Κοινή θέση των Γεωπονικών σωματείων για το επίμαχο ΠΔ με τα επαγγελματικά δικαώματα των ΤΕΙ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΩΤΕΕ 2009-ΣΧΕΔΙΟ ΠΔ ΓΙΑ ΤΕΙ

26 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 1:41 μ.μ.  

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ άρχισε να τηλεφωνεί σε "κάποιους", όπως μου είπαν από τα κεντρικά, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιφερειακού γραφείου!!!

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 3:09 μ.μ.  

πρεπει να ειμαστε σε εκγρηγορση

δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 5:42 μ.μ.  

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΗΔΗ?
ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ, ΠΟΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ?

agroanergos 10 Ιουνίου 2009 στις 5:49 μ.μ.  

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ.
ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 6:40 μ.μ.  

Ναι να ειμαστε σε εγρηγορση....
Οταν καποιοι φωναζαμε για καταληψεις και κινητοποιησεις η πλειονοτητα εκτονωνοταν μεσα απο τα blog.

Τωρα που βγαινουν τα αποτελεσματα ενα εχω να σας πω. ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 7:45 μ.μ.  

Τελικά μας χρειάζετε σανίδα!!!καθίστε και ασχολειθήτε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Όταν οι ΤΕ θα έχουν δικαιώματα να δούμε που θα εργαζόμαστε.Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα από μία κωλοσύμβαση.Ας σοβαρευτούμε λίγο..και μετά μας φταίει το σύστημα που μας έχει στο περιθώριο,δεν κοιτάμε τη βλακεία που μας δέρνει...

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 8:15 μ.μ.  

αγρανεργε υπογράφουν και σύμβαση?τι γράφει?

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 9:13 μ.μ.  

και εσυ αγροανεργε εγινες φιλαρακι του ΓΕΩΤΕΕ.τωρα μας βαζεις τις ανοησιες τους οταν στον οπεκεπε μας ενημερωνουν απο τα αλλα μπλοκ οτι γινεται χαμος

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 9:35 μ.μ.  

γράφει: δέχομαι να απεμπολήσω τα εργασιακά μου δικαιώματα έναντι πινακίου φακής, να ξεφτιλίσω το πτυχίο μου και να πατάω επί πτωμάτων μια ζωή. Δεν απαιτώ μόνιμη και σταθερή απασχόληση αλλά ο οργανισμός μου ζητάει την συνεχή κοροϊδία. Τέλος φυλάω το χέρι του πολυχρονεμένου μας υπουργού που τόσο μας αγαπάει και μας νοιάζεται.

Με τις υγείες σας.

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 9:38 μ.μ.  

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

kostas 10 Ιουνίου 2009 στις 9:49 μ.μ.  

ΤΕΛΙΚΑ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ;

agroanergos 10 Ιουνίου 2009 στις 10:24 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 9:13

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ.ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

ALEX ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ LINK ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΣΚΕΤΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ.

ΚΩΣΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΔΕΝ ΓΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ,ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΣΓ(ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΨΕΥΤΟΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 10:24 μ.μ.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 10:24 μ.μ.  

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΜΙΛΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 10:36 μ.μ.  

Όλα ειναι νομότυπα συνάδελφοι! Ανήθικα, αναξιοκρατικά αλλά νομότυπα!
Και τα νομότυπα δεν προσβάλλονται στα δικαστήρια αλλά στα πεζοδρόμια!
Επίσης πρέπει να σταματήσει και η καραμέλα για τους κακούς που βάζουν βύσμα για να εξασφαλίσουν μια σύμβαση! Η πείνα και η ανεργία είναι πολύ μεγάλη και δεν έχουν όλοι την δυνατότητα σνομπάρουν καμία σύμβαση και καμία ευκαιρία για μεροκάματο! Ο εχθρός δεν είναι ο εξαθλιωμένος συνάδελφος που κυνηγάει τη σύμβαση αλλά το υπουργείο που βγάζει τέτοιες συμβάσεις!

Εχθρός είναι και τα κριτίρια του ΑΣΕΠ που πριμοδοτούν τα άσχετα μεταπτυχιακά και ευνοούν τα παιδιά που έχουν τα φράγκα μετά από 5 χρόνια σχολής να ξοδέψουν και άλλα 2 για μεταπτυχιακό, καθώς και η προϋπηρεσία που για να την αποκτήσεις πρέπει να τρέχεις οπουδήποτε με οποιονδήποτε μισθό, πάντα με την προϋπόθεση να τσοντάρει ο μπαμπάς από πισω και να σε στηρίζει ο καλός βουλευτής του τόπου σου! Και αν ο μπαμπάς δεν έχει και ο βουλευτής δεν σε γνωρίζει είσαι καταδικασμένος!

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 10:39 μ.μ.  

Προς 10 Ιούνιος 2009 10:24 μμ

Τηλεφώνησα την προηγούμενη εβδομάδα, είπαν πως είναι ακόμη σε φάση εξέλιξης γιατί υποχρέωσαν τους υπαλλήλους που ασχολούνταν με τον έλεγχο των αιτήσεων για μόνιμο να βοηθήσουν τους άλλους που ασχολούνται με το εποχικό προσωπικό μιας και για την σύμβαση έργου έγιναν 8.000 αιτήσεις!
Τώρα αν κοροϊδεύουν και μας εμπαίζουν, δεν ξέρω τι να πω. Ίσως να παίζει κι αυτό αφού όπως λέγεται και μάλλον είναι αλήθεια οι θέσεις ήταν δοσμένες από την αρχή. Είναι που ήθελαν άμεσα μόνιμο προσωπικό κι έλεγαν πως θα προσλάβουν με τα προσωρινά αποτελέσματα. Τέτοια βιασύνη οι μαλάκες! Μόνο που πέρασε 8μηνο...

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 11:20 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 10:24
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΓΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 11:40 μ.μ.  

Προς 10 Ιούνιος 2009 11:20 μμ

Μάλλον εμένα εννοείς με το σχόλιο
10 Ιούνιος 2009 10:39 μμ

Πώς είναι δοσμένες οι θέσεις; Από τα πολιτικά γραφεία και τους βο(υ)λευτάδες! Διάβασε και άλλα σχόλια σε άλλες αναρτήσεις να έχεις πληροφόρηση από παντού και από άλλους συναδέλφους και να αντιληφθείς πόσο μπορεί να εξευετελιστεί κανείς. Και λυπάμαι πολύ αλλά τελικά είναι αλήθεια πως είναι καθαρά βισματική η προκήρυξη. Αναφέρομαι βέβαια στην ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ έτσι;

Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2009 στις 1:33 π.μ.  

10 Ιούνιος 2009 10:36 μμ
Δε καταλαβες καλα πρωτη φορα ακουω να κατηγορουν το ασεπ..Ειναι το μονο αξιοπιστο μεσο διορισμου αλλου να βρεις την αναξιοκρατια..Στα stage και στις μονιμοποιησεις χωρις προκυρηξεις με δικαστηρια και αλλα τετοια..

Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2009 στις 11:26 π.μ.  

προς 11 Ιούνιος 2009 1:33 πμ
ο 10 Ιούνιος 2009 10:36 μμ είμαι.

Εγώ δεν κατηγόρισα το ΑΣΕΠ ωσ αναξιοκρατικό αλλά τα κρητίριά του ως γελοία και άχρηστα σε πολλές περιπτώσεις! Γιατί να προηγείται κάποιος με μεταπτυχιακό στη μύγα μεσογείου και την επιδρασή της στα πορτοκάλια σε μία θέση δήμου στο Μέτσοβο?

Γιατί κάποιος που έχει προυπηρεσία στον ΕΛΓΑ και στη Δακοκτονία να προηγείται σε μια θέση στη ΑΤΕ π.χ.!

Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2009 στις 8:34 μ.μ.  

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ Ο ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 18.000 €.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
-ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 300 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΠΕΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
-ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ 300 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΠΕΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΓΥΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. (ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ)

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΙΣΙΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ;

agroanergos 11 Ιουνίου 2009 στις 9:07 μ.μ.  

ΟΧΙ

Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2009 στις 9:21 μ.μ.  

αλλού γράφουνε ότι από δευτέρα θα αρχίσουν να υπογράφουν τις συμβάσεις,αγροανεργε τι ισχύει;

agroanergos 11 Ιουνίου 2009 στις 9:30 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2009 στις 9:40 μ.μ.  

Ο κόσμος ζει με ψευδαισθήσεις. Νομίζουν όλοι ότι επειδή έβαλαν το βυσματάκι τους θα μπορέσουν να δουλέψουν στη σύμβαση έργου. Σκέφτηκε κανένας από αυτούς ότι άλλοι μπορεί να έχουν μεγαλύτερο βύσμα? Σκέφτηκε κανένας ότι οι θέσεις είναι 978 συνολικά και ότι δεν χωράνε όλα τα βύσματα μέσα???? Έχει να πέσει κλάμα μόλις υπογράψουν... Τότε θα καταλάβουν όλοι πόσο λάθος ήταν που δεν αντιδρούσαν όταν βγήκε η ψευτοπροκήρυξη αυτή. Αλλά τότε θα είναι αργά...

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2009 στις 7:12 μ.μ.  

ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΗΤΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΙ.1Ν ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Κ 3 ΠΕ-ΤΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ.ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 6ΜΗΝΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ.ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP