Μεταπτυχιακό:Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και Διαχείριση του Αγροτικού Χώρου

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο την
«Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και Διαχείριση του Αγροτικού Χώρου»
να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία του Προγράμματος

Η διαδικασία επιλογής είκοσι (20) φοιτητών, αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θετικών, οικονομικών και συναφών επιστημών, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Υποβολή αιτήσεων έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009, αξιολόγηση, επιλογή έως την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 και εγγραφή των επιτυχόντων. Εάν δεν καλυφθεί το σύνολο των θέσεων:
Υποβολή συμπληρωματικών αιτήσεων έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009, αξιολόγηση, επιλογή έως την Τρίτη 14 Ιουλίου 2009 και εγγραφή των επιτυχόντων. Εάν δεν καλυφθεί το σύνολο των υπολοίπων θέσεων:
Υποβολή αιτήσεων έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009, τελική αξιολόγηση, επιλογή έως την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009 και εγγραφή των επιτυχόντων.
Για τις απαραίτητες συμπληρωματικές πληροφορίες για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος (www.ruraldevelopment.aua.gr) και να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός, Τ.Κ. 118 55, τηλ. 210-529 4770, φαξ 210 529 4779, ηλεκτρονική διεύθυνση: rural.development@aua.gr).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ν. Μαρτίνος, Καθηγητής Γ.Π.Α.

5 σχόλια:

ΗΛΙΑΣ 14 Απριλίου 2009 στις 7:14 μ.μ.  

Κι αλλα μεταπτυχιακα; Aχορταγοι ειναι οι πανεπιστημιακοι.Οσο τους ταιζεις, θελουν κι αλλο.Τοση επιστημη που θα χωρεσει στην ψωροκωσταινα;
Ειναι πολλα τα λεφτα...
Τρεξτε μ.....ες να μαζεψετε μορια μηπως και διοριστειτε...

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 στις 7:48 μ.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ....

Ανώνυμος 15 Απριλίου 2009 στις 1:49 π.μ.  

μαστερ στη διαχειριση φωτοτυπιων και την σφραγηδοκολληση υπαρχει?

αν υπηρχε θα επρεπε να βαθμολογειται απο το ασεπ με τουλαχιστον 400 μορια για εμας που θελουμε να γινουμε δημοσιοι υπαλληλοι γιατι ειναι το μονο γωστικο πεδιο που ειναι πραγματικα απαραιτητο εναν υπαλληλο του κρατους.


χιλιαδες αχρηστα γεωπονικα μαστερ. πας στη λεσβο, στο βολο, στην ιερα οδο, για 12-15 μηνες, πληρωνεις, τα μαθαινεις, παιρνεις τα 150 μορια και τελικα τα ξεχνας. τα ξεχνας επειδη προκειται για ενα κάρο αχρηστες πληροφοριες.

ουτως η αλλως η αξια των μετ/κων-διδακτορικων μειωνεται συνεχως στο κυνηγι των μοριων. θα θυμαστερ οτι πριν το 2001 μονο τα μαστερ και τα διδ/κα επαιρναν μορια για το δημοσιο.

η εισαγωγη της εμπειρια στο συστημα μοριων ομως μειωσε την αξια των μετ/κων.

η αυξηση της μοριοδοτησης της εμπειριας δημοσιου στο 40% μειωσε την αξια του μαστερ/διδακτορικου ακομα περισσοτερο.

η αυξηση της μοριοδοτησης απο 40% σε 50%, μειωσε ακομα πιο πολυ τα μετ/κα και διδ/κα.

η εισαγωγη του τεστ δεξιοτ. εξανεμιζει και αλλο την αξια των μαστερ και PhD.


ετσι ο πραγματικος λογος της δημιουργιας και της υπαρξης των γεωπονικων μεταπτυχιακων (η, αποφασιστικης σημασιας, παροχη μοριων για διορισμο στο δημοσιο) επαψε να υπαρχει.

Ανώνυμος 15 Απριλίου 2009 στις 10:54 π.μ.  

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!! ΣΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥ 2000... ΑΡΚΟΥΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ: ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ? ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ? ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΩΠΙΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ 1999 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΤΕ, ΠΡΟΛΑΒΑΝ... ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΣΕ Η "ΑΞΙΑ" ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος 16 Απριλίου 2009 στις 11:36 μ.μ.  

Τα "πρώτα Γεωπονικά" ξεκίνησαν το 1998 (για το ΓΠΑ αναφέρομαι) με την οικονομική συνδρομή των ΕΠΕΑΕΚ. Τα 5ετή Γεωπονικά Τμήματα "πάτησαν" τότε την μπανανόφλουδα, λέγε με "βρέχει MSc", και κάθε Τμήμα θέσπισε το δικό του ΠΜΣ (3+1 μάλιστα) υποβαθμίζοντας, εμμέσως, το πτυχίο στην αγορά εργασίας...

Για την ιστορία, οι πρώτοι MSc φοιτητές πληρώνονταν και 120.000 δρχ(!) και για τα επόμενα 2 χρόνια ήταν και "τσαμπέ". Μετά έκλεισε η κάνουλα χρηματοδότησης από το ΕΠΕΑΚ και έτσι μπήκαν δίδακτρα...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP