Επιστολή στο blog agroanergos

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Λάρισα Τρίτη 16/6/2009

Οφείλω να αναγνωρίσω δημόσια και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο blog agroanergos για την δημόσια ανακοίνωση του ΦΕΚ 808/30-4-2009 που αφορά τις 85 θέσεις δημοσιογράφων στον ΟΠΕΓΕΠ.
Σίγουρα η ανωνυμία του blog δεν είναι ότι το καλύτερο, σίγουρα όμως η επιτυχία για την εύρεση του ΦΕΚ ανήκει σε σας.
Εύχομαι κι άλλες επιτυχίες στο blog σας και κάποτε βγει στην επωνυμία.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ο επικεφαλής της ΠΑΣΚ Γεωπόνων νομού Λάρισας.
Ντίνος Μακάς



agroanergos

Ευχαριστώ πολύ για την συγχαρητήρια επιστολή αλλά πρέπει να ευχαριστήσω και γω...για ακόμα μια φορά....

-την αναγνώστρια που μας έστειλλε ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ και δημοσιεύθηκε πρώτα στο blog agroanergos
-τον συνάδελφο-φίλο που έστειλλε το έγγραφο με τα κριτήρια του ΟΠΕΚΕΠΕ
-τους 3 συναδέλφους για την ΛΙΣΤΑ του ΕΛΓΑ που δημοσιεύσαμε πριν τον Οργανισμό
-όλους τους ανγνώστες επώνυμους και ανώνυμους για την βοήθεια τους να στέλνουν θέματα για δημοσίευση στο blog
-όλους αυτούς που επιλέγουν το blog agroanergos για δημοσίευση των θεμάτων τους(Δελτία τύπου,Ανακοινώσεις,θέσεις εργασίας κ.τ.λ)
-όλους τους αναγνώστες που έχουν κάνει εγγραφή στο newslettter μέχρι τώρα
-όλους τους αναγνώστες που με την συνεχή παρουσία τους,τα σχόλια τους κάνανε το blog δημοφιλές
-το γραφείο διασύνδεσης του ΓΠΑ,τον Σύλλογο Μαγνησίας και όλους αυτούς(συγνώμη που δεν τους αναφέρω) που έχουν την ευγένεια να αναφέρονται στην πηγή των θεμάτων τους
-με λίγα λόγια......


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!
(Εκτός τους κλέφτες)

4 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Ιουνίου 2009 στις 9:27 μ.μ.  

agroanerge να και ένας κλέφτης (ΚΑΠΝΙΚΗ, σε συνεργασία με το ΕΘΙΑΓΕ)που δεν θα ευχαριστήσεις ποτέ.

http://www.agronews.gr/content/view/48191/121/lang,el/

Το Ίδρυμα της δημόσιας αγροτικής έρευνας κατρακύλησε από την παρακμή στη γελοιότητα. Στις 30 Μαΐου δημοσιεύτηκε στην Agrenda η είδηση για καταχώρηση στο λογιστήριο του Iδρύματος τιμολογίου 20.000 ευρώ που αφορούσε "Εκπόνηση μελέτης για λογαριασμό του ΕΘΙΑΓΕ από Καπνική". Ο τρόπος ανάθεσης της μελέτης στην Καπνική είναι αντιδεοντολογικός και σκοτεινός. Η μελέτη είναι για γέλια μέχρι δακρύων. Στον πρόεδρο του Ιδρύματος τέθηκαν τα ερωτήματα:
* Πώς και γιατί ανατέθηκε η παραπάνω μελέτη στην Καπνική, όταν υπάρχουν οι Καπνικοί σταθμοί Καρδίτσας και Αγρινίου και το Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας;
* Διάβασε τη μελέτη;
* Γιατί δεν έθεσε τη μελέτη προς αξιολόγηση στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Ιδρύματος;
* Εκταμιεύτηκαν οι 20.000 ευρώ που απαιτεί το τιμολόγιο της Καπνικής; Δεν υπήρξε απάντηση.
Το παραπάνω επεισόδιο με την Καπνική αναδεικνύει πανηγυρικά τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί η διοίκηση του Ιδρύματος. Είναι προσβολή για την πολύχρονη ιστορία της δημόσιας αγροτικής έρευνας που υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν κορυφαίοι επιστήμονες.
Εν τω μεταξύ ο ακαδημαϊκός πρόεδρος ζει στον δικό του κόσμο. Στο μήνυμα του εκδότη του τελευταίου τεύχους του περιοδικού του Ιδρύματος γράφει περί της νέας γρίπης και καταλήγει για τον καθοριστικό ρόλο των κτηνιάτρων. Βεβαίως και είναι καθοριστικός, όπως είναι καθοριστικά, για την κτηνοτροφία της χώρας, η κτηνιατρική έρευνα, η ζωοτεχνική έρευνα και η έρευνα για τα κτηνοτροφικά φυτά.
Ως πρόεδρος ερευνητικού ιδρύματος για την έρευνα πρέπει να γράφει. Αλλά αυτήν τη ρήμαξε, ιδιαίτερα την έρευνα για τα κτηνοτροφικά φυτά και τη ζωοτεχνική έρευνα. Και να είναι μόνο για την κτηνοτροφία. Το σημερινό Ινστιτούτο Σιτηρών είναι το φάντασμα του παλιού εαυτού του. Το Ινστιτούτο Σιτηρών με φωτισμένη διοίκηση τη δεκαετία του '50, με τις ποικιλίες του και τη σποροπαραγωγή του κατόρθωσε τη σιτάρκεια της χώρας.
Για τη θλιβερή κατάσταση όπου έχει περιέλθει το Ίδρυμα με τη διοίκηση του ακαδημαϊκού προέδρου έχουν γραφεί και ειπωθεί αρκετά. Το υπουργείο προσανατολίζεται για την αντικατάστασή του μετά τη λήξη της θητείας του, τον Αύγουστο. Θα γίνει;
Ο ακαδημαϊκός πρόεδρος είναι αυτός που είναι. Το θέμα είναι τι κάνει ο υπουργός; Τι κάνει ο γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής; Αφού έχουν πλήρη γνώση της κακοδιοίκησης και της ανεπάρκειας και όχι μόνο, όπως αφήνει να εννοηθεί ο σκοτεινός τρόπος ανάθεσης της μελέτης στην Καπνική.

Geo 17 Ιουνίου 2009 στις 10:29 π.μ.  

ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΕΛΓΑ ΛΟΓΩ 24ΜΗΝΟΥ) ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ BLOG ΣΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΙΡΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΤΗΡΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

agroanergos 17 Ιουνίου 2009 στις 12:24 μ.μ.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ).

ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Π.Δ164 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2009 στις 1:26 μ.μ.  

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά...Θεωρώ οτι η ανάρτηση της λίστας του ΕΛΓΑ πριν ακόμη ανακοινωθεί από το site του Οργανισμού ήταν μεγάλη επιτυχία! Συνέχισε έτσι...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP