"ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΥΒΟΙΑΣ;;;

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

ΜΕΝΩ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 (15 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ). ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΕΡΓΙΑ (4 ΜΗΝΕΣ) ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ 46Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΕ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ 80 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 11 ΑΤΟΜΩΝ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 15) ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 8 ΗΤΑΝ ΠΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΤΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΡΑΠΤΗΣ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ 12 ΠΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 4 ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ 1 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ 24ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ 67 ΑΤΟΜΑ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΤΕΙ.ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΑΝ 11 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 15,ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

ΕΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

36 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 5:43 μ.μ.  

ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

(Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΚΗΔΩΝ)

Πανος 21 Ιουλίου 2009 στις 6:05 μ.μ.  

Παλιέ συμφοιτητή ...δεν νομίζω να κάνεις κάτι... άλλα καλά έκανες...

Καμιά μεταγραφή φέτος θα κάνουμε?

Πάνος

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 6:18 μ.μ.  

Και εγώ είχα παράπονα με τη συγκεκριμένη νομαρχία, αλλά πίστεψε με δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Κάνουν ότι θέλουν και μετά προβάλλουν γελοίες δικαιολογίες.

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 6:26 μ.μ.  

ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ
21 Ιούλιος 2009 5:43 μμ

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 6:51 μ.μ.  

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ...

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 9:10 μ.μ.  

ευστοχη η παρατηρηση του 21 Ιούλιος 2009 5:43 μμ η οποια με καλυπτει απολυτα

μαλλον θα πρεπει να περιμενεις τις επομενες 15 εβδομαδες να σου απαντησει το ασεπ, τους επομενους 15 μηνες μεχρι την επομενη σου συμβαση και τα επομενα 15 χρονια μεχρι να διοριστεις στο δημοσιο

τι ειναι 15 χρονακια μπροστα στην αιωνιοτητα? ας μην ξεχναμε οτι η γενεια των περιμενακηδων θα διαρκεσει (κατα μεσο ορο) 75-80 χρονια

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 9:17 μ.μ.  

έχεις δίκαιο συνάδελφε... καλά έκανες. Επειδή δεν διεκδικούμε τίποτα φτάσαμε σε αυτά τα χάλια! να ξυπνάμε σιγά σιγά...

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 10:34 μ.μ.  

Καλά έκανες φίλε! Μπράβο! Έτσι ίσως τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα περνάει συνέχεια το δικό τους! Άλλη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί και πιο τίμιοι σε αυτά που κάνουν...

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2009 στις 11:25 μ.μ.  

..και πολυ καλα εκανες συναδελφε.Ας ξυπνησουμε ολοι επιτελους.Καταστρατηγουνται τα δικαιωματα μας, ανεξαρτητα απο πολιτικες αποχρωσεις και πιστεω,ολα ειναι μία κοροϊδία.εξευτελιζομαστε καθημερινα ειτε ειμαστε σε αυτους που ξεκιναμε μια καινουργια συμβαση,ειτε ειμαστε ανεργοι.υποψιαζομαστε τους παντες γιατι παντου υπαρχουν "ερπετα",περιμενουμε να λειτουργησουν αξιοκρατικα εστω και τελευταια στιγμη οποιοι διαγωνισμοιτρεχουν.Βιωνουμε την υπεροψια και την "σχιζοφρενεια" οσων νομιζουν οτι ειναι "χαλιφηδες" στην θέση του "χαλιφη",και αναφερω ειτε τους 12μηνιτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ είτε τους "παυλοπουλικους" στον ΕΛΓΑ.μιληστε επιτελους αφου το 99% απο εμας δεν εχει μελλον στον κλαδο.....

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 2:03 π.μ.  

21 Ιούλιος 2009 6:18 μμ

Μπορεί να μη βγάζεις άκρη, ακόμα και μετά από τόσο κόπο όπως ο συνάδελφος εδώ, αλλά αξίζει τον κόπο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου! Γιατί του χρόνου πχ δεν νομίζω να επαναλάβουν την ίδια κατάσταση. Και αν είχε γίνει από πέρισι κάποια κινητοποίηση δεν θα συνέβαιναν ούτε φέτος τετοια παρατραγουδα.

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 12:40 μ.μ.  

Ιστορικη μέρα η σημερινη. εξισωθήκαμε...

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 1:05 μ.μ.  

Όντως, αν είχε γίνει από πέρσι κάποια κινητοποίηση δεν θα ήταν φέτος μπάτε σκύλοι αλέστε.
Πάντως μου κάνει εντύπωση (έχω δει και εγώ τα αποτελέσματα δακοκτονίας της νομαρχίας Εύβοιας - κακώς που δεν πήρα αντίγραφο για να το αναρτήσω τώρα) που ενώ η προκύρηξη έλεγε για 15 ΠΕ γεωπόνους, πήρανε στην τελική 8 ΠΕ με εντοπιότητα (λένε ότι καλέσανε 12 από τους 15 της λίστας) και για να συμπληρώσουν άτομα πήρανε και 3 ΤΕ γεωπόνους με εντοπιότητα ενώ στη λίστα υπήρχαν και άλλοι ΠΕ γεωπόνοι με εντοπιότητα (και ας μην είχαν ανεργία)!! Η προκύρηξη έλεγε για 15 ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ 12 ΠΕ ΚΑΙ 3 ΤΕ! Και αυτά περί μειωμένων αναγκών σε άτομα (πήρανε τελικά μόνο 11) μου ακούγουνται λιγάκι κάπως (αν και βάσει νόμου για τη δακοκτονία μπορούν να προσλάβουν λιγότερα άτομα από αυτά που αναγράφει η προκύρηξη, ανάλογα με τις ανάγκες).

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 1:35 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.....
ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 3:09 μ.μ.  

Ωραία όλα αυτά περι επιχειρηματικότητας (ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ) αλλά για όλα αυτά χρειάζεται να έχεις και ένα "μικρό" κεφάλαιο. Και οι πιο πολλοί από εμάς δεν έχουμε πως να περάσουμε το μήνα, καθότι άνεργοι!

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 3:31 μ.μ.  

Με βάση όσα γράφτηκαν παραπάνω συμπεραίνω ότι οι προσλήψεις στη δακοκτονία (στην Εύβοια τουλάχιστον)
έγιναν ως εξής:
α)Πρώτα προσλήφθηκαν οι ΠΕ γεωπόνοι με εντοπιότητα και ανεργία (στην Εύβοια πήραν 8 από 13 άτομα με εντοπιότητα και ανεργία)
β)Ακολούθησαν οι ΤΕ γεωπόνοι με εντοπιότητα και ανεργία (στην Εύβοια πήραν 3 άτομα - συμπληρώνοντας συνολικά 11 άτομα με ΠΕ και ΤΕ, δεν πήραν 15 όπως έλεγε η προκύρηξη γιατί δεν χρειάστηκαν τελικά 15)
γ)Μετά ακολούθησαν οι ΠΕ γεωπόνοι με εντοπιότητα και χωρίς ανεργία (συνολικά στην Εύβοια ήταν 12 άτομα με εντοπιότητα και χωρίς ανεργία που δεν προσλήφθηκαν - σύνολο ΠΕ γεωπόνων με εντοπιότητα 25 άτομα)
δ)Μετά οι ΤΕ γεωπόνοι με εντοπιότητα και χωρίς ανεργία
ε)Οι ΠΕ γεωπόνοι χωρίς εντοπιότητα αλλά με ανεργία
στ) Οι ΤΕ γεωπόνοι χωρίς εντοπιότητα αλλά με ανεργία
ζ) Οι ΠΕ γεωπόνοι χωρίς εντοπιότητα και χωρίς ανεργία
η) και τέλος οι ΤΕ γεωπόνοι χωρίς εντοπιότητα και χωρίς ανεργία.

Συνολικά στην Εύβοια έκαναν αιτήσεις για τη δακοκτονία 80 άτομα (χωρίς τα άτομα που απορρίφθηκαν).

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 3:49 μ.μ.  

Το ίδιο έγινε και σε άλλες νομαρχίες (μάλλον είναι ο κανόνας).
1) ΠΕ με εντοπιότητα - με ανεργία
2) ΤΕ με εντοπιότητα - με ανεργία
3) ΠΕ με εντοπιότητα - χωρίς ανεργία
4) ΤΕ με εντοπιότητα - χωρίς ανεργία
5) ΠΕ χωρίς εντοπιότητα - με ανεργία
6) ΤΕ χωρίς εντοπιότητα - με ανεργία
7) ΠΕ χωρίς εντοπιότητα - χωρίς ανεργία
8) ΤΕ χωρίς εντοπιότητα - χωρίς ανεργία

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 5:03 μ.μ.  

προσ 22 Ιούλιος 2009 3:49 μμ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.ΠΕ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΑ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ)
ΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΠΠΙΟΤΗΤΑ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Η ΟΧΙ)
Κ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 6:44 μ.μ.  

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ BLOG, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΟΠΟΤΕ Η ΟΛΗ ΚΡΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ Μ@Λ#Κ&Α) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΕΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΤΛ. Σ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Τ Ι Π Ο Τ Α ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΝ ΓΚΡΕΜΟ. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 2 Κ 3 Κ 4 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΝ ΑΛΛΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΓΑ ΚΤΛ.?

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 6:49 μ.μ.  

ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ (ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ)?ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΣΥ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Κ ΤΟ 8ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 8:32 μ.μ.  

22 Ιούλιος 2009 3:49 μμ

Λάθος τα γράφεις. Η ανεργία από μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο.
Τα κριτήρια αφορούν και μόνο τους έχοντες ΄ή όχι εντοπιότητα σε συνδιασμό με τους έχοντες ή όχι κώλυμα υπέρβασης 8μήνου ή συνεχόμνης σύμβασης στον ίδιο φορέα χωρίς να έχει παρέλθει 3μηνο.
Η ανεργία απλά μοριοδοτεί τον κάθε υποψήφιο σε κάθε κατηγορία.
Μην τα μπλέκουμε και μόνοι μας τα πράγματα...

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 10:06 μ.μ.  

22 Ιούλιος 2009 6:44 μμ

νας πας εσυ πρωτος στο ιδιωτικο τομεα και θα ερθουμε και εμεις

εδω γινετεαι χαμος, δημοι, νομαρχιες με οαεδ, νομαρχιες με δακοκτονια, ελγα , οπεκεπε παιρνουν χιλιαδες κοσμο. εμεις θα μεινουμε στην απεξω?

μονο που δεν επιτρεπεται να το παραδεχτουμε οτι θελουμε να μπουμε στο δημοσιο.

καποιος εδω εγραψε οτι θελει να διοριστει και τον πηραν με τις πετρες. στο καπακι ολοι τους εστειλαν 150 σχολια σε οποιαδηποτε αναρτηση του agroanergou περιειχε την λεξη "ΔΗΜΟΣΙΟ", αγγωοντας ολες ανεξεραιτως τις αγγελιες των ιδιωτων.

"ολοι οι ιδιωτες ειναι κλεφτες"

"οι ιδιωτες μοιραζουν καρπαζιες και οχι χιλιαρικα οπως ο ελγα"

ειναι μερικα απο τα ατρανταχτα επιχειρηματα των γεω-μπλογκερ. ευγε.

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 10:42 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ,6:51 :ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ.ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ...

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2009 στις 10:45 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 22 Ιούλιος 2009 10:06 μμ

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 12:32 π.μ.  

ΠΡΟΣ
22 Ιούλιος 2009 5:03 μμ
ΚΑΙ
22 Ιούλιος 2009 8:32 μμ

Αν είναι έτσι όπως τα λέτε τότε στην νομαρχία Εύβοιας έγιναν σοβαρές παρατυπίες.
Γιατί ενώ οι προκήρυξη έλεγε για 15 ΠΕ γεωπόνους, κάλεσαν 12 ΠΕ γεωπόνους (με εντοπιότητα) από τους οποίους 8 ΠΕ υπέγραψαν και στη συνέχεια αντι να καλέσουν άλλους ΠΕ γεωπόνους (με εντοπιότητα - συνολικά ΠΕ με εντοπιότητα Α ήταν 25) από τη λίστα, κάλεσαν για σύμβαση 3 ΤΕ γεωπόνους!!!!!!!!!!!!!, ενώ θα μπορούσαν να καλέσουν τους υπόλοιπους 3 ΠΕ γεωπόνους με εντοπιότητα που ήταν και μέσα στους 15 πρώτους!

Ένα τέλος έχω να πω:
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 1:04 π.μ.  

23 Ιούλιος 2009 12:32 πμ

Συνάδελφε διεκδίκησε αυτό που αισθάνεσαι πως σου κλέβουν. Έστω και για την τιμή των όπλων. Μη μας θεωρούν και μ@λακες...
Μαζί σου βέβαια θα έπρεπε να είναι τα εκλεγμένα όργανα των συνδικαλιστών μας. Είναι άραγε;;;

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 2:01 π.μ.  

ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?

ΠΕ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, ΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, ΠΕ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, ΤΕ ΑΝΕΥ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ(ΔΗΜΟΤΗΣ+ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ), ΤΕ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, ΤΕ ΜΕ 4 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 12:59 μ.μ.  

23 Ιούλιος 2009 2:01 πμ

ρε φίλε, κρίμα, εσύ χαραμίζεσαι ως γεωπόνος (αν είσαι) έπρεπε να γίνεις κωμικός

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 10:31 μ.μ.  

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΕ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΤΗ ΠΑΝΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ.
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΧΟ ΧΟ ΧΟ

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 11:17 μ.μ.  

Προς 23 Ιούλιος 2009 10:31 μμ
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2009 στις 11:19 μ.μ.  

Φίλε Δημήτρη και εγώ μαζί σου!
Να προχωρήσεις την καταγγελία μπας και φοβηθεί λίγο το μάτι τους και σταματήσουν τα "μαγειρέματα".
Εν τω μεταξύ ένας φίλος μου είπε ότι ρώτησε στη συγκεκριμένη υπηρεσία της Εύβοιας για τον τρόπο προσλήψεων στη δακοκτονία και του απάντησαν ότι είχαν εντολή από το ΑΣΕΠ να πράξουν όπως έπραξαν! Άκουσον, άκουσον!!
Δηλαδή είχαν εντολή να προσλάβουν πρώτα τους γεωπόνους από ΑΕΙ με εντοπιότητα και ανεργία και μετά τους τεχνολόγους γεωπόνους ΤΕΙ με εντοπιότητα και ανεργία και εφόσον δεν συμπληρώσουν άτομα να προχωρήσουν στους ΑΕΙ γεωπόνους με εντοπιότητα και χωρίς ανεργία!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 2:54 μ.μ.  

ΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΕΛΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ-ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 3:57 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 11:19MM
ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ''ΓΡΑΜΜΗ'' ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ.ΤΟΤΕ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΕ.Γ Ρ Α Π Τ Α, ΟΧΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΥΒΟΙΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΤΕΙΤΖΗΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2009 στις 4:19 μ.μ.  

προς 24 Ιούλιος 2009 3:57 μμ

Επειδή είμαι και εγώ ένας από τους γεωπόνους της λίστας και θέλω να προβώ και εγώ σε καταγγελία (έστω και καθυστερημένα) θα ήθελα φίλε Δημήτρη αν μπορείς να μου πεις τις διαδικασίες που ακολούθησες (το email μου είναι artmeart@yahoo.com).

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2009 στις 11:29 π.μ.  

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΟΠΟΥ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ....ΤΟ ΜΠΟΥΡ....Ο ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!!

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2009 στις 4:29 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 22 Ιούλιος 2009 3:09 μμ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ....ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΗΛ....??ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΔΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ??? ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛ...ΕΣ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΛΕΙΝΕΙ!!!

anonymos 31 Ιουλίου 2009 στις 11:27 μ.μ.  

ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ.ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΡΟΧΕΛΩΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ.ΜΕ ΚΕΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΓΕΟΠΩΝΟΥΣ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ. JORJE VALDANO

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP