Απάντηση Χατζηγάκη για την παραχώρηση πειραματικών εκτάσεων του ΕΘΙΑΓΕ σε Λάρισα,Χαλκιδική,Κρήτη

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

Απάντηση Χατζηγάκη για παραχώρηση πειραματικών εκτάσεων ΕΘΙΑΓΕ

4 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 - 12:20 π.μ.  

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 - 12:12 π.μ.  

ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ 12 ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 20 (ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ).

ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΣΔΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 - 9:12 π.μ.  

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ! ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΒΕ!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 - 10:28 π.μ.  

ΠΡΟΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 12:12ΠΜ
"ΒΟΛΕΜΕΝΟ" ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΕΥΤΟΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ "ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.Α.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙΣ (ΜΕ ΒΥΣΜΑ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Ε.Α.Σ. ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ (ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ PROFICIENCY, ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ...).ΑΝΤΕ...ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΟ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP