Και στις Νομαρχίες προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ;

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Για τις προσλήψεις(20000) με συνεργασία ΚΕΔΚΕ και ΟΑΕΔ στους Δήμους σας έγραψα πρόσφατα(διαβάστε ΕΔΩ).

Φαίνεται ότι το παραπάνω σχέδιο στις προσλήψεις θα μεταπηδήσει και στις Νομαρχίες μετά την σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας ΕΝΑΕ με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Συνάντηση ΕΝΑΕ με Διοικητή ΟΑΕΔ

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Γιώργο Βερναδάκη, είχε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων στα γραφεία του Οργανισμού στον Άλιμο.

Την ΕΝΑΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, το μέλος και Νομάρχης Πρεβέζης κ. Βασίλης Ιωάννου και ο Γενικός Δντης της Ένωσης κ. Αριστείδης Κυριακόπουλος.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Δράκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα απασχόλησης για τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας.

«Μιλήσαμε για ένα πρόγραμμα αντίστοιχο της αυτοδιοίκησης του Ά Βαθμού, για τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και θα έχουμε πολύ σύντομα την πλήρη εισήγηση για την διαδικασία, η οποία θα προταθεί και θα ακολουθηθεί και συζητήσαμε και για το ενδεχόμενο συνέχισης του προγράμματος Στέιτ που αφορά την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ μας ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και θα έχουμε νεότερα την επόμενη περίοδο.
Δεσμευτήκαμε λίαν προσεχώς να προσκαλέσουμε σε Διοικητικό Συμβούλιο τον κ. Βερναδακη προκειμένου να κουβεντιάσουμε τα προγράμματα αυτά».
(ΑΠΕ)

7 σχόλια:

ο παρατηρητης 23 Ιουλίου 2009 στις 11:04 π.μ.  

Μπορουμε και εμεισ να διοριστουμε μεσα σε δημους?

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 5:15 μ.μ.  

ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ??

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 6:38 μ.μ.  

..το παραπάνω σχέδιο στις προσλήψεις θα μεταπηδήσει και στις Νομαρχίες..ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ?ΔΗΛ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ? Η' ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 5:56 μ.μ.  

προς 23 Ιούλιος 2009 5:15 μμ

οχι μωρε ας μην παμε να δουλεψουμε ουτε στους δημους ας περιμενουμε απλα μια μερα ξαφνικα να βρουμε την δουλεια των ονειρων μας!
στο ενδιαμεσο ας δουλευουν αλλοι στις γεωπονικες θεσεις π.χ. θεολογοι στον οπεκεπε(συμβαινει φετος!)

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2009 στις 11:34 π.μ.  

24 Ιούλιος 2009 5:56 μμ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ..??? ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2009 στις 6:28 μ.μ.  

καλα,διαβαζεις τι γραφω?
ειπα πηγαινετε ολοι στο δημοσιο πουθενα?απλα λεω ο καθενας ας παει οπου θελει να δουλεψει και να μην αποθαρρυνει τους υπολοιπους!επισης οταν δεν εχεις δουλεια δεν σκεφτεσαι ποσα πτυχια εχεις και αν θα πεσει η μυτη σου η οχι δουλευοντας καπου απλα δουλευεις!
γενικοτερη παρατηρηση μου φαινεται οτι καποιοι κραζουν το δημοσιο και λενε οτι υπαρχουν σουπερ ευκαιριες στον ιδιωτικο τομεα το λενε απλα για να αποθαρρυνουν τους υπολοιπους και τελικα κανουν πρωτοι τα χαρτια τους στο δημοσιο!

giannis 15 Μαΐου 2012 στις 7:23 μ.μ.  

Αμα περιμένει κανείς το δημόσιο; Θα γεράσει. στον ιδιωτικό τομέα τώρα πιο σκληρή δουλειά, και όχι σιγουρη!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP