Προσωρινά αποτελέσματα της 1/293Μ/2008 για ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ αορίστου χρόνου στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα κατά σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση τριάντα μία (31) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των κατηγοριών ΠΕ1 Γεωπόνων και ΤΕ1 Τεχνολόγων Γεωπονίας, για τις υπηρεσίες του στην Αθήνα και στις Νομαρχίες Ροδόπης, Σερρών, Κοζάνης, Λάρισας, Αχαΐας, Αρκαδίας και Ηρακλείου (Προκήρυξη 1/293Μ/2008 ΦΕΚ 428/28-08-2008).


Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ

35 σχόλια:

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 3:18 μ.μ.  

καλα μιλαμε οι τυποι δεν υπαρχουν!!!ενω εστειλα εμπρόθεσμα τα χαρτιά μου,δεν υπάρχω σε κανέναν απο τους 125 πίνακες!!!την επόμενη φορά ας βάλουν και οδηγιες για το πως διαβάζονται!!!οτι να΄ναι ειναι......

me_gustas 15 Ιουλίου 2009 στις 3:45 μ.μ.  

ΟΛΕ!!! ΕΧΩ ΑΡΙΘΜΟ >200 ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ :P

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 4:03 μ.μ.  

ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΩΜΕΝΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΜΟΡΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ) Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ Κ ΟΧΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΓΑ!!!!!!!
ΑΝΤΕ Κ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 5:51 μ.μ.  

ΚΑΛΑ. ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ.. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ... ΤΕΛΕΙΑ.

Ant 15 Ιουλίου 2009 στις 6:00 μ.μ.  

ΟΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΈ...... Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ..... ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.... ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ..... ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.... ΚΑΙ ΗΔΟΜΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ....

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 7:01 μ.μ.  

βρωμανε....

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2009 στις 9:07 μ.μ.  

Ένας χρόνος προϋπηρεσίας δηλαδή σε Δ.νση Γεωργικής Ανάπτυξης Περιφέρειας, όπου έχει να κάνει με την αξιολόγηση επενδυτικών προγραμμάτων (Σχέδια Βελτίωσης κλπ) δεν είναι εντός της απαιτούμενης προϋπηρεσίας? θα μας τρελλάνουν οι άνθρωποι??

Unknown 16 Ιουλίου 2009 στις 8:20 π.μ.  

Στα αποτελέσματα του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν υπολογίσει μόνο την εμπειρία που άπτεται στο αντικείμενο των κοινοτικών ενισχύσεων. Σύμφωνα με την προκήρυξη ήταν απαιτούμενο προσόν η εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά στην προκήρυξη ότι η υπόλοιπη εμπειρία ως γεωπόνοι δεν θα υπολογιστεί!
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τους έδωσε αυτήν την εντολή το ΑΣΕΠ και αν θέλω να κάνω ένσταση να απευθυνθώ εκεί.
Προτείνω και εγώ να ξεσηκωθούμε όλοικαι να κάνουμε ενστάνσεις.

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 1:40 μ.μ.  

Τα ίδια είπαν και σε εμένα βασιλική!!Μόνο με ενσταση θα βγάλουμε άκρή
Τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε?

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 2:47 μ.μ.  

Άσχετο, αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο είναι το όριο ηλικίας για διορισμό στο δημόσιο για τους ΠΕ γεωπόνους? Υπάρχει ή είναι ανάλογα με την εκάστοτε προκύρηξη? Στην παρούσα προκύρηξη του ΟΠΕΚΕΠΕ για συμβάσεις αορίστου χρόνου υπήρχε όριο ηλικίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 3:09 μ.μ.  

Προς ανώνυμο για όριο ηλικίας διορισμού στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα:
Το γενικό όριο ηλικίας διορισμού είναι τα 55 έτη εκτός και αν αναφέρεται ρητώς στην προκήρυξη (για ειδικές θέσεις). Στη συγκεκριμένη προκήρυξη το όριο ηλικίας διορισμού είναι συνεπώς τα 55 έτη.

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 4:08 μ.μ.  

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ ΔΕ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ...Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ...ΛΕΤΕ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....??? ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ..ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ....ΕΛΕΟΣ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ....ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ??? ΒΛΠ. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ

Ant 16 Ιουλίου 2009 στις 5:38 μ.μ.  

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ..... ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.... ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.... ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..... ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ.....

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 6:17 μ.μ.  

Λοιπον για τους βλακες που δηλωνουν το κωλλυμα..μεσα στους διοριστεους υπαρχει ατομο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΩΛΛΥΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ..

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΣΕΠ Δ-Ε-Ν ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ..ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΩΛΛΥΜΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΚΟΜΑ..ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!
ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ .....?

ΓΙΑΤΙ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ Ο ΑΣΕΠ/ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ?????

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 6:47 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 16 Ιούλιος 2009 6:17 μμ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ 1 ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΕΛΓΑ Κ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20. ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ 15.. (ΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΤΣΙ?)ΜΟΡΙΑ.
ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 7:08 μ.μ.  

Και εγώ έχω δουλέψει... Πελοπόννησο συνέχεια Οπεκεπε-Ελγα-Οπεκεπε-Ελγά σερί ανεργία 0 μήνες για 3 χρόνια. σε παραλιακούς νομούςο ένας "βλέπει¨αιγαίο και ο άλλος ιόνιο

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 7:24 μ.μ.  

Το πρόβλημα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο σχετικά με την προϋπηρεσία, είναι και με τισ ξένες γλώσσες. Γιατί θεωρείται το proficiency απαραίτητο και μάλιστα μόνο των αγγλικών??? Κάποιος που έχει για παράδειγμα άριστη ξένη γλώσσα γαλικά ή γερμανικά γιατί δεν μπαίνει στον πρώτο πίνακα?

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 7:33 μ.μ.  

Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ
ΠΡΟΣ 16 Ιούλιος 2009 7:08 μμ

Κ ΣΥ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΕΥΣΗ ΔΗΛΩΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ Ο 1Σ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ"(ΙΟΝΙΟ) Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ(ΑΙΓΑΙΟ). ΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΛΕ ΝΟΜΟ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 9:43 μ.μ.  

αγροανεργε δεν εισαι σωστος...το ατομο αυτο εχει παρανομησει και στερει απο καποιο εντιμο ατομο τη μονιμη θεση,,εκτος και αν με τον τροπο αυτο ασπαζεσαι και εσυ την ιδεα τησ αποκρυψης του κωλλυματος...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΕΠ!!!!!!!!..σαν τους απατεωνες του ελγα!!!!!

Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2009 στις 10:32 μ.μ.  

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ε.Λ.Γ.Α ΟΠΕΚΕΠΕ.Κ.Λ.Π.ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ????

agroanergos 16 Ιουλίου 2009 στις 11:48 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 9:43

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΔΩ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ Π.Δ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΘΕΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ BLOG ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ "ΚΡΥΒΟΜΑΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΩ.

Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2009 στις 12:05 π.μ.  

ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 1 ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ.ΟΥΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΙ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΠΤΟΤΑΝΕ ΠΕΡΙ ΑΣΕΠ Κ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ "ΜΟΚΟ" ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ?

Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2009 στις 1:28 π.μ.  

γεωπονος που δουλευει συνεχεια στη διαχειριστικη αρχη της πολης του, εννοειται οτι τον περνουν συνεχεια με ΤΕΒΕ, οχι μονο του αναγνωρισαν την προυπηρεσια αλλα του δωσανε και την πρασαυξηση των μοριων!!!! το λαμογιο... και ιδιωτης και προσαυξηση...?? ποτε του δεν νοιαστηκε για το κωλυμα του Παυλοπουλου, γιατι καθαριζε η μαμα "ΔΕΞΙΑ", ποτε δεν ενιωσε την ανεργια αναμεσα στις συμβασεις γιατι του την ανανεωναν αυτοματα τα οι ΝεοΔημοκρατες φίλοι.... και τωρα διοριζεται σας πληροφορω με φουλ προυπηρεσια. και περιμενεται εσεις να μαζεψεται 60 μηνες στο Δημοσιο. Τα πραγματα ειναι πιο απλα μπλοκακι στην Διαχειριστικη Αρχη (ΜΟΔ Α.Ε.), για αυτο οι 12μηνιτες του ΟΠΕΚΕΠΕ βλεπουν μελλον κατι θα γινει και με αυτους.

Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2009 στις 7:59 π.μ.  

ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2009 στις 4:40 μ.μ.  

ΜΠΟΜΠΙΡΑ 17 Ιούλιος 2009 1:28 πμ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.....

Ανώνυμος 18 Ιουλίου 2009 στις 2:30 π.μ.  

προς 17 Ιούλιος 2009 4:40 μμ

δεν καταλαβαινω τι θελεις, να πεις.... το σιγουρο ειναι, και οι πιο παλιοι συναδελφοι θα το επιβεβαιωσουν, οτι σε αυτους που διοριζονται πολλοι ειναι ηδη διορισμενοι ειτε χωρις ΑΣΕΠ κι αρα μπορουν να τα κανουν τα χαρτια τους, ειτε εχει περασει πενταετια. Επιπλεον δικαιουνται και προσαυξηση γιατι εχουν την προϋπηρεσια δημοσιου... καλο????

Ανώνυμος 20 Ιουλίου 2009 στις 7:07 μ.μ.  

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑ ΤΑ 15...ΚΑΤΙ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ!! ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ?? Τ..Ν ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤ..Ν ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ?? ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ?? ....
ΥΓ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ Τ.. !!! ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ...ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ....ΣΚΑΣΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ....Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 9:10 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 20 Ιούλιος 2009 7:07 μμ

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η Η 2η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Υ/Δ? ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ?

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η ΑΦΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ Ο ΑΣΕΠ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ?ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?ΑΝ ΟΧΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ...

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 12:38 π.μ.  

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλά θα κάνει να κοιτάξει να κανει την δουλειά του σωστά γιάτι πέρνουν δικαιώματα άταμο τα οποία δεν τα δικαιούνται.
Παραγωγός ο οποίος είχε δικαιώματα για 110 στρέμματα βαμβάκι, απο την αρχή της νέας ΚΑΠ πέρνει επιδοτήσεις για 220 (+110στρ παραπάνω χωρίς να τα δικαιούται)
Σημείωση η κόρη του είναι υπάλληλος της ΕΑΣ.
Και οι νέοι αγρότες ακόμη περιμένουν...
Το ερώτημά μου είναι το εξής: Είσαι ρουφιάνος αν αυτόν τον κύριο πας και τον δώσεις στεγνά?
Και το λέω γιατί γίνεται λόγος για το ειναι ειναι ρουφιανιά και τι όχι...

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 10:36 π.μ.  

Τελευταίε φίλε, άλλο πράγμα είναι τα δικαιώματα και άλλο η στρεμματική ενίσχυση, η οποία είναι ανεξάρτητη από δικαιώματα. Δεν υπάρχουν δικαιώματα βαμβακιού όπως και καμίας άλλης καλλιέργειας. Υπάρχουν μόνο δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης.

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 1:08 μ.μ.  

καλεσανε τον επομενο βεβαια...τωρα το αν βρηκαν πατεντα να απασχολουν ξανα το συγκεκριμενο ατομο ειναι αλλο θεμα....δεν μπορει να μπεις στο μυαλο του καθε κουτοπονηρου που κοβει τον αλυσο να βολεψει τα τσουτσεκια του...οσο για την υ/δ και να μην ζηταει η υπηρεσια την υ/δ η λιστα αλλαζει και η ανεργια παει περιπατο...οποτε φευγεις και απο την λιστα με τα μορια σου...αν θες βεβαια σου στελνω τις απαντησεις του ασεπ να σε καλυψω πληρως....και κατι ακομα...αν θεωρεις οτι ειναι χαμενος κοπος....δεν υπαρχει λογος να μπαινουμε εδω και να λεμε τα εσωψυχα μας....καθομαστε στα αυγα μας...και λεμε" αυτος εχει βισμα ...αστον"...εγω δεν το κανω...εσυ αν θες.....κανε ολες τις αλχημειες των υπηρεσιων βαβα...

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 5:06 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 22 Ιούλιος 2009 1:08 μμ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΑΒΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 5:14 μ.μ.  

PROS 22 Ιούλιος 2009 1:08 μμ

ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Κ ΝΕΑ Υ/Δ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ.Ο ΕΛΓΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΖΗΤΟΥΣΕ Κ ΤΗ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ.ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΑΣΕΠ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΩΛΥΜΑ Η ΟΧΙ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠ'ΟΣΑ ΛΕΣ.
Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΨΥΧΑΛΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ....

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 1:08 π.μ.  

προς 22 Ιούλιος 2009 5:14 μμ

καποτε το θεμα σ'απασχολησε πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε... για να μην ξεχνιομαστε κιολας ...εχει ο καιρος γυρισματα ομως και μπορει και συ σε κανενα χρονο να βρεθεις στην ιδια θεση που ημουν εγω πριν 6 μηνες και τοτε να σε δω.... αλλωστε και οι συμβασεις εργου καποτε τελειωνουν.....

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 10:25 π.μ.  

23 Ιούλιος 2009 1:08 πμ
δεν ξεχνω
ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ?
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΑΚΟΣ, Ο ΕΛΓΑ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΩ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΠΟΥΛΑΩ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΩ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP