Ερώτηση Στρατάκη για τις προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΘΕΜΑ: Προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ με αδιαφανείς διαδικασίες.


Την αγωνία και την έντονη αγανάκτησή τους εκφράζουν οι εκπρόσωποι των γεωπόνων πανελλαδικά και καταγγέλλουν αδιαφανείς διαδικασίες στην πρόσληψη προσωπικού στον ΟΠΕΚΕΠΕ, εκτός ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την υπ’αριθμό 286974/6-5-09 ΚΥΑ των υπουργών Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΦΕΚ 844/β’/6-5-09), εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, με 987 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων (στην πλειονότητά τους γεωπόνους).

Επειδή όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των γεωπόνων, πρόκειται για διαδικασία η οποία είναι διάτρητη καθώς το μόνο στοιχείο διάκρισης για τους υποψηφίους είναι ο βαθμός και ο χρόνος λήψης του πτυχίου.
Επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι ότι αναθέτουν ένα έργο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και προκαθορισμένο ποσό, αλλά τους προσλαμβάνουν για 12 μήνες με δελτίο παροχής υπηρεσιών, που όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των γεωπόνων αυτό σημαίνει ότι αργότερα όλοι αυτοί, όταν τελειώσει η σύμβασή τους μπορούν να κινηθούν δικαστικά και να μονιμοποιηθούν,



ΕΡΩΤΑΤΑΙ
Ο κ. Υπουργός:
Σε ποιές ενέργειες προτίθεται να προβεί προκειμένου να υπάρξουν τα εχέγγυα για διαφανείς προσλήψεις του απαιτούμενου προσωπικού στον ΟΠΕΚΕΠΕ και να μη δημιουργηθούν προβλήματα στους υποψηφίους από αδιαφανείς διαδικασίες.

17-6-2009

Ο Ερωτών βουλευτής
Μανόλης Σοφ. Στρατάκης

27 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 2:59 μ.μ.  

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 5:20 μ.μ.  

ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ (ΤΕΒΕ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 5:45 μ.μ.  

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ 8 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ! ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΤΟ GPS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 6:10 μ.μ.  

Το μεγαλο θεμα ειναι αυτο:
''αυτό σημαίνει ότι αργότερα όλοι αυτοί, όταν τελειώσει η σύμβασή τους μπορούν να κινηθούν δικαστικά και να μονιμοποιηθούν''

Ισχυει κατι τετοιο? Υπαρχει δηλαδη περιπτωση για μονιμοποιηση ολων αυτων? Agroanerge εχεις καμια παραπανω πληροφορια επι του θεματος?

agroanergos 17 Ιουνίου 2009 στις 6:29 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 5:20

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΒΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 5000 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ.
ΤΩΡΑ Ο ΟΑΕΔ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΠΡΟΣ 6:10

ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 9 ΛΕΕΙ ΟΤΙ

ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ"
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΛΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 6:51 μ.μ.  

Δεν υπάρχει θέμα μη ύπαρξης βιβλίων ούτε για ένα ευρώ. Που θα ξέρει η εφορία πόσα λεφτά θα βγάλεις από ένα ελ. επάγγελμα πριν τα βγάλεις? Η φήμη είναι γνωστή και έχω ρωτήσει λογιστή στο παρελθόν. Αν κάποιος δουλεύει στη σχολή με ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) και έχει ανεργία είναι απλά παράνομος, καταγγελία στον ΕΛΓΑ και στον ΟΑΕΔ, αποκλεισμός από τη λίστα, επιστροφή τυχόν επιδομάτων ανεργίας από τον καταγγελλόμενο. Τέλος.

agroanergos 17 Ιουνίου 2009 στις 7:10 μ.μ.  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων:
17/6/2009 - 6/7/2009

ΤΟ ΦΕΚ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 8:25 μ.μ.  

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΝΑ ΜΑΣ ..... ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ" ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΟ... ΜΗΠΩΣ? ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ! θΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝ... ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 1:49 π.μ.  

ΠΡΟΣ 17 Ιούνιος 2009 8:25 μμ
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ!
ΜΙΑ 12 ΔΕΚΑΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΑΡΑΞΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 7:55 π.μ.  

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΠΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο "ΔΡ" ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 8:47 π.μ.  

18 Ιούνιος 2009 1:49 πμ

Χάρη σε κάτι ανεγκέφαλους σαν εσένα είμαστε ο γουρουνόσταυλος της Ευρώπης. Να σε χαιρόμαστε στρουμφάκι. Ελπίζω τώρα που θα καεί στις εκλογές το στρουμφοχωριό (αφού καεί όλη η Ελλάδα πάλι με τις πυρκαγιές αφού οι δικοί σου δεν κάναν τίποτα και για τον τομέα αυτό), να αλλάξουν τα πράγματα και να υπάρξει πραγματική δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Τρέχα τώρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ και δώσε φιλάκια στον βολευτή που σε έχωσε να πέρνεις το ξεροκόματο, χωρίς κανένα δικαίωμα, υποθηκεύοντας το δικό σου μέλλον...

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 10:18 π.μ.  

ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ? ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΟΤΕ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΒ ΥΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟ... ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩς ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ...


ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
3. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
4. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥ Π...ΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 10:42 π.μ.  

Καλημέρα συνάδελφοι!

Θα ήθελα να ρωτήσω τον agroanergo ή κάποιον άλλο αν έχει έγκυρες πληροφορίες για τις 300 θέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ που φημολογείται πως θα ανακοινωθούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα τέλη του μήνα. Ό,τι έχω ακούσει είναι μέσω του blog και φυσικά, όταν δοκιμάζω να τηλεφωνήσω στα κεντρικά, δεν απαντούν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 10:42 π.μ.  

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ? ΕΡΓΟ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ,ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΩΡΑΡΙΟ, ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΤΛ.

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 12:09 μ.μ.  

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΤΕΒΕ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΑΑ...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ". ΕΥΧΟΜΑΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΣΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ" !!!(ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ Κ.Α. ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.)

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 12:44 μ.μ.  

AGROANERGE ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 1:21 μ.μ.  

ΠΡΟΣ "ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ":

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ?

DORA 18 Ιουνίου 2009 στις 9:20 μ.μ.  

Η προκήρυξη ορισμένου χρόνου στον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει εγκριθεί; Γιατί, από όσο ξέρω, η κάθε προκήρυξη θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το υπουργείο οικονομικών και μετά να αναρτηθεί. Και κάτι άλλο. Τα 300 άτομα που υποτίθεται ζήταει η προκήρυξη έιναι ΠΕ γεωπόνοι, ή διάφορες ειδικότητες;

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2009 στις 10:58 μ.μ.  

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧ....ΙΑ
ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΛΩΣΕΣ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΕ.

ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΛΩΣΣΕΣ.

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΑΙ (ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΚΛΠ.) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΡΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΟΠΟΤΕ ΚΛΩΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2009 στις 12:17 π.μ.  

10:58 μμ

Μιλάς εκ του ασφαλούς προφανώς. Οι νέοι προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους σε μια σαθρή συγκυρία, για την οποία μόνο οι ίδιοι δεν ευθύνονται.

Η φαυλότητα που βρίσκουμε μπροστά μας δεν είναι δικό μας δημιούργημα. Οι προηγούμενες γενιές ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο. Παρ' όλα αυτά θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο.

Οι νέοι καλούμαστε να αγωνιστούμε σε ένα παιχνίδι που είναι στημένο εδώ και αρκετά χρόνια. Το μόνο που μας μας έλειπε είναι να μας φορτώσετε ευθύνες όλοι εσείς που τα κάνατε σκ@τ@ σε αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2009 στις 11:10 π.μ.  

Κατάφερε λοιπόν Ο Κος Βεργίνης να φτιάξει μια σύμβαση στα μέτρα του για να διορίσει ημετέρους. Αυτό είναι φυσιολογικό αφού η Ν.Δ τον αντάμοιψε για τις πολιτικές του υπηρεσίες ως Βουλευτή Λευκάδος. Ο Βεργίνης τη δουλειά του κάνει και είμαι σίγουρος ότι και από το κόμμα θα τον επικροτούν δίοτι έδωσε και στους τοπικούς βουλευτές τη δυνατοτήτα να κάνουν τα ρουσφέτια τους. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το φάσμα της ανεργίας και ας έχουμε τα μεταπτυχιακά, τα Proficiency, τα ECDL μας κ.λ.π. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτε, εδώ ακούγεται όταν πήγε στο Γραφείο Πατρών και το έπαιξε δυσαρεστημένος παραγωγός (αφού βέβαια είχε καλέσει από την προηγούμενη ημέρα τα τοπικά κανάλια)έκανε παρατηρήσεις στους υπαλλήλους γιατί δεν εξυπηρετούσαν παραγωγό επειδή δεν του έκαναν μεταβίβαση των δικαιωμάτων του. Τόσο άσχετος ο άνθρωπος. Ενημερωτικά Κύριε Βεργίνη μεταβίβαση διακιωμάτων συνήθως γίνεται με συμπλήρωση των κατάλληλων δικαιολογητικών (από την ένωση που ανήκει ο παραγωγός) και αποστολή τους με συστημένο στα Κεντρικά στο τμήμα Διαχείρισης Δικαιωμάτων. Οι μόνοι που δεν εμπλέκονται σε αυτήν τη διαδικασία είναι τα Περιφερειακά Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αυτός ο άνθρωπος είναι Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ. Δώστε του τη Cayenne να μας αφήσει ήσυχους. Μπράβο στη Ν.Δ για την επιλογή του προσώπου που έκανε ως προέδρου σε μια τόσο σημαντική υπηρεσία.Έχει όλα τα χαρίσματα ο άνθρωπος νέος,ταπεινός αλλά και προπάντων γνώστης του αντικειμένου που ασχολείται.
Συγχαρητήρια Πάντα Τέτοια.

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2009 στις 11:16 π.μ.  

ΠΡΟΣ 18 Ιούνιος 2009 10:58 μμ: ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.........


ΠΡΟΣ 18 Ιούνιος 2009 10:18 πμ: ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΛΑΨΟΜ9ΥΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

ΠΡΟΣ 18 Ιούνιος 2009 12:09 μμ:
ΑΣΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ@ΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ


ΠΡΟΣ 18 Ιούνιος 2009 1:21 μμ:
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΘΑΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ!
ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΛΓΑ ΤΟΤΕ???????ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΜΕ 60 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ?ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΣ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2009 στις 3:07 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 19 Ιούνιος 2009 11:16 πμ
ΚΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ.

ΠΡΟΣ 18 Ιούνιος 2009 10:58 μμ

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΤΕΙΤΖΙΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΕΤΕΣ ΚΟΤΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2009 στις 5:56 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 11:16ΠΜ :
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ" (ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ), ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ (ΠΛΕΟΝ), ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Α.). ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ "ΒΟΛΕΜΕΝΟ" ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ;ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΠΗΡΑ PROFICIENCY ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2009 στις 8:12 μ.μ.  

Αν είναι δυνατόν στην "συνέντευξη" με τον Βεργίνη για όσα βύσματα παρουσιάζονται αυτές τις μέρες η καθιερωμένη ερώτηση είναι "ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΡΧΕΣΑΙ";
Α και για τον "συνάδελφο" που αισθάνεται δικαιωμένος απο την κατάντια των μπλε μιας και οι πρασινοι κάνανε κι αυτοί τα δικά τους, έχω να πω το εξής: ντρέπομαι που ανήκουμε στον ίδιο επιστημονικό και επαγγελματικό τομέα, τουλάχιστον τα γλοιώδη υπομείμενα που είναι ικανα να πουλήσουν την μανα τους για μια κωλοσύμβαση θα έπρεπε να κρύβονται στα λαγούμια τους και όχι να βγαίνουν στα μπλογκ και να προκαλούν!
Και μεις ρε μαγκα που δεν είμαστε ούτε πράσινοι ούτε μπλε ποτε θα δουλεψουμε σύμφωνα με την δική σου "λογική" (αν μπορεί να αποκληθεί λογική η αμοιβαδοειδής λειτουργία ορισμένων ερπόντων όντων); Άει χάσου απο δω σκουληκαντέρα!

DORA 20 Ιουνίου 2009 στις 6:23 μ.μ.  

Ρε παιδια ηρεμήστε!!! Όλοι θέλουμε να δουλέψουμε και όλοι, ακόμη και αυτοί που βρίζουν προσπάθησαν να βάλουν το βύσμα τους για να δουλέψουν. Εγώ, αν η προκήρυξη ήταν ορισμένου χρόνου θα δούλευα. Έτσι προσπάθησα να προσεγγίσω και εγώ κάποιον βουλευτή, μου υποσχέθηκε μια θέση, αλλά μείναμε στην υπόσχεση. Και τώρα, άνεργη με 2 μικρά παιδιά, άντε να τα βγάλεις πέρα. Από την αρχή που μάθαμε πως θα έβγαινε η προκήρυξη, η πρώτη ήμουν που είπα να μη πάρει κανείς μέρος στο διαγωνισμό. Αλλά αυτό είμαστε!!! Δεν μπορούμε να μείνουμε ενωμένοι. Και το ΓΕΩΤΕΕ!!! Δείτε τι γίνεται στο τεχνικό επιμελητήριο, που στην ουσία αυτό μας κυβερνάει και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Γι αυτό και ο καθένας κοιτάει την πάρτι του.

Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2009 στις 2:17 π.μ.  

ΠΡΟΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 11.16 Π.Μ(ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ)

ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΠΟΣΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP