ΠΟΓΕΔΥ:Σχέδιο Νόμου για ρύθμιση θεμάτων του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΘΕΜΑ: «Σχέδιο Νόμου για ρύθμιση θεμάτων του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης».

Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!!!

Μια σπουδαία Διοικητική μεταρρύθμιση προωθείται από τον Υπουργό Παιδείας μετά από την απελευθέρωση των επαγγελμάτων!!!!!

Πλέον με το Σχέδιο Νόμου για ρύθμιση θεμάτων του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης ο βαθμός 5 ισούται με τον βαθμό 15.

Έτσι όσοι με μεγάλη προσπάθεια στις Πανελλαδικές εξετάσεις κατάφεραν να πάρουν βαθμό κάτω από την βάση θα έχουν πλέον πτυχίο ισάξιο των ΑΕΙ.

Με τον καθορισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Γεωτεχνικοί προτείνουν στην Κυβέρνηση να προχωρήσει και σε άλλες μεγάλες Διοικητικές Τομές! όπως:
Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης να ανατεθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Η καταβολή των επιδοτήσεων των αγροτών και η ασφάλεια του καταναλωτή να ανατεθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και ούτω καθ΄ εξής.

Και φυσικά τα επαγγελματικά δικαιώματα των Γεωτεχνικών και των αντίστοιχων αποφοίτων των ΤΕΙ να ανατεθούν στο Υπουργείο Παιδείας και ειδικότερα στον Υφυπουργό του, που είναι και καθηγητής των ΤΕΙ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-7-09 Κ.Κ.

Επισημαίνουμε στον Υπουργό Παιδείας ότι η τακτική του να ευνοήσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας πιθανόν προς προσέλκυση ψήφων είναι ουτοπία διότι πολλαπλάσιο κομμάτι της κοινωνίας καταψηφίζει και καταδικάζει αυτή την ρύθμιση.

Ότι νομοσχέδια και να ψηφίσει η Κυβέρνηση πάντα τα Πανεπιστήμια θα είναι Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα είναι ΤΕΙ.

Το Υπουργείο Παιδείας ας μας διαψεύσει αποσύροντας το Σχέδιο Νόμου, καλώντας όλους τους Επιστημονικούς Φορείς σε διάλογο για την παιδεία και για την ποιότητά της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΚΑΚΑΒΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ

9 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 5:14 μ.μ.  

ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΕ ΚΑΙ ΓΕΩΤΕΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ--ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΕΙ ΤΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.... ΚΑΠΟΤΕ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΤΕΕ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ....

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 5:17 μ.μ.  

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ!! ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 10:45 μ.μ.  

πολυ ασχοληθηκαμε με τους ΤΕΙ
πολλη αξια τους δωσαμε. δεν προκειται και δεν πρεπει να γινουν ποτε ισοι με εμας. αλλο αυτοι και αλλο εμεις

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 12:30 π.μ.  

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 11:51 π.μ.  

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΟΙ ΜΕ ΜΑΣ.ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 2:51 μ.μ.  

ενα κομμα βρισκεται στην εξουσια εδω και 5 χρονια. αυτο ευθυνεται για τον ξεπεσμο της γεωπονικης επιστημης. το κομμα της δεξιας. φτανει πια

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 11:30 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 24 Ιούλιος 2009 2:51 μμ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ...ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ..Α ΕΙΝΑΙ!..ΞΕΚΟΛΑ

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2009 στις 11:31 π.μ.  

24 Ιούλιος 2009 2:51 μμ...ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ....ΔΕΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, ΟΣΔΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΕΙ ΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΣΑ ΑΛΛΑ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ...

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2009 στις 4:21 μ.μ.  

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΠΤ...
ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.... ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΑ ΤΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΥΤΑΥΡΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ...!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...!!ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΕ-ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP