Οι προβληματισμοί του ΣΕΚ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση

Οι προβληματισμοί του ΣΕΚ(Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων)

Ταυτόχρονα δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα Υ.Α. για τα μικρά Σχέδια Βελτίωσης μετά από 6μηνη αναμονή η οποία περιλαμβάνει δύο εκπλήξεις για τους κτηνοτρόφους.

Σαν πρώτη απόφαση δεν χρειαζόταν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας των σταυλικών εγκαταστάσεων και η υποβολή φακέλου δεν απαιτούσε την υπογραφή Γεωπόνου - Μελετητή. Ήταν η πρώτη φορά που δινόταν η ευκαιρία σε αιγοπροβατοτρόφους να επενδύσουν, ήταν η πρώτη φορά που οι κτηνοτρόφοι απέφευγαν την γραφειοκρατία, ήταν η πρώτη φορά που δεν θα έπεφταν θύματα κάποιων επιτήδειων Γεωτεχνικών.

Κύριε Υπουργέ, με την διαφοροποίηση που κάνατε στη νέα Υ.Α. με υποχρεωτική σφραγίδα από μελετητικό γραφείο και άδεια λειτουργίας για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις η κατάθεση φακέλων είναι αδύνατη πλέον από τους κτηνοτρόφους και μόνο τα συμφέροντα των εταιριών και των Γεωτεχνικών στηρίζονται.

Σε καμία περίπτωση πλέον το πρόγραμμα των Μικρών Σχεδίων Βελτίωσης δεν απευθύνεται σε αυτούς για τους οποίους σχεδιάστηκε.

ΕΓΜΕΣΕ

12 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 10:55 π.μ.  

ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΎ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 11:01 π.μ.  

Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΕ! ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΣΦΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 3:55 μ.μ.  

ναι αλλα εμας δεν μας ενδιαφερει καθολου η ελληνικη κτηνοτροφια

θελουμε να μπουμε (επιτελους) στο δημοσιο



πιστευω να τοχετε χωνεψει εως τωρα. αυτο το μπλογκ εγινε για να ενωσει ανταγωνιστες που σε ολα τα αλλα επιπεδα σφαζωνται (σαν τα γιδια, μιας και μιλαμε για κτηνοτροφους) για την δημοσιουπαλληλικη καρεκλα. η οποια αξιζει πολλα. ακομη και το μελλον των παιδιων σας. οσοι εχετε γονεις κρατικους υπαλληλους το ξερετε.

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 4:10 μ.μ.  

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ..ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ.ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2009 στις 8:18 μ.μ.  

Ρε 6 Ιούλιος 2009 3:55 μμ σταμάτα πια με τις ίδιες βλακείες, μας έπρηξες πια με το δημόσιο σου. Το διαβάσαμε το μήνυμα σου σε άλλα post έλεος πια!!! Κάποιοι γράφουν και σοβαρά πράγματα...

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 1:27 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ....

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 5:21 μ.μ.  

ναι κυριοι 7 Ιούλιος 2009 1:27 πμ 8:18 μμ ετσι ειναι. το δημοσιο δεν ενδιαφερει κανεναν.

και τις 2500 αιτησεις στον ελγα ποιος τις εστειλε? τις 8000 στον οπεκεπε?

ο αγροανεργος βαζει ενα ποστ για τις συμβασεις σε οπεκεπε-ελγα και εχει 50-60 σχολια

και στις αγγελιες ιδιωτων που ζητουν γεωπονους ειναι παντα 0 σχολια.

συμφωνω.

κανενας δεν θελει να ακουει για δημοσιο, αλλα ολοι εχουν κατι να πουν για αυτο.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 5:43 μ.μ.  

ετσι ηταν απο παντα. απο μεταπολεμικα εως σημερα

η λεξεις ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
αναστενουν ακομη και νεκρους.

στην ελλαδα σιγουρα ναι. στην σουηδια ισως (χωρις να ειμαι σιγουρος) οχι.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2009 στις 7:03 μ.μ.  

Οπα ρε παιδιά, μην το παίζουμε και Ρομπέν των δασών... Μας συμφέρει να πρέπει κάπου να υπάρχει υπογραφή των γεωτεχνικών αφενός γιαί έτσι βγαίνουν και κάποια χρήματα στον ιδιωτικό τομέα και δεν πλακώνουν όλοι για δημόσιο και αφετέρου γιατί ίσως έτσι κάπως να αρχίσει να θεωρείται υποχρεωτική η συμβολή του γεωτοχνικού στις γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και να αναγνωριστεί το ότι όλο και κάποιο ρόλο βαράμε κι εμείς...

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2009 στις 11:53 π.μ.  

Συνάδελφε 7 Ιούλιος 2009 5:21 μμ σε όλους αυτούς το σίγουρο είναι (επειδή το πας προσωπικά) δεν είμαι εγώ! Όποιος θέλει να μπει στο δημόσιο καλώς να μπει... αυτό που θα πρέπει όμως να κάνει..είναι σωστα τη δουλεια του!!

me_gustas 8 Ιουλίου 2009 στις 2:02 μ.μ.  

5:21 μμ

για ποιο λόγο να δημοσιεύσει κανεις σχόλιο στις δημοσιεύσεις που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα; έχω την εντύπωση πως στον ιδιωτικό πέρνουν τον καλύτερο = αξιοκρατικά.

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2009 στις 7:27 μ.μ.  

8 Ιούλιος 2009 2:02 μμ

Κάνεις μεγάλο λάθος. Για τις καλές θέσεις του ιδιωτικού αν δεν έχεις "δόντι", κοινώς γνωστό, ξέχνα το.
Για τις υπόλοιπες θέσεις Γεωπόνου-Αλβανού πράγματι επιλέγουν τον καλύτερο = αξιοκρατικά. Και κυρίως, αυτόν που δε μιλάει πολύ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP