ΓΕΩΤΕΕ ΠΑΡ/ΗΠΕΙΡΟΥ και Σύλλογοι Ιωαννίνων για τις συμβάσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

24 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 3:37 μ.μ.  

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝΠΙΚΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ!
ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΓΑΜΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ!
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠςΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ site www.gamato.gr ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ "V FOR VERONICA"
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΓΕΛΙΟ!

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 3:37 μ.μ.  

Η ΠΕΑΣΓΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΗΤΑΝ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ;;; ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ;;; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΒΥΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΕΒΕ.....ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ, ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ.

agroanergos 23 Ιουνίου 2009 στις 3:51 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 3:37

ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 4:55 μ.μ.  

23 Ιούνιος 2009 3:37 μμ..ουε και αλιμονο αν μαθουμε πως εστω και ενας απο πεασγε πηγε και δουλεψε στον ΟΠΕΚΕΠΕ.....

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 8:16 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 23 Ιούνιος 2009 4:55 μμ

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤ ΤΕΤΟΙΟ?
ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ.ΟΛΟΙ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ Κ ΚΚΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΤ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ Κ ΜΗΝΝΝΝΥΣΕΙΣ...

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 9:06 μ.μ.  

4.55 ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ?
ΤΙΣ 8000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ.ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ.

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 10:23 μ.μ.  

εγω ειμαι σιγουρος οτι κανεις απο την πεασγε δεν εκανε χαρτια στον οκεπεκε. ο σκοπος υπαρξης της καημενης της πεασγε ειναι να διορισει εμενα και εσενα και αφου διοριστουν ολοι οι 4000 ανεργοι και δεν μεινει κανενας εξω απο το δημοσιο, τοτε θα μπουνε και αυτοι μεσα και θα κλεισουν την πορτα (του δημοσιου).

αυτο το διαβασα στο καταστατικο της. www.peasge.com

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 8:30 π.μ.  

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ BLOG "ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ" ΠΟΥ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ;

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 9:33 π.μ.  

ΠΡΟΣ 24 Ιούνιος 2009 8:30 πμ

ΠΛΛΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 1:02 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ? ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 1:16 μ.μ.  

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΥΖΜΑ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΕΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΟΛΕΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ (ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ/ΦΟΡΕΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΤΛ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΒΑΘΜΟΣ, ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΤΛΠ).

ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ 'ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ' ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΞΩ, ΕΝΩ ''ΑΝΗΛΙΚΑ'' ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ 'ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ' ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ. ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ 1ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 15.000 €, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΑΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΗΜΟΤΕΡΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΠΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (ΑΣΕΠ). ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΟΝΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 1950,60,70,80 ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.......

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 1:41 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 24 Ιούνιος 2009 1:16 μμ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 1:41 μ.μ.  

ΑΝΩΝΥΜΕ 24 Ιούνιος 2009 1:02 μμ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 'ΕΥΓΕΝΙΚΗ' ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑ....

ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.....

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 2:26 μ.μ.  

Ιούνιε 2009 1:16 μμ,

το μετωπο σου μπορει να ειναι καθαρο αλλα τα χερια σου ειναι βρωμικα

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 3:04 μ.μ.  

ΑΝΏΝΥΜΕ 24 Ιούνιος 2009 2:26 μμ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.....
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ......

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 4:04 μ.μ.  

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΤΟ ΟΤΙ Ο "ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ" ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΖΙΦΡΑ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ;

agroanergos 24 Ιουνίου 2009 στις 4:23 μ.μ.  

ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ;

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ;

ΥΠΟΜΟΝΗ Θ΄ΑΛΛΑΞΩ!!!!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 6:07 μ.μ.  

ο τσουκνιδας, ο πεασγες, ο αγροανεργος, γεωπονιξ και ο "δεν-ξερω-'γω-ποιος-αλλος"

μπορει να κελαηδανε συνεχως οταν ομως μυριζονται μετρητο χανουν την λαλια τους και οι κορες των οφθαλμων τους δειχνουν €€€ €€€




μην το κοψεις

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 6:16 μ.μ.  

23 Ιούνιος 2009 4:55 μμ

Μπράβο φίλε έτσι είναι, τα λες πολύ σωστά! και μάλιστα να συμπληρώσω εγώ ότι εκτός αυτού τα μέλη της ΠΕΑΣΓΕ δεν θα πρέπει να ξαναδουλέψουν ποτέ και σε καμία σύμβαση! Γιατί θέλουν μόνιμες θέσεις, αντιδρούν στην ομηρία των συμβασιούχων με τις 6μηνες και 8μηνες συμβάσεις, οπότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψουν ποτέ!!!!!
Και μόνιμοι δεν θα πρέπει να γίνουν ποτέ, γιατί τότε δεν θα πρέπει να είναι μέλη της ΠΕΑΣΓΕ. Να παλέψουν να μονιμοποιήσουν όλους τους υπόλοιπους όμωσ! Γιατί θέλουμε δουλειά και λεφτά!Πολλά λεφτά, σαν του ΕΛΓΑ!
Αλλά επειδή θέλουμε λεφτά δεν μπορούμε να απεργούμε, ούτε να αντιδράμε. Να αγωνιστούν αυτοί για εμάς!

Πως σου φαίνεται????

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 6:36 μ.μ.  

φιλε 1.16. μιλας πολυ σωστα , μακαρι να ηταν ετσι κι οι εκπροσωποι μας.απλα εισαι ρομαντικος. στον οπεκεπε στ... ....... πηραν συναδελφο που κατεβαινει στις δημοτικες με το ΠΑΣΟΚ και δηλωσε και ανεργος στον ΟΑΕΔ ενω ειναι ασφαλισμενος κανονικα και σε αλλο ταμειο. Με το που θα τον φωναξουν στον ΕΛΓΑ την κοπαναει και κανει κι εκει την συμβασιουλα του, καταλαβες? Για αυτο και πρεπει οσοι νομισαμε οτι εστω και τελευταια στιγμη οτι θα παιρνανε αξιοκρατικα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, την επομενη φορα να καταδικασουμε τον δικοματισμο. Οχι για το δικο μας καλο, αφου ειμαστε πλεον καταδικασμενοι, αλλα για το μελλον των παιδιων μας.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 6:40 μ.μ.  

σας το εχω ξαναπει. για ολα φταει ο ελγα. μας καλομαθαινει, μας κανει μαλθακους, μας κανει απληστους, μας κανει φιλαργυρους.

δυστυχως τα νεα ειναι ασχημα: καθε χρονο η λιστα θα αυξανει κατα 200-300 ονοματα. και το ονειρο θα απομακρυνεται ολο και περισσοτερο.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 7:35 μ.μ.  

6:16 μμ

Έχω να συμπληρώσω πως καλό θα ήταν όταν δουλεύουν (λέμε όταν...) να παραχωρούν ένα μέρος από τις απολαβές τους σε όλους εμάς τους λοιπούς, τους Βασιλάκηδες Καϊλες της Γεωπονίας.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 8:31 μ.μ.  

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟ BLOG ΔΕΝ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ.
ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΣΜΑΤΙΕΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ!!!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 9:01 μ.μ.  

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ BLOG ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ,ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP