Ετοιμάζουν 187 μονιμοποιήσεις από το παράθυρο στον ΟΠΕΚΕΠΕ;;;

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Προσλήψεις

ΕΚΛΕΙΣΑΝ οι θέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Επιβεβαιώνεται από διάφορες πλευρές. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) επιλεχθέντες έχουν ήδη ενημερωθεί (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).
Απλώς κρατούνται χαμηλοί τόνοι λόγω ευρωεκλογών: με δεδομένο ότι μόνο στη Λάρισα θα προσληφθούν 30-35 κι έγιναν 180 αιτήσεις, ο καθείς αντιλαμβάνεται τι φθορά που θα έχει η ΝΔ από τους δυσαρεστημένους (είναι και μεθαύριο οι ευρωεκλογές).

ΓΙΑ το κατάστημα Λάρισας δεν γεννάται θέμα ότι οι περισσότεροι (θα) είναι Τρικαλινοί. Άλλωστε, φάνηκε και στις προσλήψεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας με τους 12 στους 15 διορισθέντες να προέρχονται από την ιδιαίτερη πατρίδα του Σωτ. Χατζηγάκη.

Ενδεικτικό του τι (προφανώς) θα συμβεί τώρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι το τι συνέβη τότε: ενδιαφέρον για τις εν λόγω 15 θέσεις υπήρξε και από Λαρισαίους. Απευθύνθηκαν στους τοπικούς βουλευτές, οι οποίοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στους συνεργάτες τού τότε υπουργού Δικαιοσύνης.
Τι το ήθελαν; Τους αποπήραν: «α πα πα, δεν χωρά παρέμβαση. Οι προσλήψεις είναι αξιοκρατικές», τους έλεγαν τότε.
Σήμερα που το ΑΣΕΠ ακύρωσε τις προσλήψεις (οι 6 από τους 12 Τρικαλινούς είναι στενοί συνεργάτες του Σωτ. Χατζηγάκη) οι Λαρισαίοι βουλευτές της ΝΔ κατάλαβαν...



ΓΙΑ την ιστορία. Από τους 987 προσληφθέντες στον ΟΠΕΚΕΠΕ στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι οι 187 να μονιμοποιηθούν. Ο εν λόγω αριθμός συζητείται εντόνως τις τελευταίες ημέρες στα Τρίκαλα...

Από την στήλη ψυθιριστά της Ελευθερίας Λάρισας

Ευχαριστώ τον φίλο που μας ενημέρωσε με σχόλιο.

15 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 1:02 μ.μ.  

Λες ότι από τους 987 που θα προσληφθούν με τη σύμβαση έργου οι 187 θα μονιμοποιηθούν. Με προσόν την συγκεκριμένη προϋπηρεσία?

Οι 187 θα είναι μόνο γεωπόνοι ή και των υπολοίπων ειδικοτήτων?

Τώρα που που όπου ναναι πέφτουν προσπαθούν να βολέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα δικά τους παιδιά.

agroanergos 5 Ιουνίου 2009 στις 1:20 μ.μ.  

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ.

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 1:43 μ.μ.  

ANTE ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑΜΑΣΤΕ!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 2:14 μ.μ.  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ 8.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 2:56 μ.μ.  

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ Η ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ?ΞΕΡΩ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΜΑΛΛΟΝ "ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ"!!!!!!

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 3:15 μ.μ.  

δεν επιβιώνει ο μπάρμπας ένα χρόνο στο υπουργείο, ή θα πέσει η κυβέρνηση ή θα τον ξυρίσει στον πρώτο ανασχηματισμό (που θα γίνει σύντομα). Δεν θα προλάβει να δει όλο το νομό Τρικάλων διορισμένο.

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 3:29 μ.μ.  

ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ?
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 3:43 μ.μ.  

Στο γραφείο της Λάρισας πήρε συνάδελφος τηλέφωνο και είπε ότι τον καλέσαν να πάει να υπογράψει σύμβαση!!! Ο διευθυντής του γραφείου δεν είχε ιδέα αλλά ο συναδελφος επέμενε ότι τον ειδοποίησαν από Αθήνα και ο διευθυντής του είπε να περάσει από εβδομάδα να δουν τι γίνετε!!!

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 4:24 μ.μ.  

ανoησίες... ξερω ατομα που εχουν βαλει βυσμα και δεν εχουν ειδοποιηθεί ακόμα

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 4:52 μ.μ.  

5 Ιούνιος 2009 4:24 μμ

Eννοείται ότι υπάρχουν άτομα που έχουν βάλει βυσμα και δεν έχουν ειδοποιηθεί, και ούτε πρόκειται. 978 είναι οι θέσεις, βύσμα θα έχουν βάλει τπυλάχιστον 1500 άτομα. Τότε θα κλαίνε... 'Ολοι νομίζουν οτι το βύσμα τους είναι το καλύτερο, αλλά μόλις τους σκάσουν άλλοι από τα πλάγια, τότε να δούμε τι θα κάνετε κουφάλες!
Πλησιάζουν εκλογές, για αυτό και τα αποτελέσματα μετά, ψηφίστε τους και η λυπητερή θα σας έρθει από τρίτη!

Ανώνυμος 5 Ιουνίου 2009 στις 7:28 μ.μ.  

4:24 μμ

Σωστή η σκέψη σου αλλα επειδή είμαι απο νησί σε πληροφορώ πως γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Κατα δεύτερον με τους όρους της νέας σύμβασης (1500 ευρώ μεικτά 1050 καθαρά) δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθει να έρθει καποιος στο νησί και επομένως θα πάρου σίγουρα ατομα που έχουν κατοικία εδω. Δεδομένου οτι δεν εχει ειδοποιηθεί κανεις (ουτε με βύσμα ούτε χωρίς) ειπα πως είναι φήμες. Κάποια καραβύσματα ίσως γνωρίζουν ήδη παντως η πλειοψηφία δεν έχει ειδοποιηθεί. Αυτα... και ξέρετε ε; Όλοι να τους ψηφήσουμε παλι!!!

Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2009 στις 4:16 μ.μ.  

ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2009 στις 9:21 μ.μ.  

Και με ποιο τροπο θα μονιμοποιηθουν οι 187? Τοσο απλα ειναι τα πραγματα? Για ραδιο αρβυλα το κοβω.

testblogger935 11 Ιουνίου 2009 στις 11:45 π.μ.  

opos to radio arbila me tis monimopiisis ton 187 atomon etsi iparxi ke to senario na akirothi auti i simbasi ke na bgi kenouria apo tin arxi.kseri kanis tpt?

Ανώνυμος 15 Ιουνίου 2009 στις 8:46 μ.μ.  

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήδη έχει αρχίσει να καλεί κόσμο(εξακριβωμένο) και ούτε λόγος για λίστες και μόρια. Οι συμβάσεις υπογράφηκαν στην Αθήνα. Αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας πρέπει να αντιδράσουμε, δεν πρέπει να τους περάσει! Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP