ΟΠΕΓΕΠ-TV Αρματολών και Κλεφτών

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Σας τα λέγαμε και χθες για την νέα έγκριση που έδωσε ο Χατζηγάκης για προσλήψεις δημοσιογράφων στον ΟΠΕΓΕΠ-AGROCERT,ένα θέμα που απασχολεί κάθε χρόνο αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν δοθεί οι απαντήσεις για τις αναθέσεις, το έργο, την λίστα των δημοσιογράφων τις αμοιβές και τόσα άλλα ωραία και αόρατα πράγματα που συμβαίνουν στο μεγάλο κανάλι του Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης!

Σήμερα υπάρχει και "συναδελφικό σχόλιο"(κόρακος, κοράκου μάτι δεν βγάζει, γι'αυτό το νου σας ) από την στήλη αργόσχολος της εφημερίδας agrenda.Αναλυτικά:

ΤV αρματολών και κλεφτών.

Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη;

Είναι κακό να μιλάς για τους συναδέλφους σου!Είναι σαν να φτύνεις τα μούτρα σου!Το αναγωρίζω.Όμως να μην πω για τους "αετούς" και τις "πέρδικες" ,72 παρακαλώ τον αριθμό,που έχουν ...γραφτεί στη "λίστα" των εκπομπών και εισπράττουν "πεντόβολα" αδιακρίτως,με προσφορά μηδενική;Για μετακινήσεις παίρνουν 50 τον χρόνο.Όμως, η ετήσια αμοιβή που εισπράττουν οι μισοί εξ'αυτών κυμαίνονται από 30.245,37 έως 76.433,72 ευρώ.
Β' θέση ο Τέρις Κούκις με 57.517,28 ευρώ.



Η λίστα όμως με τα ονόματα και τα ποσά δεν βγαίνει στον αέρα(στείλτε την σε μένα ρε) αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι την ετήσια καλοπληρωμένη και extra προσφορά τους στην άλλη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη της χώρα μας!!!

Υ.Γ Ο Τέρενς Κούκις δεν είναι μέλος του ΓΕΩΤΤΕ!

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 4 Απριλίου 2009 στις 8:14 μ.μ.  

Ο Τ. Κουίκ, δεν είναι μέλος του ΓΕΩΤΕ;
Ντροπή και απαράδεκτο πράμα!
Να γραφτεί ... κουίκλυ...

Ανώνυμος 4 Απριλίου 2009 στις 9:02 μ.μ.  

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20 ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΓΕΠ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΥ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠΕ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ?

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP