Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τις αδιαφανείς προσλήψεις με σύμβαση έργου στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009


Από την Κυριακάτικη έκδοση του Πρώτου θέματος(5/7/9) και την ΠΑΣΚ Γεωπόνων Νομού Λάρισας.

20 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 8:33 μ.μ.  

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ "ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ". Κ ΚΚΕ-ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΠΑΣΟΚΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΙΟ ΒΥΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΒΑΖΕ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 9:32 μ.μ.  

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ...ΠΑΤΡΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ....

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 10:11 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ ΕΞΩ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ"... ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Υ.Γ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 10:32 μ.μ.  

άρα το ΠΑΣΟΚ φταίει και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Χατζηγάκη... Δεν ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ. Αρκετά πια!!! Μαζέψου, δεν είμαστε τελείως ζώα να μην καταλαβαίνουμε τι γίνεται...

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 10:40 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 6 Ιούλιος 2009 9:32 μμ

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ? ΡΩΤΑ Κ ΑΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ(ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ), GOOD NEWS TRAVEL FAST ΠΟΥ ΛΕΜΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 10:50 μ.μ.  

Προς 10:32 μμ
για πες μας και μας να μαθουμε τι γινεται?? εσυ φαινεται να ξερεις πολλα.....
οσο για αυτα που λεει ο "8:33 μμ" συμφωνω απολυτα!! .. η πατρα ειναι ενα χαος...για να μην πω τιποτα χειροτερο!! (μιλαω εκ' πειρας). οσο για τους συνδικαλιστες θα επρεπε να ξερουμε ολοι ειναι παντα οι πιο βολεμενοι....οπου συνδικαλιστης=παρτακιας!!!

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 μ.μ.  

Τελικά έχει πάρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ πόσους και που ρε παιδιά?

Τα παραπάνω σχόλια (ιδιαίτερα των 10:11) δείχνουν ότι το επίπεδο της Ελλάδας είναι αντίστοιχο με αυτό Αφρικανικής χώρας (Ζιμπάμπουε και κάτω) και τέτοιο θα παραμείνει. Αντί να δούμε πως θα γίνουμε άνθρωποι ψάχνουμε να βρούμε αν φταίνε περισσότερο τα πράσινα ή τα γαλάζια σκουλήκια.

Φόλα στα κομματόσκυλα.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 12:13 π.μ.  

Δεν διαφωνω σε καμία περίπτωση με τον συνάδελφο " 6 Ιούλιος 2009 10:11 μμ" τα πραγματα ειναι ακριβώς όπως τα λέει, παρακολουθώ το BLOG απο την αρχη της δημοσίευσης της ανακοινωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για συμβάσεις έργου και είναι η πρώτη φορά που κάποιος λεει τα πράγματα με το όνομα τους.

ΠΡΟΣ"6 Ιούλιος 2009 10:55 μμ"
Φίλε μου καλώς ή κακώς η Ελλάδα μας αυτη είναι,μάλλον την φόλα την ετρωγές και θα συνεχίσεις να την τρώς εσύ κ τα άτομα που έχουν τις δικές σου απόψεις! Τα κομματόσκυλα θα ΖΟΥΝ κ θα ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ....
...ο νοων νοειτω..

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 π.μ.  

συναδελφοι....κρατηστε επιπεδο, αρκετα φαγωνομαστε μεταξυ μας κι αφηνουμε τους πολιτικαντηδες να μας εκμεταλλευονται.μας θελουν διασπασμενους δεν το καταλαβαινεται; αυτη η ομηρια και μοιρολατρεια, τους βολευει.αντιδραμε σπασμωδικα και ασυντονιστα. ακομα θελω να παρακαλεσω τους συναδελφους 12μηνιτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ να το κοψουν το υφακι που εχουν, οι κυβερνησεις ερχονται και παρερχονται......

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 1:34 π.μ.  

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕ...ΨΩΜΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΝΕΑΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 8:06 π.μ.  

θέλεις και εξήγηση 10:50 μμ? ωραία θα στα κάνω λιανά αφού κάνεις το χαζό. Εκλογές έρχονται ο καλός μας υπουργός σκέφτηκε, γιατί να μην βολέψω τα καλόπαιδα μου και να φανώ και καλός με τα κομματικά μου φιλαράκια? Έκοψε λοιπόν την προκήρυξη με τι άρθρο 21 στον ΟΠΕΚΕΠΕ και έβαλε μια ρουσφετολογική στη θέση της με σκεπτικό ότι πρέπει να βιαστούμε να προλάβουμε τις αρχές Ιουλίου που έρχεται ο κοινοτικός έλεγχος. Αποτέλεσμα: οι "επιτυχόντες" παρελαύνουν από το γραφείο του κ. Βέη και καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους (ποιος τους έχωσε δηλαδή) και οι έλεγχοι δεν έχουν αρχίσει αφού κανείς δεν ξέρει τι να τους κάνει όλους αυτούς που προσλήφθηκαν. Ο κοινοτικός έλεγχος πλέον αποτελεί ανέκδοτο. Φυσικά χώθηκαν και άλλων αποχρώσεων "παιδιά" (γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι όπως και να το κάνουμε γαλάζια. Όσον αφορά τους προσληφθέντες: ακόμα δεν κάνουν τίποτα (γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει) πληρώνουν ΟΑΕΕ και από ότι ακούω αρκετοί παραιτήθηκαν. Βολεύονται μόνο όσοι ήδη δουλεύουν με ΟΑΕΕ και βρήκαν ευκαιρία να τα "κονομήσουν" εις βάρος των ανέργων. Αυτά δείχνουν μία εικόνα κατάρρευσης του κράτους και της κοινωνίας. Όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστεί ο Χατζηγάκης και η υπόλοιπη κουστωδία τόσο το καλύτερο για όλους.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 12:09 μ.μ.  

μπραβο ρε 6 Ιούλιος 2009 10:55 μμ
ετσι καταντησαν την Ελλαδα νδ, πασοκ, κκε κτλ σαν τα μουτρα τους.
και ζιμπαμπουε που την λες πολυ της ειναι

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 2:47 μ.μ.  

μπραβο 6 Ιούλιος 2009 10:55 μμ
θελω να δω τα μουτρα τους οταν στο τελος της ΄΄συμβασης΄΄ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ θα ζητανε απο τον μπαμπα 5€ για καφε .

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 3:33 μ.μ.  

Συνάδελφοι μην τρελένεστε! Έτσι κι αλλιώς οι γεωπόνοι είναι μειωψηφία σε αυτή την σύμβαση!

Δεν είναι απαραίτητοι για τους ελέγχους στον ΟΠΕΚΕΠΕ γι αυτό και προσλάμβάνει Χημικούς Μηχανικούς, Οδηγούς ακόμα και Φιλόλογο πήραν στη Λάρισα!

Ακόμη δεν τους έχουν βγάλει έξω γιατί φοβούνται την κατακραυγή αλλά κάνουν τα σεμινάρια τους κανονικά από το μόνιμο προσωπικό και η λογική λέει ότι θα τους βγάλουν στα κτήματα!!!

Τώρα τι θα ελένξει η νεαρή φιλόλογος στη Λάρισα ρωτήστε τον Dr Ξενοφώντα να σας πει!

Όπως και η έγκυος στον 8ο μήνα συνάδελφος που πήγε στο γραφείο και ζητούσε τις νόμιμες άδειες! Όταν με πολύ κόπο της εξήγησαν τι είναι η σύμβαση έργου είπε το αμίμιτο "ααα, αυτά δεν μου τα είπε ο ........!!!!!"

Ελλάς Ελλήνων κοματόσκυλων!

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 4:40 μ.μ.  

6 Ιούλιος 2009 10:11 μμ

Οπα ρε θιγμένε εσύ και τα γαλάζια παιδιά, θιγμένα και αυτά...

Όλοι μπαίνουν, αρκεί να έχουν βίσμα. Στα Τρίκαλα πχ έχουν βολευτεί ΟΛΟΙ!!!!

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 8:29 μ.μ.  

παρτε το χαμπαρι.η ελλαδα ανηκει στα υποαναπτικτα κρατη.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 9:15 μ.μ.  

ΚΡΙΜΑ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΑ Ο "6 ΙΟΥΛ. 8.33" ΕΣΕΙΣ ...ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ...ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ!!! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ή ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΕΩΠΟΝΟ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΛΥΝΕ...ΚΑΙ ΕΔΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΚΕΙ ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΙΣΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ (ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 50-60 ΑΤΟΜΑ!!!), ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ( από ΠΟΛΛΕΣ ...ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ για ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΟΣ) 0 ΓΕΩΠΟΝΟ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ..... ΑΛΗΘΕΥΕΙ ???

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 9:17 μ.μ.  

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ 2 ΑΤΟΜΑ, Ο ΕΝΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΤΕ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΒΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ (ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ), ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ?

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 11:19 μ.μ.  

ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανώνυμος 11 Ιουλίου 2009 στις 7:12 μ.μ.  

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ....

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP