ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1Τ/2007(update)

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η βαθμολογία των συμμετεχόντων στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ. Ο αριθμός αυτών που βαθμολογήθηκαν στη συγκεκριμένη εξέταση, για την οποία είχαν αρχικά κατατεθεί περισσότερες από 175.000 αιτήσεις συμμετοχής και διενεργήθηκε σε 1.035 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ανέρχεται στους 103.530.
Οι αλφαβητικοί πίνακες, στους οποίους παραπέμπει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που ακολουθεί, περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση όσων συμμετεχόντων πέτυχαν βαθμολογία 25 μονάδων και άνω με άριστα το 100. Μετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία και η επίδοση όσων πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία δε δημοσιοποιούνται, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επιθέτου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δοκιμασία, που τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, στο οποίο παραπέμπει ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός σύνδεσμος που ακολουθεί.
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν, όπως ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον αριθμό 1500. Διευκρινίσεις για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την αναζήτηση βαθμολογίας των διαγωνισθέντων παρέχονται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τηλ: 2131319100).
Ταυτόχρονα με την έκδοση της βαθμολογίας το ΑΣΕΠ προχωρά στη δημοσιοποίηση και ορισμένων στατιστικών στοιχείων που προέκυψαν από μια πρώτη επεξεργασία των δεδομένων, σχετικά με τη συμμετοχή και την επίδοση στην ειδική γραπτή δοκιμασία. Συγκεκριμένα, παραθέτει όλες τις ερωτήσεις με την ορθή απάντηση και το ποσοστό των ορθών απαντήσεων για κάθε μία, τα ποσοστά συμμετοχής και αποχής ανά επίπεδο και κατηγορία τίτλου σπουδών, φύλο και ηλικία, την κατανομή της βαθμολογίας των συμμετεχόντων με ομαδοποίηση των δεδομένων ανά 5 μονάδες, καθώς και πίνακα των συμμετεχόντων με επίδοση 95 μονάδων και άνω. Όλα τα παραπάνω στοιχεία περιλαμβάνονται στο σχετικό συνημμένο αρχείο που ακολουθεί.
Επισημαίνεται ότι ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας θα προκύψει μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, που σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις δεν επιτρέπεται να αφορούν επανεξέταση των γραπτών ή νέα βαθμολόγηση, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από τη Δευτέρα 30.03.2009 έως και την πάροδο της Τετάρτης 08.04.2009.

Αλφαβητικοί πίνακες συμμετεχόντων με βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο των 25 μονάδων

Αναζήτηση βαθμολογίας συμμετεχόντων με βαθμό μικρότερο των 25 μονάδων

20 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 4:02 μ.μ.  

ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ?...ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ..... .ΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?
ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΠΧ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΤΛ...ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ...
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 4:29 μ.μ.  

ΠΑΝΤΩΣ, ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!!!

agroanergos 23 Μαρτίου 2009 στις 4:37 μ.μ.  

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ALEX.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 6:25 μ.μ.  

εχει καταντήσει ανέκδοτο η προστασία των προσωπικών δεδομένων, γελάνε και τα τσιμέντα, +1 στον Θρυλέωντα...

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 7:04 μ.μ.  

Τι γινεται με οσους την περιοδο υποβολης των αιτησεων ηταν στην κατηγορια ΔΕ ενω σημερα υπαγονται στην κατηγορια ΠΕ; Μπορουν να χρησιμοποιησουν τα μορια σε προκυρηξη ΠΕ;
Εχεις καποια πληροφορηση επι του θεματος Agroanege;

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 7:07 μ.μ.  

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔ..ΟΠΟΤΕ...
ΕΛΠΙΖΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ "ΖΕΣΤΟΥΣ"...ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ?
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 7:25 μ.μ.  

ψαχνω να βρω τον θρυλεων στο Θ και δεν τον εχει

εχει γινει λαθος?

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 8:23 μ.μ.  

τεστ δεξιοτήτων!1 μεταπτυχιακό στο τσεπάκι στη χειρότερη των περιπτώσεων ή ένα διδακτορικό έτσι απλά με 100 χαζοερωτήσεις κάθε άλλο παρά ερωτήσεις γνώσεων!!!!όταν εσύ,εγώ,ο άλλος, δίνουμε χρόνο κ χρήμα για να αποκτήσουμε τα πολυπόθητα μόρια.έτσι όλοι μαζί σαν τα πρόβατα...τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή κάποιοι θέλουν να μας αποσπούν την προσοχή...ξυπνήστε!!!
κ κάτι ακόμη πέρα απο το τεστ.
μήπως πρέπει επιτέλους να κινητοποιηθούμε για το 24μηνο????
μήπως να ξυπνήσουμε την ΠΑΕΣΓΕ ''ΜΑΣ''???????μήπως άνεργοι κ εποχικοί ΠΕ γεωπόνοι να βγούμε επιτέλους στους δρόμους προς το ΥΠΑΤ?όχι για 1 μέρα όμως!μήπως να κάνουμε κάποια απεργία διαρκείας επιτέλους!!!!!!!!τι περιμένουμε??????
ΕΒΡΟΣ

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 8:37 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΑΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥ.
ΒΟΛΟΣ

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 9:29 μ.μ.  

Μια απορια: ρε παιδια πειτε και ποσο πηρατε δεν ειναι ντροπη!
Εγω για παραδειγμα πήρα 207 μόρια!
θρυλέων τι εκανες? εσυ agroanerge?

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 10:06 μ.μ.  

Παιδιά ξέρει μήπως κανείς πότε θα επαναληφθεί η διαδικασία για όσους δεν έδωσαν? Μετά από 6 μήνες, 1 χρόνο, περισσότερο?

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 10:16 μ.μ.  

Προς ανωνυμο στις 9:29,
ντροπή δεν είναι αλλά είναι ξεφτίλα σκέτη!
εσύ κ πολλοί άλλοι πήρατε 200 μόρια κ πολλοί περισσότεροι πάνω από 200!κ ποιά η διαφορά???
σίγουρα οι μόνοι χαμένοι είναι εκείνοι που για τον α ή β λόγο δεν μπόρεσαν να πάνε να το δώσουν!κ ας κουβαλάνε διδακτορικά κ προυπηρεσίες...
ΕΒΡΟΣ

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 10:57 μ.μ.  

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΠΗΧΥΣ, ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ;
ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΑΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ.

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2009 στις 4:06 π.μ.  

Προς Ανώνυμο 9:29 σε έφαγα! Πήρα 207.75!
Το όλο εγχείρημα πάντως ήταν μια γελοιότητα. Λάθη στις ερωτήσεις και διευκρινήσεις, από ερωτήσεις γνώσεων τίποτα, και όλα αυτα ενώ ήμασταν κλεισμενοι στις αίθουσες δεν ξέρω κκι εγώ για πόσες ώρες.

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2009 στις 1:27 μ.μ.  

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 1800 ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΥΣΜΑ!), ΣΤΑ ΚΕΓΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ 24 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ 12), ΣΤΑ ΚΑΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ι ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ 35 ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ! ΘΑ ΠΑΩ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2009 στις 5:28 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ?ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ???

Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2009 στις 2:36 μ.μ.  

Ξέρει κανείς αν θα επαναληφθεί η διαδικασία;;;Μετά από πόσο καιρό;

Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2009 στις 3:21 μ.μ.  

Μετά από 3 χρόνια φίλε, αλλά μάλλον ΔΕΝ θα ξαναγίνει αυτή η βλακεία. Έπιασα 271 αλλά πες μου τώρα τι να τα κάνω; Όσοι συμμετείχαν πάντως το έκαναν με το σκεπτικό πως συμμετείχαν και άλλοι, άρα αν δεν πάω θα χάσω κάτι έναντι των υπολοίπων. Τι άλλο θα μας βάλουν να κάνουμε για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχοδιώκτες (όπως δυστυχώς ακόμα και κάποιοι συνάδελφοι θέλουν να μας παρουσιάσουν);

Ανώνυμος 26 Μαρτίου 2009 στις 12:27 π.μ.  

Δέκαθλο!

taros 28 Μαρτίου 2009 στις 9:56 μ.μ.  

το καλυτερο συναδελφοι ειναι οτι το τεστ το δωσανε και μονιμοι γεωπονοι (βλεπε ΟΠΕΚΕΠΕ), αν καποια στιγμη θελήσουν να φυγουν οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και να κανουν τα χαρτια τους για καπου αλλου να εχουν full προσοντα (μεταπτυχιακο, διδακτορικο, εξτρα προϋπηρεσια στο δημοσιο κτλ)

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP