Δεν χορηγούν άδεια καταπολέμησης εντόμων σε Πτυχιούχους Τεχνολόγους Γεωργικών Προϊόντων

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

θέμα: δε χορηγείται άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε χώρους αποθήκευσης γεωργικών προϊόντων στους πτυχιούχους της σχολής τεχνολογίας γεωπονίας, του τμήματος τεχνολογίας γεωργικών προϊόντων

Είμαι πτυχιούχος της σχολής τεχνολογίας γεωπονίας του τμήματος τεχνολογίας γεωργικών προϊόντων δηλαδή υπεύθυνος κατά τα επαγγελματικά δικαιώματα (αρ φύλλου 264, 19/11/03 τεύχος πρώτο) για τους μετασυγκομιστικούς χειρισμούς, την εμπορία, την τυποποίηση, τη συσκευασία, τον ποιοτικό έλεγχο, τη μεταποίηση, τη συντήρηση, την ασφάλεια και την αποθήκευση των γεωργικών προϊόντων.

Να σημειωθεί ότι με σχετική τροποποίηση (αρ. φυλλου1060, ΦΕΚ 4/8/06 τευχος δεύτερο σελ14561) το περιεχόμενο σπουδών καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο της τεχνογνωσίας και εφαρμογής της δραστηριότητας από τη συλλογή-συγκομιδή των γεωργικων προϊοντων μέχρι και τη διάθεση τους στην αγορά ως νωπά ή μεταποιημένα τελικά προϊόντα ή πρώτες ύλες, αφού υποστούν τους αναγκαίους μετασυλλεκτικούς / μετασυγκομιστικούς χειρισμούς όπως διαλογή, έλεγχο ποιότητας, τυποποίηση, συσκευασία, ψύξη, μεταποίηση και κάθε μορφής επεξεργασία και χειρισμό που θα βελτιώνουν και θα διατηρούν την υψηλή ποιότητα των προϊοντων και θα επιμηκύνουν το χρόνο διατήρησης τους.

Πως μπορώ να εγγυηθώ ως υπεύθυνος επιστήμονας

α)για την καταλληλότητα των χώρων εμπορίας- αποθηκευσης,
β) για την ασφάλεια-υγιεινή των γεωργικων προϊοντων
κατα τη συντήρηση,
γ)για την απεντόμωση για παράδειγμα σύκων, με βρωμιούχο μεθύλιο(όπως εκπαιδεύτηκα)από τη στιγμή που απαιτείται η άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών (την οποία δε μου χορηγούν)
ώστε αυτά να φθάσουν στην κατανάλωση χωρίς προσβολές.

Κατά το πρόγραμμα σπουδών, έχω εξεταστεί για την καταπολέμηση των εχθρών σε αποθήκες με τα εξής μαθήματα:

α) μετασυλλεκτικές ασθένειες και ζωικοί εχθροί αποθηκών. κατα τον οδηγό σπουδών, σκοπός και στόχος του μαθήματος είναι η απόκτηση γνώσεων που αφορούν τις μετασυλλεκτικές ασθένειες των προϊοντων φυτικής παραγωγής και τους ζωικούς εχθρούς στην αποθήκευση των προϊοντων αυτών, ώστε να φθάνουν στην κατανάλωση χωρίς προσβολές.
β)ασφάλεια εργασίας και προστασίας περιβάλλοντος: κατα τον οδηγό σπουδών, σκοπός και στόχος του μαθήματος είναι η απόκτηση όλων των απαραίτητων γνώσεων έτσι ώστε κατα την άσκηση του επαγγέλματος τους να μπορούν να λαμβάνουν και εφαρμόζουν όλα τα μέτρα ασφαλείας στους εργασιακούς χωρους καθώς και εκείνα που αποβλέπουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επειδή, το τμήμα τεχνολογίας γεωργικών προϊόντων σταματάει να ισχύει από το επόμενο έτος με αποτέλεσμα εκατόν πενήντα πτυχιούχοι περίπου, χωρίς την αδεια αυτή, να μη μπορούν να εφαρμόσουν στην πράξη τα επαγγελματικα δικαιώματα που έχουν ήδη εκδοθεί , θα ήθελα κάποιος αν ξέρει κάτι και μπορεί να με βοηθήσει.

Έχω στείλει αιτήματα στη διεύθυνση προστασίας φυτών στο Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και αυτοί αρνούνται!

Τότε γιατί σπουδάσαμε;


Στάλθηκε από Δημοσθένη Κορατζόπουλο

28 σχόλια:

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 10:53 π.μ.  

Είναι πράγματι λυπηρό αυτό που συμβαίνει με όσους σπούδασαν κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμόσουν.
Αυτή η στάση της πολιτείας δείχνει τη γενικότερη πολιτική που έχει σκοπό να εφαρμόσει σε αντίστοιχα θέματα η ελληνική πολιτεία. Οι λοιποί πτυχιούχοι Τεχνολόγοι Γεωπονίας λοιπόν κόπτονται να διατυμπανίζουν πως σπούδασαν σε αΤΕΙ και το μόνο μέλημα τους είναι η παρουσίαση τους ως Γεωπόνοι. Το γεγονός πως τα πτυχία τους υποβαθμίζονται διαρκώς συν το γεγονός πως δεν υπάρχει σαφής ανάγκη τέτοιων πτυχιούχων στη σημερινή ελληνική κοινωνία τους απασχολεί άραγε??? Ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο τίτλος του Γεωπόνου?

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 11:08 π.μ.  

Φίλε, ήταν μεγάλο λάθος να απευθυνθείς εδώ. Το πιθανότερο ή μάλλον το σίγουρο είναι πως θα σε διασύρουν, θα γελάσουν μαζί σου και θα σε ειρωνευτούν οι ΠΑΝ-επιστημονάρες!

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 2:00 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 20 Ιούνιος 2009 10:53 πμ
ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ , 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ,3 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ,3 ΓΛΩΣΣΕΣ,ECDL ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗΖΕΙΣ.
ΕΝΩ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ Η ΑΕΙ ,ΑΓΓΛΙΚΑ (FC),ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΛ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 20 Ιούνιος 2009 11:08 πμ.
Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ -Η ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ (ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΠ)ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ.

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 2:15 μ.μ.  

φιλε τειτζη βιαζεσαι

δεν εχεις τις γνωσεις

υπαρχουν αλλα επαγγελματικα αντικειμενα για το πτυχιο σου

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 3:25 μ.μ.  

Φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μπορώ να σου πω να μην απογοητεύεσαι κ να συνεχίσεις α το ψάχνεις.

Υ.Γ Προς τον 20 Ιούνιος 2009 2:15 μμ:

Αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό από τους γύρω σου , πρέπει πρώτα να μαθεις να σέβεσαι εσύ αγαπητέ συνάδελφε αυτους στουσ οποιους απευθυνεσαι.. Απόφοιτος ΓΠΑ είμαι και θεωρώ απαράδεκτο να κάνεις υποδείξεις να κάνεις τετοιου ειδους υποδειξεις στον αποφοιτο ΤΕΙ οπου εξεφρασε μια απορια...
Τις αδειες για καταπολέμηση εντόμων αρκουν καποια σεμιναρια για να την παρεις οποτε δεν ειναι τοσο τραγικα εξειδικευμενος τομεας...ας μην ξεχναμε πως εκτος απο γεωπονους την παιρνουν και χημικοι, βιολογοι, χημικοι μηχανικοι κτλ...

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 3:26 μ.μ.  

http://www.youtube.com/watch?v=1rcNPIT6y0o&eurl=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F06%2Fto-video_20.html&feature=player_embedded

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 3:42 μ.μ.  

ρε παιδιά δεν ειναι σωστό να σνομπαρουμε οποιον εχει λιγότερα πτυχία ή προσόντα από εμάς!!!όλοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και διεκδικούν όσα περισσότερα μπορούν..δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους τειτζίδες για την σαπίλα του συστήματος!!!!και στο κάτω κάτω δεν βλέπω να κάνουμε κάτι οργανομένο για να βελτιώσουμε την θέση μας!!

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 5:02 μ.μ.  

εδω εμεις δεν μπορουμε να βολευτουμε

θα ασχολουμαστε με τους τειτζηδες?

προβλημα του αν δεν εχει δουλεια

εμενα ποιος θα μου βρει μονιμη και σταθερη δουλεια με μισθο 2400 ευρω τον μηνα και χωρις αμεση εποπτεια προισταμενου?

(αρχιζει απο Ε και τελειωνει ΛΓΑ)

μηπως να χωσουμε και κανα 5-6 χιλιαδες ανεργους τειτζηδες στην λιστα?? φετος εχει μονο 2500 ονοματα. χαλι μαυρο. δυναμη εν τη ενωση λοιπον. ολοι οι γεω-επιστημονες ενωμενοι μαζι στην υπηρεσια της αγροτιας. για ενα καλυτερο αυριο

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 5:10 μ.μ.  

Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε εμείς ρε παιδιά, θα αγχωθούμε για τους άλλους?
Ξέρετε άλλωστε ποιοι κάνουν καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών κυρίως? Οι χημικοί, οι χημικοί μηχανικοί και πολλοί άλλοι τεχνολόγοι. Και μιλάω με στοιχεία!

Αλλά τέτοιοι ξεφτύλες είμαστε, αφήνουμε τους άλλους να μπαίνουν στα δικά μας πεδία στον ιδιωτικό τομέα, να τρώνε όλοι από τα δικαιώματά μας και εμείς τι κάνουμε? Μπαίνουμε στο blog εδώ και μλαιγόμαστε μεταξύ μας...

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 5:24 μ.μ.  

τειτζη επρεπε να ξαναδινες εξετασεις να περασεις σε καποιο απο τα, παγκοσμιου φημης και διεθνους κυρους, γεωπονικα πανεπιστημιακα τμηματα 5ετους φοιτησης. το 5ετους το τονιζω δειχνοντας ετσι οτι αποφοιτησαμε απο ανωτερη και δυσκολοτερη σχολη απο ολα τα φυσικομαθηματικα, παιδαγωγικα, φιλολογιες και τα ρεστα

αλλα εσυ τειτζη, διαλεξες τον ευκολο δρομο. δεν ηθελες να ζοριστεις.

ετσι κατακτιεται η γνωση, τειτζη.

Ανώνυμος 20 Ιουνίου 2009 στις 6:46 μ.μ.  

ΦΙΛΕ 20 Ιούνιος 2009 2:15 μμ
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΙΤΖΗΔΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ...

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 1:09 π.μ.  

''γ)για την απεντόμωση για παράδειγμα σύκων, με βρωμιούχο μεθύλιο''

!!!

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 7:44 π.μ.  

δε γίνεται το κάθε τει της πλάκας να έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με εμένα που έλιωσα 5 χρόνια στην Αθήνα με καθηγητές που είχαν φτάσει να χρωστάνε το μάθημα τους 3000 άτομα φίλε συγνώμη αλλά έλεος πια με τα "τει - ρουσφέτι στο νομάρχη"

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 9:17 π.μ.  

Απίστευτο!!!! Ακόμα πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια!!!

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3717.html

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 7:30 μ.μ.  

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ... ΚΑΙ Σ΄' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ... ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ..............ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΘΣΕΗ ΕΡΓΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ 12ΜΗΝΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ
ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 9:35 μ.μ.  

προς 21 Ιούνιος 2009 1:09 πμ
τα συκα που αναφερεις, ειναι ξερα ή φρεσκα????

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 10:40 μ.μ.  

εδω μας κανουν πολεμο οι μηχανικοι και οι χημικοι, εχουμε και τους ΤΕΙ να μας την λενε και απο πανω.


ΓΕΩΤΕΕ φτανει τοσο που κοιμηθηκες. ωρα για δραση! αντεπιθεση παντου

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 10:47 μ.μ.  

το βρωμιούχο μεθλύλιο απαγορεύεται αυτό εννοεί ο φίλος, καταστρέφει το όζον

Ανώνυμος 22 Ιουνίου 2009 στις 2:17 π.μ.  

Μα τι ήθελες κι εσύ, μιαρέ ΤΕΙτζή να απευθυνθείς εδώ; Όπως βλέπεις σπεύδουν όλοι οι πανεπιστήμονες να σε βοηθήσουν, να σε διαφωτίσουν και να σε συμβουλέψουν!
Αλλά την απάντηση την έδωσε κάποιος στην ανάρτηση με θέμα τον Κρητικό που πότιζε τις φούντες... οι ΤΕΙτζηδες είναι για σκάψιμο. Άσε την καταπολέμηση εντόμων, λοιπόν για εμάς κι άντε σε κανένα κήπο!

Ανώνυμος 22 Ιουνίου 2009 στις 11:52 π.μ.  

Δίκιο έχει ο φίλος 5:10 μμ, έτσι είναι! Κι εμένα μόλις πριν 1 εβδομάδα μου ήρθε διαφημιστικό φυλλάδιο σπίτι που έκανε απεντομώσεις κτλ ένας χημικός. Να δούμε ποιοι άλλοι θα αρπάξουν από τα επαγγελματικά μας δικαιώματα όσο εμείς κοιμόμαστε...

Ανώνυμος 22 Ιουνίου 2009 στις 4:25 μ.μ.  

πολυ συγκινιτικη η ιστορια του τειτζη, ομως να δουμε λιγακι και τι μπορει να γινει και με εμας τους αει.

πως θα χωθουμε σε καμια συμβαση, σε καμια λιστα, σε κανα προγραμμα.

να βγαινει ο αρτος ημον ο επιουσιος.

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 8:07 π.μ.  

ΚΥΡΙΟΙ,
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Γ.Π.Α. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΑΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ!
ΦΙΛΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 5:34 μ.μ.  

Ρε τι ψώνια κυκλοφορουν εδω μεσα.

Ξεκαβαλήστε λιγο, οι μισοί απο εμάς τους γεωπόνους που έχω γνωρίσει δεν έχουν βασικές γνώσεις συστηματικής βοτανικής και βιολογίας φυτών.

Και όλοι έσεις που διατείνεστε ποσο υπερπανεπιστήμιο είναι το 5ετούς διάρκειας γεωπονικό πανεπιστήμιο εξηγείστε μου πως στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του 2005 στον κλάδο των γεωπόνων το ποσοστό υποψηφίων που ξεπέρασαν την βάση άγγιξε το μυθικό νούμερο του 0,01%, ήτοι 2 επιτυχόντες, 437 αποτυχόντες.

Είναι τόσο δύσκολος ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ ή τόσο ελλιπείς οι γνώσεις των αποφοίτων?

Το 95% των υπερεπιστημόνων χαραμοφάιδων εδώ μέσα, ονειρεύεται θέση καρεκλοκένταυρου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ διεκπεραιωτή που θα συμπληρώνει αιτήσεις, θα βάζει σφραγίδες και υπογραφές.

Υ.Σ. οι μισοι από εσάς δεν είστε άξιοι να συμβουλέψετε την γιαγιά σας πως να φροντίσει την γαρδένια στο μπαλκόνι της.

Άντε φυτέψτε καμμιά γλάστρα, υπερεπιστήμονες...

γαμώ τα πτυχία μου εδώ μέσα

Ε.Κ. Γεωπόνος Γ.Π.Α. (και οχι ΠΕ Διοικητικού)

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 7:41 μ.μ.  

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΦΙΛΕ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΘΑΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ. ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ 1950?

ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος 23 Ιουνίου 2009 στις 9:36 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 5:34
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ)ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΟΥ), ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Η ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ(ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ). ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Μ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ).
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΟΡΙΩΝ (ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΓΛΩΣΣΕΣ, ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ Κ.Τ.Λ.)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗΣ)"ΑΠΑΙΤΕΙΣ" ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΡΜΟ" ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ(Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ) ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2009 στις 3:06 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2009 στις 1:39 μ.μ.  

23 Ιούνιος 2009 5:34 μμ

ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!! ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΪ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ Κ. ΒΟΛΕΜΕΝΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ. ΚΩΛΟΒΑΡΕΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2009 στις 1:44 μ.μ.  

ΚΥΡΙΕ 23 Ιούνιος 2009 5:34 μμ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ... ΠΙΘΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ...
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...ΕΚ ΓΕΩΠΟΝΟΥ... ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΜΕ MASTER ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ...
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP