Μεταπτυχιακό-Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιου Αιγαίου ανακοίνωσε την πρόσκληση για την εισαγωγή υποψηφίων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο "Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση" κατά το ΑΕ 2009-2010, στο μονοετή κύκλο σπουδών.
Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται έως και 29 Μαΐου 2009.
Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτώς σε ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών, επί των βασικών αρχών της περιβαλλοντικής επιστήμης στην Αγγλική, και θα υποβληθούν σε προσωπική συνέντευξη από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στην πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 22510 36252 και 22510 36217 και στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ http://www.aegean.gr/environment-postgraduate

19 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 5:03 μ.μ.  

γιατι ΟΛΑ τα περιβαλλοντικα μετ/κα κατακλυζωνται απο γεωπονους, πλην ομως οι γεωπονοι αποκλειονται απο τον κλαδο ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ σε διορισμους ?

στον οποιο καλδο συμπεριλαμβανονται (που σημαινει διοριζονται): πολιτ. μηχανικοι, χημικοι μηχ., ιατροι, βιοτεχνολογοι -εκτος της ειδικοτητας των γεωπονων-, χημικοι κ.α.


η κραυγαλεα αδικια ειναι με πτυχιουχους δασολογιας και φυσικου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ οι οποιοι δεν μπορουν σε προκηρυξεις για θεσεις ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αλλα μπορουν οι γιατροι, πολ μηχανικοι και χιλιοι δυο ασχετοι.


το γεωτεε μπορει να χτυπηθει με το τεε για να βγουν οι μηχανικοι απο τον κλαδο ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και μπουν δικαιωματικα οι γεωπονοι και οι δασολογοι?

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 7:28 μ.μ.  

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!! ΑΙΣΧΟΣ.

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 7:39 μ.μ.  

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΟΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΦΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ή ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 50 ΜΟΡΙΑ?

ΠΡΟΣ 7:28 μμ: ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΟΥ 50 Ή 150?

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 9:39 μ.μ.  

σιγα το πτυχιο που δινουν οι σχολες του αγρινιου και της λεσβου..ελεοςςςςςςς, θελουν οι αθλιοι να γραφτουν και στο γεωτεε
agroanerge ασε τα σαλιγγαρια και αμολα τα λαγωνικα...οι διορισμοι αρχισαν..........

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 10:22 μ.μ.  

καλά να περάσεις στη λέσβο καμμένε 7:39 έχει και καλό ψάρι! θα σε ελαφρώσουν κι από 10000 ευρώ ένα χρόνο εκεί... Μια χαρούλα!!!

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 11:11 μ.μ.  

ΓΙΑ ΤΟ 5% ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ?
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 95%: ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ...
(ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΕΙ)..Ο ΘΡΥΛΕΩΝ

agroanergos 7 Απριλίου 2009 στις 12:16 π.μ.  

ΘΡΥΛΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΕMAIL ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 12:27 π.μ.  

σε τι αναφέρεστε???

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 12:48 π.μ.  

AGROANERGE POIO EINAI TO EMAIL SOU?

agroanergos 7 Απριλίου 2009 στις 1:04 π.μ.  

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΩ)

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 12:19 μ.μ.  

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 7.39:
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 150 ΜΟΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ 45 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ... ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4.500 . ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΒΕΣΗ...

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 2:28 μ.μ.  

45 γιουρο μικτα, λεβεντη οχι καθαρα και μονο στους μισθους του μονιμου προσωπικου. ουδεποτε και σε κανεναν δεν δοθηκαν λεφτα για μαστερ, διδακτ σε συμβασεις ορισμενου χρονου.

ρε φιλε 12:19 μμ, μηπως εισαι καρεκλατος????

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 2:31 μ.μ.  

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ


ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 7:14 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 10:22 μμ
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:28 μμ, ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ? ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΧΙ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 10:57 μ.μ.  

@ 7 Απρίλιος 2009 2:28μμ

Συγγνώμη, αλλά έλαβα κανονικά τα επιδόματα Μάστερ ή/και Διδακτορικού σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου...

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 12:15 π.μ.  

αποκλειεται. σε ελγα, δακοκτονια με συμβαση ικα, μου αρνηθηκαν επανηλλειμενα λεφτα για το μαστερ και το διδκτ μου.

ψαξτο και πες μου αν θελεις

σε υπηρεσια σου εδωσαν τα επιδοματα?

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 12:21 π.μ.  

7:14 μμ πιθανολογησες λαθος


και επισης πρεπει να σου οτι δακρισα με την συγκινητικη σου ιστορια

αλλα και εγω παλευω για να παρω τα λεφτα απο τα επιδοματα,

ΟΧΙ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

χαλαρωσε λιγο

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 2:05 π.μ.  

@ 8 Απριλίου 2009 12.15 πμ

Βασικά δεν είναι να ψάξω κάτι, μου έχει συμβεί προσωπικά δις. Και ναι, σε Δημόσια Υπηρεσία και ασφαλισμένος στο ΙΚΑ. Και μάλιστα πρόσφατα. Εξηγώ...

Δεν γνωρίζω αν σε δακοκτονίες ή ΕΛΓΑ ισχύουν άλλοι «νόμοι» μιας και δεν έχω εργαστεί εκεί, αλλά η διαδικασία που ακολούθησα και τα πήρα τα επιδόματα (οι μόνιμοι υπάλληλοι συνήθως δεν την γνώριζαν/γνωρίζουν, αφού η πλειοψηφία τους δεν κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους): την πρώτη ημέρα παρουσίασης υπέβαλλα αίτηση ζητώντας το επίδομα και θεωρημένα φωτοαντίγραφα των Μεταπτυχιακών τίτλων μου (το επίδομα μετράει από τη στιγμή της αίτησης -αν εγκριθεί- και για αυτό το κάνω την πρώτη μέρα πρόσληψης). Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας υπογράφει, αν δέχεται, ότι είναι σχετικά με την θέση πρόσληψης και ο φάκελος πάει στο Υπουργείο ΑΑ&Τ, το οποίο και αποφασίζει (μετά από κανά δίμηνο περίπου) αν πρέπει να δοθεί το επίδομα ή όχι. Αν η απόφαση είναι θετική, τα λαμβάνειν μαζεμένα...

Η φιλοσοφία της όλης διαδικασίας είναι, ότι πρέπει να εγκριθεί η συνάφεια του Μεταπτυχιακού τίτλου με την Υπηρεσία/καθήκοντα από το Υπουργείο, εφόσον ο ενδιαφερόμενος το αιτηθεί.

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 π.μ.  

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
1) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 2:05
2) ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 45 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΕΚΕΠΕ
3) ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP