλέων;;;

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2009 στις 8:12 μ.μ.  

Προς Θαναση, υποψηφιο διδακτορα
Χαιρομαι που συμφωνουμε, αφου τα πραγματα ειναι γνωστα και πρεπει να λεγονται με το ονομα τους.Οι υποκρισιες δεν τιμουν κανενα.
Μια ενσταση εχω μονο ως πως τα γραφομενα σου:
Γιατι την λεξη "καθηγητες" την γραφεις με Κ κεφαλαιο;
Aπειροελαχιστοι απ αυτο το συναφι αξιζουν αυτο το Κ κεφαλαιο.Για τους υπολοιπους αν μιλησω οπως πρεπει θα μου το λογοκρινει ο agroanergos.
Και ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησεις και μ αυτο...

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2009 στις 10:06 μ.μ.  

Ηλία έχεις απόλυτο δίκιο για το αν αξίζουν όλοι το Κ κεφαλαίο στη λέξη Καθηγητής. Απλώς από θέμα συνήθειας μπήκε αυτό για να μην παρεξηγούμαστε. Θανάσης

Ανώνυμος 16 Μαρτίου 2009 στις 12:49 μ.μ.  

Πω!Πω!Ρε παιδιά....Με τόσες θέσεις για τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων...δεν ξέρω που να πρωτοδιοριστώ!!!Έλεος πια!!!Σκίζω τα πτυχία μου!!!

Ανώνυμος 16 Μαρτίου 2009 στις 7:39 μ.μ.  

ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....
ΘΡΥΛΕΩΝ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP