Στον αγώνα.....

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009



Απόσπασμα ομιλίας του Πρώην Υπουργού μας Αλ. Κοντού(τον θυμάστε;;;;) το περασμένο Σάββατο.

....δεν προκάλεσα ποτέ με τη ζωή μου, έκανα πράξη το σεμνά και ταπεινά και χειρίστηκα με μεγάλη εντιμότητα και υπευθυνότητα όλα τα θέματα του υπουργείου, γι΄αυτό δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου και δεν κάνω εκπτώσεις σε θέματα ηθικής τάξης....


.....οι πολιτικοί μου αντίπαλοι οι οποίοι ποτέ δεν αναγνώρισαν τις ευθύνες τους, εκμεταλλεύτηκαν την υπόθεση για να με πλήξουν πολιτικά, εκτοξεύοντας εναντίον μου άδικες έως και αστείες κατηγορίες. Απώτερος στόχος τους ήταν η απομάκρυνση μου απ’ το υπουργείο αφού με την δράση μου μείωνα συνεχώς την επιρροή τους στους έλληνες αγρότες και κέρδιζα την εμπιστοσύνη τους με την καθημερινή σκληρή δουλειά...


πηγή:xanthipress.gr


ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2009 στις 4:32 μ.μ.  

Στα τσακιδια κι αυτος κι ολοι τους μηπως δουμε καμμια ασπρη μερα(οχι λογω χιονιου)...

Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2009 στις 5:28 μ.μ.  

Στην νομαρχια Τρικάλων υπάρχει ΓΕΩΠΟΝΟΣ με STAGE!!!!

Για πάρτε ένα τηλ, θα σας διαψεύσουν??????

Ρωτήστε αν εργάζεται συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, γεωπόνος στο ίδιο τμήμα και πότε θα βγάλουν την φωτογραφική προκύρηξη που θα ζητά οικογενειακή φωτογραφία!!!!

Αυτοί είναι λοιπόν οι "συνάδελφοι" που δεν συμμετάσχουν στις απεργίες ενώ ταυτόχρονα ασκούν κριτική στην ΠΕΑΣΓΕ και σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε ή έστω προσπαθούμε, λέγοντας

" αμάν! όλοι δημόσιοι υπάλληλοι θέλετε να γίνεται!! τεμπέληδες! καλά κάνει και ισχύει το 24μηνο, οι συμβάσεις έργου κλπ γιατί αν δεν καταφέρετε να κάνετε κάτι αφού τελειώσουν όλες αυτές οι ευκαιρίες που σας δίνει το κράτος είστε αποτυχημένοι!!!!"

Την επόμενη φορά συναδερφοι που ακούσε όλα τα παραπάνω μην έχετε ενδυασμούς να είστε σίγουροι πως αυτός που τα λέει δεν είναι κάποιος αφελής αλλά κάποιος που ήδη ξέρει πως θα βολευτεί και πολύ πιο γρήγορα όταν όλοι εμείς οι υπόλοιποι απλώς δεχόμαστε τις καταστάσεις και δεν αντιδρούμε. Τουλάχιστον τέτοια άτομα σαν τον παραπάνω "συνάδελφο" δεν πρέπει να έχουν κανένα λόγο, γι αυτό όταν τους ξανά ακούσετε πεστε τους να το βουλώσουν!!!!

Σχετικά με τα STAGE:
τόσους μήνες που είμαστε άνεργοι σας είπε ποτέ ο ΟΑΕΔ ότι σας βρήκαμε θέση στο πρόγραμμα STAGE????

Αναρωτηθείτε αν γνωρίζεται κάποιον, οποιονδήποτε που έχει δουλέψει με STAGE οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε θέση, αν έβαλε κάποιο μέσο, αν έτρεχε στα πολιτικά γραφεία, αν είχε τις "σωστές" γνωριμίες( ανεξάρτητα απο την κοματική του ταυτότητα)!!!
Ε, λοιπόν μην αναρωτιέστε να είστε σίγουροι πως κάτι απο τα παραπάνω συμβαίνει!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗ ΜΑΣ!!!

Υ.Γ. Αναρτήθηκε 1 Ιούνιος 2009 1:23 μμ ως σχόλιο για τα STAGE αλλά με τους ρυθμούς που ανεβάζει ο agroanergos ισως να κατέβει πρίν το δείτε γι'αυτό ανεβάζω το σχόλιο και εδώ. Συγνώμη για την επαναληψη.

Ανώνυμος 9 Ιουλίου 2009 στις 9:41 μ.μ.  

ΚΟΝΤΟΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP