1 Γεωπόνος στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου Νομoύ Αργολίδος

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

1 Γεωπόνος με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου.

- 1 Θέση ΠΕ Γεωπόνων (Φυτικής Παραγωγής)

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων:
6/4/2009 - 15/4/2009
Τηλέφωνο:
27520-26241

Βλέπετε και μόνοι σας τον αριθμό των θέσεων εποχικού προσωπικού για Γεωπόνους και μπορείτε να καταλάβετε ότι οι 130 θέσεις που χάνονται στον ΕΛΓΑ με την φετινή προκήρυξη είναι μεγάλη απώλεια.

Ελπίζω από αύριο να υπάρξουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και να μην αδιαφορήσουν για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι, σε ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό ζήτημα.

Τα πράματα δυσκολεύουν(έρχονται και άλλα) και όσο δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αυτές τις αλλαγές πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις!

11 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2009 στις 9:58 μ.μ.  

1; Οταν είχα δουλέψει (πριν 5-6 χρόνια) εκεί είχαν πάρει 15 άτομα- πάει χαθήκαμε...

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 12:31 π.μ.  

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΠΟΥ(ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ..ΔΗΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ?

Λαρισαιος 6 Απριλίου 2009 στις 1:39 π.μ.  

Το ειπαμε: Ο νεκρος δεν ανασταινεται.
Ας αλλαξουμε επαγγελμα οπως και οποτε μπορουμε. Εχουμε γινει γελοιοι, γραφικοι και μαλακες επαναλαμβανοντας τα ιδια και τα ιδια...

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 1:13 μ.μ.  

Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση επειγόντως. Τα τελευταία 5 χρόνια κάνουμε μόνο βήματα πίσω ως επαγγελματικός κλάδος. Δεν έχουν προσφέρει τίποτα απολύτως στους Γεωπόνους. Αντίθετα αρπάζουν θέσεις από δω και από κει για να τις δωρίσουν αλλού. Τουλάχιστον μέχρι το 2004 ήξερες που βάδιζες και η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα. Η επανίδρυση (της λαμογιάς) μας κατέστρεψε, μας εξαπάτησε, μας κλέβει συνεχώς συνάδελφοι.

ΗΛΙΑΣ 6 Απριλίου 2009 στις 4:01 μ.μ.  

Γιατι ρε συναδελφε των 1.13 αν(οταν) αλλαξει η κυβερνηση και ερθει το ΠΑΣΟΚ(ασχετα απο κομματικα) τι περιμενεις να γινει; Aφου δεν χρειαζονται γεωπονους. Εδω δεν προσλαμβανουν γιατρους και νοσηλευτες που ειναι ακρως απαραιτητοι καθως στα νοσοκομεια γινεται της ξευτιλας, δεν πληρωνουν τα χρεη του ΕΣΥ, θα πληρωσουν γεωπονους να δουλεψουν για μια γεωργια που ψυχοραγει και που θελουν να την μειωσουν στο ελαχιστο;
Mια ειναι η πραγματικοτητα: Tελειωσε το επαγγελμα κι οποιος δεν το παραδεχεται ειναι-κατα την ταπεινη μου αποψη- η τυφλος η βλαξ...

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 7:49 μ.μ.  

H katastash einai xeze psila kai agnanteve.Diladi na fugei o mono8lalmos kai na'r8ei o tuflos 'h an protimate antistrofa, 8arreis kai 8'alla3ei kati dramatika ston klado mas.
-FOX-

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 10:34 μ.μ.  

ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Ο 1:13 μμ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. Ο ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ... ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ... Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 10:08 π.μ.  

Για ποιον λόγο να γίνει χρωματικός διαχωρισμός των γεωπόνων?Δηλαδή οι μπλε γεωπόνοι είναι οι καλοί και οι πράσινοι ή οι κόκκινοι οι κακοί και αντιστρόφως?Κάθε κυβέρνηση προσπαθεί να βολέψει τα δικά της παιδιά.Όπως η νύχτα φεύγει και το Johnnie Walker έρχεται έτσι και κάθε κυβέρνηση φεύγει και η ανεργία έρχεται και ξανάρχετε.
Το θέμα είναι τι ΓΕΩΤΕ έχουμε.Μήπως τελικά αυτό μας αξίζει?Για κάντε μια σύγκριση με το ΤΕΕ των πολιτικών μηχανικών?

-FOX-

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 2:41 μ.μ.  

αναποδα τα ειπες

"η μερα φευγει και το τζονυ γουοκερ ερχεται"

οταν η νυχτα φευγει τοτε ενα διπλος εσπρεσο ερχεται για να ανοιξει το ματι.

βιαστηκες

ΗΛΙΑΣ 7 Απριλίου 2009 στις 8:52 μ.μ.  

Προς τον 10.34
Αν νομιζεις φιλε οτι οταν(γιατι θα ερθει συντομα) το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια θα σε διορισουν στο δημοσιο(οπως λεγανε πολυ παλια: να ρθει ο Αντρεας να φαει ο κοσμος κρεας...) εισαι πολυ βαθια νυχτωμενος-εκτος αν εισαι τοσο κομματοσκυλο εσυ προσωπικα, και εχεις τα μεσα-.
Μια απ τα ιδια σκατα θα ειναι(οπως εταζε ο σημερινος Μακακας οτι θα διορισει ολους τους συμβασιουχους και τρεχανε οι ηλιθιοι να τον ψηφισουν)αν οχι χειροτερα.
Ειπαμε ο νεκρος δεν ανασταινεται.
Ζομπι ισως γινει....ανατριχιασα(μπρ...,μπρ...).

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 2:09 π.μ.  

Προς τον 10.34
Φανατικε πασοκε, βουλωσε το και μη μιλας γιατι το κομμα σου καταργησε επετηριδα και διαγωνισμους και μας εστειλε να τρεχουμε στα μεταπτυχιακα του κωλου και σε μαθηματα βουλγαρικων, ρωσικων, ρουμανικων, βλαχικων και αλλες μαλακιες για να τα κονομανε οι μαγκες και εμεις να ανεβαζουμε την βαση στα υψη για να διοριστουμε σ ενα κολοχωρι του κερατα και να μοιραζουμε τους προεκλογικους λογους του καθε κομματοσκυλου δημαρχου.
Αει σιχτιρ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP