Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ (για συμβάσεις έργου)

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.)
ΑΘΗΝΑ 24.6.2006Α.Π. 1346

Ανακοίνωση

Το νέο Προεδρείο του Συλλόγου, με γνώμονα την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους, αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού, προκειμένου να θέσει τα ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους εργαζόμενους και τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι η αύξηση του μόνιμου προσωπικού με τη διαδικασία πρόσληψης ΑΣΕΠ, προκειμένου να καλυφθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Οργανισμού σε προσωπικό για να ανταποκριθεί στο έργο του.

Οι όποιες έκτακτες ανάγκες εποχιακού προσωπικού πρέπει να γίνονται πάντα με τη διαδικασία προσλήψεων Α.Σ.Ε.Π., όπως έγκαιρα άλλωστε είχε αποφασισθεί για το 2009. Οι καθυστερήσεις με αυτή τη διαδικασία δε μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν πρόσχημα και άλλοθι για τις συμβάσεις έργου που τελικά επιλέχθηκαν εφέτος, των οποίων κανείς δε μπορεί να πιστοποιήσει την αξιοκρατία και τη διαφάνεια. Οι εργαζόμενοι βλέπουν ότι αυτή η επιλογή μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται θα μπορούσε να λύσει.

Θα θέσουμε στη Διοίκηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. τα θέματα και τους προβληματισμούς που τίθενται από τους συναδέλφους, τόσο από την Περιφέρεια όσο και από την Κεντρική Υπηρεσία, σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο απασχόλησης των εποχιακών υπαλλήλων με σύμβαση έργου, οι οποίοι μέσα στην παρούσα οικονομική κρίση αναζητούν εναγωνίως εργασία. Στις συμβάσεις δε διευκρινίζεται το έργο ποσοτικά και ποιοτικά.Σε κάθε περίπτωση οι συμβάσεις έργου δεν μπορούν να λειτουργήσουν από μόνες τους έτσι όπως είναι διατυπωμένες. Ζητάμε λοιπόν από τη Διοίκηση να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, που θα προστατεύουν τόσο τα πλαίσια λειτουργίας της ελεγκτικής διαδικασίας που υποχρεούμαστε να ακολουθήσουμε, όσο και τους συναδέλφους στο πλαίσιο άσκησης της καθημερινής τους δραστηριότητας.

Πιστεύουμε πως η περίοδος αυτή για τον Οργανισμό είναι κρίσιμη και δε θα επιτρέψουμε λάθη και παραλήψεις άλλων να φορτωθούν στους εργαζόμενους.

http://ake-opekepe.blogspot.com/2009/06/blog-post_1411.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 στις 3:45 μ.μ.  

ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΒΙΣΜΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΩΜΟΤΥΡΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΚΛΑΨΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.

Υ.Γ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ:
1)ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2)ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΤΩΝ 40 ΩΡΩΝ
3)ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
4)ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΔΗΜΟ
5)ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18ΜΗΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 στις 6:56 μ.μ.  

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΤΙ ΤΕΟΙΑ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. Κ ΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ.ΑΣΕ ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Κ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΔΙ.ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ?ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ?ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΤ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ Κ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ 90 % ΒΑΛΑΝΕ ΒΥΣΜΑ Κ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
Π.Δ.

me_gustas 25 Ιουνίου 2009 στις 8:05 μ.μ.  

Καταρχήν μην χρησιμοποιείς κεφαλαία. Για ποιό λόγο αγαπητέ συνάδελφε να σε μονιμοποιήσουν; Επειδή πήρες την σαλιάρα σου και πήρες σβάρνα τα πολιτικά γραφεία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή όπου αλλού πήγες). Ανήκω στο 10% που αναφέρεις. Για να μην παρεξηγηθώ σου λέω πως αυτά που αναφέρεις στο υστερόγραφο με ενοχλούν. Αυτο όμως τι σημαίνει; Πως πρέπει να αδικήσω κάποιον συνάδελφο μου; Τα περι δημοσίων σχέσεων που αναφέρεις και οι κινήσεις στον υπόκοσμο προφανώς είναι πράξεις στις οποίες καταφεύγεις συνεχώς και εμείς (το 10%) αρνούμαστε να συμβιβαστούμε γιατι έχουμε κάτι που δεν έχεις εσύ. Αξιοπρέπεια.

Υ.Γ. Αν διαβάσεις καλυτερα την σύμβαση που έχεις στα χέρια σου θα απαντήσεις μόνος σου στο ερώτημα για την πιθανότητα μονιμοποίησης. Βάλε λοιπόν την ουρά σου κάτω απο τα σκέλια, ψήφισε το γαιδούρι που σου έταξε στις επόμενες εκλογές, παρε τα 700 ευρώ το μήνα (τοσα είναι τα καθαρά και το ξέρεις) και ονειρέψου διορισμούς...

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 στις 8:26 μ.μ.  

ΠΡΟΣ ΤΩΝ "ΚΥΡΙΟ" "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" 3:45 ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΩΝ 26ΟΟ ΑΤΟΜΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 1600 ΘΕΣΗ ΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ...ΤΑ 400 ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10% ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ? ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ. ΦΙΛΕ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 6 ΚΑΙ 7 Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ? ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΗΤΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ: ΧΗΜΙΚΟΙ, ΟΔΗΓΟΙ , ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ....ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.......................
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ...........
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 στις 8:43 μ.μ.  

Προς me_gustas:
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ας κοιτάξουν πρώτα να πληρούν τα κριτήρια που θέτουν στις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΠΕΚΕΠΕ (άριστη γνώση ξένης γλώσσας(και όχι άριστη χρήση της ίδιας γλώσσας), προϋπηρεσία στο αντικείμενο των επιδοτήσεων)και μετά να έχουν βλέψεις για μονιμότητα. Για στρωθείτε λοιπόν στο διάβασμα, οπλιστείτε με μπόλικη υπομονή και επιμονή και...ίσως μια μέρα μονιμοποιηθείτε...κομματόσκυλα μέσω όμως του ΑΣΕΠ.Για συνέλθετε λίγο...αμάν πια!!!

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 στις 9:23 μ.μ.  

Σαν νεα γεωπόνος θλίβομαι με την κατάσταση που επικρατεί!Αν όλοι απείχαν απο αυτή την διαδικασία δεν θα αναγκαζόταν ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κάθε ΟΠΕΚΕΠΕ να βγάλει αξιοκρατική προκήρυξη? Δυστυχώς όμως όπως αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά το συνάφι μας λειτουργεί ατομικά και εν τέλει αυτοκαταστροφικά. Αρνούμαι να συμμετέχω κυριοι συνάδελφοι σε τέτοιες διαδικασίες!Αρνούμαι να δώσω την συγκατάθεση μου για την υποβάθμιση των σπουδών μου, και για όσους το κάνουν ας μην αυταπατουν τους εαυτούς τους με μονιμοποιήσεις και βουλευτικές υποσχέσεις.
Π.Ε Γεωπόνος- Ανεργος

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 στις 10:54 μ.μ.  

Εγώ που έχω υπογράψει 4 συμβάσεις έργου με τον δήμο που μένω μέσω της εταιρίας μου για τη διαμόρφωση πάρκων μήπως δικαιούμαι μονιμοποίηση? Ξυπνάτε και σοβαρευτείτε μερικοί...

Ανώνυμος 26 Ιουνίου 2009 στις 12:13 π.μ.  

θα προλάβεις άραγε να ολοκληρώσεις την σύμβαση σου ή θα λήξει άδοξα με την ακύρωση του ΦΕΚ στο ΣΤΕ? Αυτό μήπως το έχεις σκεφτεί καθόλου? Καλή διακοπή ανάθεσης έργου. Δεν σου λέω απόλυση γιατί απλά δεν είσαι υπάλληλος αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

Ανώνυμος 26 Ιουνίου 2009 στις 8:06 π.μ.  

ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ). ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΕΥΛΟΓΗ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος 26 Ιουνίου 2009 στις 8:59 π.μ.  

Συγνώμη, ο Κύριος συνάδελφος: ''25 Ιούνιος 2009 3:45 μμ'' είναι δυνατόν να ξέρει τόόόσες πολλές λεπτομέρειες για το πόσοι ακριβως έκαναν αιτήσεις και πόσοι έβαλαν βίσμα και τί βίσμα, και συμβουλεύει κίλας εκείνους που δεν έκαναν αίτηση πώς να ''ελίσονται'' και δεν ξέρει αν θα μονιμοποιηθεί?????? Αφού τα γνωρίζετε όλα κύριε συνάδελφε,είστε πλήρως ενημερωμένος..είναι δυνατόν να ρωτάτε για τη μονιμοποίηση??

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2009 στις 12:46 μ.μ.  

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ με την ακύρωση του ΦΕΚ στο ΣΤΕ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 10% ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΒΥΖΜΑ.....ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ''ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ''....

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ Ή ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ (25 Ιούνιος 2009 3:45 μμ) ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ Ή ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΕΙ.

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2009 στις 12:36 μ.μ.  

Αν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης σ' αυτή τη χώρα οι συμβάσεις πρέπει λογικά να ακυρωθούν και τα λαμόγια να πάνε σπίτια τους! Αυ υπάρχει...

Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2009 στις 4:20 μ.μ.  

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ?

Ανώνυμος 30 Ιουνίου 2009 στις 8:35 μ.μ.  

απορω γιατι χαιρονται οι συναδελφοι με συμβαση εργου αφου τα καθαρα λεφτα που θα παιρνουν τον μηνα ειναι 200 με 250 ευρω παραπανω απο εμενα που θα παιρνω ταμειο ανεργιας καιθα καθομαι΄δουλευω στον οπεκεπε λασιθιου με 6μηνη συμβαση,σημερα ηταν η τελευταια μερα για προσληψεις με συμβαση εργου,συνολικα πηραν 2 ατομα για να καλυψουν τις αναγκες του νομου,θα αναγκαστουν να παρουν και συμβασιουχους μεσω ασεπ μονο που πλεον το "φιλοτιμο" του συμβασιουχου προς την υπηρεσια και τους συναδελφους με συμβαση εργου που ξαφνικα εγιναν μαγκες εχει πεθανει

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP