Για τα μάτια του κόσμου(του γεωτεχνικού)

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Κύριε Γενικέ,

πληροφορηθήκαμε ότι η Γενική Γραμματεία στην οποία προΐστασθε, πρόκειται σύντομα να εκδώσει πρόγραμμα το οποίο θα αφορά στην ενίσχυση επιστημόνων ελευθέρων επαγγελματιών, για την απόκτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, ενώ στους δικαιούχους αναφέρονται σχεδόν όλες οι κατηγορίες επιστημόνων, παραλείπονται απ’ αυτούς οι Έλληνες γεωτεχνικοί, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε σημαντικά τμήματα της Ελληνικής Οικονομίας, όπως είναι η Αγροτική Ανάπτυξη, η Περιφερειακή Ανάπτυξη, το Περιβάλλον, οι Χρηματοδοτήσεις και τομείς όπως οι μελέτες, τα έργα και η παροχή υπηρεσιών, εμπόριο, παραγωγή προϊόντων και αγαθών κ.α..

Είναι προφανές ότι η αναιτιολόγητη εξαίρεση και ο αποκλεισμός των Ελλήνων γεωτεχνικών αποτελεί κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας ισονομίας και ισοπολιτείας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και παράβαση του πλαισίου ανταγωνιστικότητας, λαμβανομένου υπόψη ότι το πρόγραμμα αυτό εάν ισχύσει όπως το έχετε ανακοινώσει, τότε θα ενισχυθούν άλλες κατηγορίες επιστημόνων οι οποίες μαζί με τους γεωτεχνικούς υπηρετούν κοινά αντικείμενα.

Ως εκ τούτου, σας καλούμε να μην προχωρήσετε στην έκδοση των αποφάσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα εάν προηγουμένως δεν το τροποποιήσετε ώστε να περιληφθούν σε αυτό και οι γεωτεχνικοί επιστήμονες.

ΓΕΩΤΕΕ

agroanergos

Άντε, γιατί και η κοροιδία έχει τα όριά της,αντίθετα με το τι πιστεύουν οι του ΓΕΩΤΕΕ,να σας θυμίσουμε ότι η εξαγγελία για τις ειδικότητες του προγράμματος έγινε πριν 2 μήνες και βάλε.(πατήστε εδώ).

Δηλαδή πότε πληροφορήθηκαν οι του ΓΕΩΤΕΕ;

Πριν μια εβδομάδα που βγήκαν τα δημοσιεύματα στα blogs και αντιδράσανε κάποιοι;

Στην σύσκεψη που είχε ο Υπουργός Οικονομικών με τους εκπροσώπους των φορέων επιστημόνων συμμετείχε το ΓΕΩΤΕΕ;

Τι να λέμε τώρα,το ΤΕΕ ήδη από προχθές απέστειλε επιστολή με παρατηρήσεις ότι τα φράγκα της επιδότησης είναι λίγα(διαβάστε εδώ).

Βγαίνουν λοιπόν τέτοιες ανακοινώσεις να πείσουν ποιον;

Δεν αντέχεται λέμε άλλο!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος 31 Ιουλίου 2009 στις 7:17 μ.μ.  

Να κάνω μια πρόταση προς όλους τους γεωτεχνικούς-στις επόμενες εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ ας ψηφίσουμε άλλα πρόσωπα. Είναι φανερό ότι η παρούσα διοίκηση είναι κάτι παραπάνω από ανεπαρκής...

Ανώνυμος 1 Αυγούστου 2009 στις 4:52 π.μ.  

ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...?ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ...) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 10 ΓΙΑ 100_ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ!!!

Ανώνυμος 1 Αυγούστου 2009 στις 4:23 μ.μ.  

να καταβασουμε ψηφοδελτιο σε ολα τα παραρτηματα ως "AGROANERGOS", γιατι δεν το επιχειρουμε, πιστευω οτι αν το κανουμε θα τσουξει.... σε μερικους πολυ ασχημα και πριν αλλα ειδικα μετα τα αποτελεσματα. μονο ενωμενοι να ειμαστε και θα δουν μετα ολα τα λαμογια.χωρις παραταξεις και ιδεολογιες.πιστευω οτι ετσι θα φανει η πραγματικη μας δυναμη, που την υποτιμουν...

ΚΙΝΗΜΑ 1 Αυγούστου 2009 στις 9:28 μ.μ.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ 10-20 ΧΙΛΙΟΜ( ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΔΝΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ "ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ). ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ...ΠΙΑΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...?
ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ - www.geoponoimeletites.gr

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 1:32 μ.μ.  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ...!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ....ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ 10 ΓΙΑ 1010....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 10:34 μ.μ.  

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ....

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 10:40 μ.μ.  

Κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ...Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΑΠΟΔΕΙΞΗ:ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 10% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ...ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΥΣΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥΣ....ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ....ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ 50 ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ....ΑΡΚΕΤΑ!!!

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 10:45 μ.μ.  

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ...ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ....ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP