Πόσο αλήτες είστε τελικά;

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Δεν γίνεται διαφορετικά αλλά αναγκάζομαι να αναφερθώ στο blog ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ(lesvos.wordpress.com)
και την αλήτικη συμπεριφορά του.

Πόσο αρρωστημμένος μπορεί να είναι κάποιος που αντιγράφει συνέχεια εδώ και πολύ καιρό όλη την θεματολογία και όλα τα ποστ ένα προς ένα από το blog agroanergos.

Χθες έβαλα το υδατογράφημα στην απεργία των μονίμων και άρχιζε να βρίζει από το κακό του.

Σήμερα κάθησα και έγραψα ολόκληρο κείμενο για τις προσλήψεις στους Δήμους και το αντέγραψε αυτούσιο με υπογραφή agro1.

Δεν ντρέπεστε καθόλου βρε αληταριά να κλέβετε συνέχεια την δουλειά,τον κόπο και τον χρόνο κάποιου άλλου;

Βρε συκοφάντες,υβριστές σας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος το παλιοκουμάσια είστε και τι σκοπούς εξυπηρετείτε στην Λέσβο.

Ουστ να χαθείτε αληταράδες,παράσιτα και σκουπίδια του διαδικτύου!

Ακόμα και το όνομα του blog σου κλεμμένο το΄χεις!

Ζητώ σε όλους τους αναγνώστες συγνώμη για την άσχημη γλώσσα για πρώτη φορά,αλλά είμαι αγανακτισμένος.Εδώ και 13 μήνες έχω αφοσιωθεί ακατάπαυστα στο blog και βλέπω να μου κλέβουν όλη την δουλειά προκλητικά να με προκαλούν και να μου επιτίθενται χωρίς να ξέρω τον λόγο.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλουν ποστ την παρασκευή και να στείλουν και σχόλιο ότι έγινα συνεργάτης τους.
Για το θέμα έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό και επώνυμοι αναγνώστες του blog.

Είναι δύσκολο να αφιερώνω τόσο χρόνο καθημερινά,να ψάχνω τα πάντα στο διαδίκτυο για να στήσω αυτήν την θεματολογία,να παίρνω τηλέφωνα,να περνώ από υπηρεσίες για ενημέρωση,να επικοινωνώ με e-mail για θέματα να γράφω θέματα και να τα κλέβουν όλα.

Σε όλο το διαδίκτυο δεν γίνεται πουθενά αυτό!!!

Τι να πω σε μένα έτυχε να μπλέξω με αληταράδες;

20 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Ιουλίου 2009 στις 11:15 μ.μ.  

AGROANERGE ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΟΜΩΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?

Ανώνυμος 14 Ιουλίου 2009 στις 11:16 μ.μ.  

Έχεις απόλυτο δίκιο! και εγώ που κοιτώ καθημερινά τα διάφορα blogs, βλέπω ότι το blog "τσουκνίδα" σε αντιγράφει επανειλλημένα..
Δεν έχει τίποτα σημαντικό να πει και είτε κλέβει από τους γύρω είτε ανεβάζει μαλ****ς για το "βαθύ λαρύγγι" και δε συμμαζεύεται..

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 7:44 π.μ.  

keep on walking
μην δίνεις τόσο σημασία για τα c(λ)opy paste
έτσι είναι το διαδίκτυο
είναι κι αυτό ένα αντίγραφο της κοινωνίας που βιώνουμε από την καλή και από την ανάποδη.

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 8:10 π.μ.  

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ο "ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ" ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΙΤΕ "ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ" ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΟΛΥ ΓΚΡΟΥΒΙ ΚΑΙ ΡΟΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΕΕ, ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 8:51 π.μ.  

Καλημέρα!!! Οι συντάκτες του τσουκνίδα (ο θεός να τους κάνει) είναι αυτοι που κράζανε συνεχώς τις ρουσφετολογικές προσλήψεις του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ξαφνικά σώπασαν!!! Γιατί άραγε???? Γιατι προσλήφθηκαν οι ίδιοι. Τα λαμογια μου το παίζουν και σκληροπυρηνικοί ΠΑΣΟΚΟΙ..... ειναι στιγματισμένοι όμως .....

TopoT...

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 9:44 π.μ.  

Τι να περιμένεις από κάποιον ο οποίος ασχολείται τόσο πολύ με το "μέγεθος" του (πόσοι με διαβάζουν, ποια εφημερίδα με έβαλε φωτογραφία και έγραψε για το μπλογκ μου);
Agroanerge πρέπει να το κλείσεις το μαγαζί.
Αλήθεια πως γίνεται να είσαι εσύ ρουφιάνος και ο τσουκνίδας, βυσματικά προσληφθέντας, να μην είναι; Εξήγησέ μου γιατί δεν καταλαβαίνω...

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 9:56 π.μ.  

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΜ". ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΤΜΗΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣ;

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 9:59 π.μ.  

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΕΧΕΙ 100% ΔΗΜΟΣΙΟΥΛΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ...ΚΛΠ...ΚΛΠ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 10:04 π.μ.  

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ AGROANERGE...ΤΙΜΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΠ κ ΓΜ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ....ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΘΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 10:25 π.μ.  

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ BLOG.ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ "ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ" ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ...ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ

Unknown 15 Ιουλίου 2009 στις 10:30 π.μ.  

νομίζω ότι τέτοια γλώσσα δεν ταιριάζει οσο δίκιο και αν έχεις. Ας κρατησουμε ένα επίπεδο.

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 10:55 π.μ.  

Ο ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ) ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΟ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ.

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 μ.μ.  

Αν το δούμε, ...ψυχολόγικά το θέμα, όποιος χρησιμοποιεί την ΑΝΩΝΥΜΙΑ για εξουσία - βλέπε "τσουκνίδα"- και με τις βρισιές που "ξερνάει", κατά πάντων , μάλλον έχει άλλου είδους προβλήματα - κοινωνικής συμπεριφοράς.
Δεν μπορεί να βγεί ο ίδιος πρός τα έξω - δεν ξέρω τους λόγους- και έτσι βρίζει, αντιγράφει, φωνάζει κλπ, γιατί έτσι νομίζει ότι βγάζει στην κοινωνία, μία "εξουσία", που δεν μπορεί να "επιβάλει" με τη φυσική του παρουσία !!!. Έτσι "φαντασιώνεται" ότι είναι μεγάλος,δυνατός,ισχυρός κλπ(με όλες τις ...προεκτάσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς...)

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 12:59 μ.μ.  

Όσοι παρακολουθούν την "τσουκνίδα' καιρό θα εχουν καταλάβει ότι τους τελευταίους 3 μήνες άλλαξε στυλ και ύφος. Η "Τσουκνίδα" κυριολεκτικά πουλήθηκε στο αγροτικό τμήμα του ΠΑΣΟΚ. Τσέπωσε ο "ΛΑΜ" 3.000.000 Ευρώ και τώρα την διαχείριζονται άλλοι και την έχουν σαν μηχανισμό προπαγάνδας. Αυτό που σας λέω το έχω τρεκάρει μεσα από το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 1:35 μ.μ.  

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ H ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ AGRO1. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2-3 ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ?

Υ.Γ.
ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 3:34 μ.μ.  

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ 3 ΜΥΡΙΑ Ο "ΛΑΜ". ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ! ΑΝ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΛΑΜ" ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΕ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΑΠΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΜ"!!

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 3:59 μ.μ.  

ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ, ΜΥΡΙΑ ΜΥΡΙΖΩ!
AGROANERGE ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΠΙΖΝΑ. ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ 75% ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 25%. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ!! ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ "ΛΑΜ", ΜΠΟΡΕΙΣ!!

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 4:12 μ.μ.  

15 Ιούλιος 2009 12:59 μμ

Διόρθωσει σχολίου:

3.000 ΕΥΡΩ πήρε και όχι 3 εκατ. όπως έγραψα κατα λάθος

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 4:38 μ.μ.  

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΑ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ "ΛΑΜ"-ΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. ΦΘΗΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΜΩΣ!! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΠΛΟΓΚ (ΑΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ)!!

Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2009 στις 1:25 μ.μ.  

AGROANERGE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΑΠΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 60 ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ), ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΠΕΡΙ ΤΑ 18 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΠΛΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΛΥΨΕ ΠΑΛΙ!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP