Ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΚΕΚ/Πάτρας ΟΑΕΔ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος εναλλασσόμενης κατάρτισης που θα υλοποιηθεί στο νομό Αχαΐας στο ΚΕΚ ΠΑΤΡΑΣ του ΟΑΕΔ, σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν από 27/04/2009 έως και 05/05/2009 και ώρα από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι Εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης ως εξής:

ΠΕ14 Γεωπόνοι, ΠΕ18 Φυτικής Παραγωγής-Θερμοκηπίων(Αυτό τι είναι;), ΠΕ18 Δασοπονίας, ΤΕ1 Φυτικής Παραγωγής, ΤΕ1 Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας.

Προκήρυξη και αίτηση ΕΔΩ.

15 σχόλια:

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 5:32 μ.μ.  

ΠΕ18 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ-ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΤΕΙ!!!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!!!!!!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΚ!

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 6:18 μ.μ.  

einai ta TEI fytikis, thermokipion ktl me ton kodiko arithmo PE18 pou dinei to ypepth gia tis eidikotites ton TEI geoponikon eidkotiton

ypepth einai to ypoyrgeio paideias

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 7:08 μ.μ.  

γνωστο και με πε18 εχουν μονιμοι εκπαιδευτικοι αποδοχες πε14 και ειναι απο τει (περαστικά μας) εδω και χρονια

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 9:05 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ?Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ...ΤΟΝ ΜΑΚΚΑ?

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 9:27 μ.μ.  

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΕΙ. ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΟΝΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΠΕ, ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ 65/35% ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 100 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ 1-5 ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ. ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ''ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ'' ΜΕ ΤΑ Msc ΚΑΙ phD ΚΑΙ ΤΑ 10ΑΡΙΑ! ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΕΙΤΖΗΔΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΗΛ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ... ΠΟΣΟ ΠΙΑ!?

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:09 μ.μ.  

Προς 29 Απρίλιος 2009 9:27 μμ

Γιατί ρε φίλε πρέπει να απολέσουν θέσεις οι Γεωπόνοι και να τις αναλάβουν οι Τεχνολόγοι Γεωπονίας;
Από που και ως που μπορεί ένας Τεχνολόγος να καλύπτει ίδιες θέσεις με ένα Γεωπόνο; Γιατί αυτό ζητάτε στην ουσιά. Μερίδιο επί των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Γεωπόνων.
Ο Γεωπόνος με τον Τεχνολόγο Γεωπονίας είναι δυο διαφορετικά επαγγέλματα φίλε μου. Κατάλαβέ το καλά αυτο. Όπως και ο Μηχανικός με τον Τεχνολόγο Δομικών. Όπως και ο Δασολόγος και τον Τεχνολόγο Δασοπονίας.
Αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι, κάνε το χωρίς να μπλέκεις τους Γεωπόνους στις διεκδικήσεις σου.
Ανάγκη έχετε και εσείς για δουλειά. Το καταλαβαίνω.
Όταν όμως διεκδικείς κάτι που προορίζεται για Γεωπόνους είσαι λάθος, γιατί απλά δεν είσαι Γεωπόνος.
Διεκδίκησε λοιπόν περισσότερες θέσεις για το αντικείμενό σου και μην ασχολείσαι με το πόσους Γεωπόνους θα προσλάβει ο κάθε οργανισμός.

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:39 μ.μ.  

μηπως εχει δικιο ο τειτζης?

τα ρουμανικα δεκαρια μας ανταγωνιζονται οχι τα τει

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:43 μ.μ.  

file teitzi...otan esis mpainate stis sxoles me 8 kai 9!!emeis mpainame me 14 kai panw kai otan esis trwgate 4 xronakia gia spoudes emeis trwgame to ligotero 5!!na doulepsete kai seis alla oxi kai san kathigites!!eleos diladi poso pisw prepei na paei auti i xwra?????

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:44 μ.μ.  

ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9:27
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΙ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΓΕΩΤΕΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΛΠ)

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:45 μ.μ.  

ρε μπηκε η βαση του δεκα και ετοιμαζονται να βαλουν λουκετο ολα τα τει..τι να μας πεις και εσυ τωρα για το επιπεδο σπουδων/σπουδαστων...θελετε να δουλευετε και σαν γεωπονοι...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:47 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:54 μ.μ.  

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΙΤΖΗ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΠΕ18
ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!
ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ.
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ;
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 11:14 μ.μ.  

Φίλε 10:44 μμ για ρίξε μια ματιά και στις απόψεις της ΠΕΠΤΕΓ για Γεωπόνους, ΓΕΩΤΕΕ,συλλόγους κλπ.
Εδώ μέχρι και ανακοίνωση με την προκήρυξη του ΕΛΓΑ έχουν αναρτήσει χωρίς ζητείται ούτε ένας τεχνολόγος.
Η ιστορία αυτή μου θυμίζει τις τουρκικές διεκδικήσεις τόσων χρόνων. Σαν να υπονοούν "κοιτάξτε τι έχουν, να πάρουμε και εμείς κάτι". Βέβαια στις διεκδικήσεις αυτές δεν πρόκειται μόνο για τον ΕΛΓΑ.
Όσο για αυτούς που προσπαθούν να μας φορτώσουν στην πλάτη ακόμα περισσότερους αποφοίτους (εκτός απ τους Ρουμάνους) συμφωνώ με όσα γράφτηκαν. Μην ξεχνάμε πως την Κομοτηνή και το Αγρίνιο προσπαθούν να μας τα φορτώσουν εκείνοι που μας γέμισαν μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Πελατεία ψάχνουν για το εμπόρευμά τους χωρίς να νοιάζονται επ ουδενί για το ότι καταστρέφουν επαγγελματικά έναν ολόκληρο κλάδο.

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 5:00 μ.μ.  

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ BLOG ΙΣΩΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΤΕΛ Η ΤΕΕ Η ΚΕΚ ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΤΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΚ ΤΕΛ ΤΕΕ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΛΟΓΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ? ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ? (ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ 9.27 ΜΜ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΙ ΠΧ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΟ 10 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ, [ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ] ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ''ΚΟΛΠΑ''.(ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 10.43) ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΕ ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΟΓ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.(ΓΙΑ ΤΩΝ 10.45 Μ.Μ)

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 5:00 μ.μ.  

Προς όλους...

Το θέμα εδώ είναι για τις θέσεις στον ΟΑΕΔ, όχι για τις διαφορές μας με τα ΤΕΙ.. Και αν δεν ξέρετε ή δεν έχετε καταλάβει τι παίζει σε αυτό το θέμα, το πρόβλημά μας δεν είναι τα ΤΕΙ. Αυτές τις θέσεις τις καταλαμβάνουν συνεχώς μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι γεωπόνοι ΠΕ!!! Και έχω τουλάζιστον 7-8 άτομα στο μυαλό μου για τον νομό μου (και τον διπλανό νομό!. Έχουν τις θεσούλες τους ωραία και καλά και καβατζώνουν και 2-3 μαθήματα σε ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΟΑΕΔ, ΟΓΕΕΚΑ και αντε ψάξε άνεργε μετά για δουλειά... Και τι κάνουμε εμείς για αυτό??? ΤΙΠΟΤΑ όπως πάντα! Μόνο τσακωνόμαστε μεταξύ μας...
Σ.Μ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP