Χατζηγάκης:ατμομηχανή εξόδου από την κρίση η αγροτική οικονομία

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009


1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Ο Υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης προσερχόμενος στην συγκέντρωση των Τρικάλων δήλωσε ότι «ο Εθνικός Διάλογος συνεχίζεται και πρέπει να σας πω ότι η αγροτική οικονομία σήμερα, στην περίοδο της μεγάλης ύφεσης και της παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας έρχεται να αποτελέσει την ατμομηχανή εξόδου της οικονομίας μας από την κρίση».
Ο κ. Σ. Χατζηγάκης ανακοίνωσε ότι «μέχρι το καλοκαίρι θα εισρεύσουν στην Ελληνική οικονομία, στην ελληνική αγορά περί το ένα δισεκατομμύριο ευρώ για άμεσες ενισχύσεις ή για αποζημιώσεις στον αγροτικό κόσμο.
Επίσης αρχίζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς να εφαρμόζεται το μεγάλο πρόγραμμα «Αλ. Μπαλτατζής» το οποίο όπως ξέρετε είναι περί τα 6,5 δισεκατομμύρια Ευρώ. Αντιλαμβάνεστε ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ο ρόλος της ελληνικής αγροτικής οικονομίας είναι σημαντικός και σπουδαίος».
Ο Υπουργός διευκρίνισε ότι «στο 1 δισεκατομμύριο Ευρώ περιλαμβάνονται τα 500 εκ. Ευρώ που έχουν ήδη εξαγγελθεί» ενώ τόνισε ότι «μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα γίνει η πρώτη εκταμίευση για τις αποζημιώσεις των 500 εκ. Ευρώ».(ΑΠΕ)

6 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 στις 12:02 π.μ.  

καλός και ο μπαλτατζης και τα 500 εκατ. αλλά μέσα στο 2009 η κρίση θα χτυπήσει και τους γεωπόνους και η ανεργία μας θα αυξηθεί και άλλο.

όπως είπε η κυβέρνηση θα παγώσουν οι προσλήψεις στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομεα φοβούνται απολύσεις. αντιμετωπίζουμε ούτως η άλλως πρόβλημα ανεργίας, ηρθε και αυτή η κρίση και κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τους γεωπόνους.

αμφιβάλει κανένας?

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 στις 12:28 μ.μ.  

ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο BARCODE). SHMERA BGHKAN

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 στις 2:50 μ.μ.  

Και ο Υπουργός συμφωνεί...Ατμομηχανή εξόδου από την κρίση η αγροτική οικονομία, είπε...Είδατε πουθενά ΦΠ;
:b

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 στις 7:40 μ.μ.  

Έτσι είναι, αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα σαν κλαδος, αλλά πέρα από το να το λέμε εδώ μέσα μεταξύ μας και να βρίζουν και μερικοί την ΠΕΑΣΓΕ (λες και φταίει αυτή για τη μαύρη τους τη μοίρα) δεν βλέπω να κάνουμε και τίποτα άλλο... Δηλαδή με το να βριζόμαστε εδώ μέσα και να χτυπιόμαστε ολοι για το ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη δεν καταφέρνουμε τίποτα!!!
Μόνο αν ενωθούμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι, αλλά ποιος ακούει... Καθένας με τον πόνο του είμαστε. Βέβαια η φτώχια φέρνει γκρίνια! Αλλά αν δεν κάνουμε τίποτα για αυτό μια ζωή μέσα στη μιζέρια θα είμαστε όπως χρόνια τώρα...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!!!!!!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 9 Μαρτίου 2009 στις 7:47 μ.μ.  

Συγνώμη, αλλά η η υπέρμετρη αισιοδοξία του κ. Υπουργού, με κάνει να αναρωτηθώ: Τι παίρνει ο άνθρωπος!;!;!;! (για να πάρω και εγώ....)

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2009 στις 7:54 μ.μ.  

Προς 9 Μάρτιος 2009 12:28 μμ

Sorry ρε φίλε, αλλά από που είσαι και τα έβγαλαν τα δικά σας? Πάντως αλφαβητικά δεν τα πάνε, δοκίμασα σε άτομο από "Α" και δεν έδειξε κάτι... Εκτός και είναι ακόμα τόοοοοοσο πολύ στην αρχή του "Α"...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP