Στελέχωση του ΕΦΕΤ.......με μετατάξεις-αποσπάσεις!!!

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Μετά την υπαγωγή του ΕΦΕΤ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων πολλοί συνάδελφοι περιμένουνε και την παιρετέρω στελέχωση του με Γεωπονικό επιστημονικό προσωπικό!

Σε αυτήν τη φιλοσοφία κινείται και ο ενιαίος φορέας ελέγχου και τροφίμων και προχωράει στην στελέχωση του με 75 θέσεις προσωπικού εκ των οποίων οι 17 είναι θέσεις Γεωπόνων.

Δεν πρόκειται όμως για νέα προκήρυξη αλλά για μετατάξεις και αποσπάσεις από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες ή ΝΠΔΔ περιλαμβανομένων και των ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού.

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ "ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ" ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ!!!!! ΜΕΤΑΠΗΔΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΣ!

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2009 στις 11:33 μ.μ.  

Ντροπή!!!
Να θυμηθούμε τις διακηρύξεις του νυν πρωθυπουργού για επίλυση των προβλημάτων των συμβασιούχων; Έτσι λύνονται τα προβλήματα κύριε πρωθυπουργέ;
Ντροπή σας!!!
Και εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε σε μια νέα κυβέρνηση... Και η κοροϊδία θα μεγαλώνει...
Μακάρι να βγώ ψεύτης...

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2009 στις 8:31 π.μ.  

εφόσον έμειναν χωρίς αντικείμενο εργασίας στις Ν.Α., για τις αρμοδιότητες που πήρε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, κάπου πρέπει να πάνε και αυτοί.
νομίζω όμως ο ΕΦΕΤ στον οργανισμό του προβλέπει γεωπόνους επιστήμης τροφίμων, πράγμα που δε διευκρινίζεται στην προκήρυξη που βάλατε στο λινκ

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2009 στις 11:13 π.μ.  

και η Τωρινη και η Μελλοντικη κυβερνηση την ιδια πολιτικη θα εχουν. Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε... Το θεμα ειναι εγω το master μου και to phD μου τι να τα κανω ρε γαμωτο αν οι θεσεις καλυτονται με μεταταξεις ατομων που εχουν μονο βασικο τιτλο σπουδών???

Για ναγινουν αλλαγες χρειαζεται νεο αιμα στην εξουσια μας κυβερνουν δυο τζακια τοσα χρονια! Φυσικα ουτε και τα αλλα κομματα ειναι της προκοπης οι ιδεες τουσ ειναι μη εφαρμοσιμες!

Τελικά πωσ θα βγαλουμε το ψωμι μας αναρωτιεμαι πραγματικα!!

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2009 στις 6:50 μ.μ.  

Μαλλιασε η γλωσσα μου να το λεω αλλα θα το ξαναπω μια φορα ακομα:
Μπορει η ελπιδα να πεθαινει τελευταια αλλα το να πιστευουμε οτι θα αναστηθει ο πεθαμενος(γεωπονικο επαγγελμα) ειναι επιεικως ηλιθιο.Ας καταλαβουμε ολοι οτι η αγορα εργασιας(δημοσιος και ιδιωτικος τομεας) ΔΕΝ χρειαζεται αλλους γεωπονους για πολλα χρονια ακομη.Οσες θεσεις να ζητουνται θα ειναι σταγονα στον ωκεανο της προσφορας και η κατασταση θα χειροτερευει συνεχως καθοσον τα πανεπιστημια βγαζουν καινουργιους αποφοιτους βορα στην πολιτικη εκμεταλευση και την ηλιθιοτητα του Ελληνα που θελει το παιδι του με πτυχιο και ανεργο και οι αποφοιτοι θα κανουν πλουσιωτερους τους αλητες που λεγονται πανεπιστημιακοι δασκαλοι πληρωνοντας για μεταπτυχιακα που ειναι σχεδον τα ιδια καθε χρονο αντιγραφοντας το ενα το αλλο η ειναι πρακτικα αχρηστα αφου δεν εφαρμοζονται πουθενα(αν υπηρχε πραγματικη γεωργικη ερευνα στην Ελλαδα θα φαινονταν τα αποτελεσματα της και στο εισοδημα των αγροτων και στην ανεργια των γεωπονων και οποιος υποστηριζει το αντιθετο ειναι η πονηρος η βλαξ). Μονη πρακτικη λυση η αλλαγη επαγγελματος οπως και οτι μπορει ο καθενας.
Οσο για τον ανωνυμο συναδελφο των 11.13, αν απαντησω στην ερωτηση του για το τι να κανει το master του και το PhD του-και το λεω με θλιψη αυτο- τοτε ο φιλος μου ο agroanergos θα μου λογοκρινει την απαντηση σιγουρα...
Αυτα τα ολιγα.Ποναει η αληθεια, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 19 Μαρτίου 2009 στις 8:25 μ.μ.  

Ο κάθε ένας με το πόνο του.
Εμένα, ως καταναλωτή που με ενδιαφέρει άμεσα ουσιαστική η ποιότητα της διατροφής μου, το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι ο ΕΦΕΤ είναι ένας ανύπαρκτος Οργανισμός, στη Κρήτη τουλάχιστον. Είχε κάτι γραφεία στο Ηράκλειο, ο διευθυντής του μέχρι πριν 2 χρόνια (μετά έχασα κάθε ... επαφή ύπαρξης) ήταν ένα χρυσό αγόρι του συρμού, ελέγχους δεν έκαναν και δεν κάνουν. Οπότε, αν συνεχίσει να κάνει βόλτες από το ένα υπουργείο στο άλλο χωρίς να παράγει ουσιαστικό έργο, που θα μας προφυλάσει ως καταναλωτές, τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης του. Για να γίνει το "βολευτήρι", του κάθε τεμπέλαρου που ονειρεύται ... καριέρα, σε μια καρέκλα του Δημόσιου;

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2009 στις 11:17 μ.μ.  

Προς ΠΑ-ΝΙΚΟ
Εχεις δικιο φιλε μου δυστυχως και ας μην με τιμαει αυτο που γραφω.
Οσα πτυχια, γνωσεις και φιλοδοξια εχουν αυτοι που θα στελεχωσουν τον ΕΦΕΤ η τον καθε ΕΦΕΤ μολις γινουν μονιμοι δημοσιοι υπαλληλοι θα τα γραψουν ολα κανονικα γιατι δεν θα τους αγγιζει τιποτα και κανενας και δεν θα κινδυνευουν να χασουν την δουλεια τους.
Δεν ειμαστε σκανδιναβια, ουτε προκειται να γινουμε.
Ο κοσμος δινει δεκαρα για το αν θα γινουμε μονιμοι δημοσιοι υπαλληλοι αλλα τον νοιαζει μονο αν θα κανουμε την δουλεια μας σωστα. Βεβαια και ο "κοσμος" ειναι και αυτοι Ελληναρες που τους νοιαζει μονο να γινει η δουλεια τους και παει λεγοντας...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP