Απάντηση από το γραφείο διασύνδεσης Γ.Π.Α

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Απάντηση από το γραφείο διασύνδεσης του Γ.Π.Α σε συνάδελφο-αναγνώστη για την χθεσινή ανάρτηση με σχόλια και ενημέρωση.

Αγαπητέ GEO PONOS,

Αν και θα προτιμούσα να απαντούσα σε συγκεκριμένα ερωτήματα συγκεκριμένου αποστολέα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όσον αφορά στο Γραφείο Διασύνδεσης και στο προσωπικό του, τόσο μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου μας www.career.aua.gr, όσο και μέσα από την προσωπική επαφή των στελεχών με τους ενδιαφερόμενους που απευθύνονται στην υπηρεσία μας, ενημερώνουμε για πολλά θέματα που αφορούν στην επαγγελματική αποκατάσταση των Γεωπόνων.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στο «…ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ....» στο πεδίο της ιστοσελίδας μας "Χρήσιμες συνδέσεις" / αναζήτηση εργασίας(http://www.career.aua.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=183&Itemid=239) καθώς και σε σχετικό έντυπο που δίνεται στους ενδιαφερόμενους, αναφέρονται δύο από τις τρεις διευθύνσεις που μας αναφέρετε (ευχαριστούμε για την επιπλέον πληροφορία).

Σχετικά με το δεύτερο θέμα που θέτετε σχετικά με τους Γεωπόνους Μελετητές, επίσης στην ιστοσελίδας μας στο πεδίο "Φοιτητές/Απόφοιτοι"/Τομείς απασχόλησης" (http://www.career.aua.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=194) υπάρχει σχετική παράγραφος με πληροφορίες. Ο κάθε ενδιαφερόμενος που είτε δεν έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, είτε θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στο αρμόδιο στέλεχος του Γραφείου καθημερινά.

Συμφωνώ μαζί σας στο «..... ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ...» διότι για να ενημερωθείτε από το γραφείο μας πρέπει αρχικά εσείς οι ίδιοι να μας ζητήσετε την πληροφορία που ψάχνετε ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω στο ".......ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ...» διότι όσον αφορά στο Γραφείο μας κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όπως είδατε από τα παραπάνω, εκτός και αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα που ευχαρίστως να συζητήσουμε.

Όσον αφορά στο υστερόγραφό σας : " ΥΓ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΠΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ... ΒΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ." θα εκτιμούσα την κατάθεση των παραπόνων σας, όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (που είναι εξ΄ άλλου και ο σκοπός του γραφείου μας).

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην αξιολόγησή σας.

Ιωάννα Σκαλτσά

Υπεύθυνη Λειτουργίας Γραφείου Διασύνδεσης Γ.Π.Α

Ιερά Οδός 75, 118 55 ΑθήναΤηλ.: 210 529 4818Fax: 210 529 4884e-mail: career@aua.gr
Web site: http://www.career.aua.gr

Υ.Γ Δικό μου

Παρακολουθώ το γραφείο διασύνδεσης του Γ.Π.Α (πολύ περισσότερο μετά την ενασχόλησή μου με το παρόν ιστολόγιο) και επιβεβαιώνω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Θα υπάρχει και μόνιμα σε link(δεξιά) για την ενημέρωση των συναδέλφων.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP