Το Δ.Σ του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποφασίζει για τις τύχες εκατοντάδων Γεωπόνων!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Το Δ.Σ που καθορίζει τις εργασιακές σχέσεις των εκατοντάδων συναδέλφων Γεωπόνων.

4 οικονομολόγοι
1 Γεωπόνος σ. Δ.Υ.
1 Τρικαλινός Δ.Υ.
1 αγρότης
1 Πολιτικός Μηχανικός
1 Δημόσιος Υπάλληλος (αγνώστου ειδικότητας)
1 Μαθηματικός
1 Δικηγόρος
1 Δασολόγος και
1 Υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ (ως εκπρόσωπος των εργαζομένων)

Αναλυτικά το Δ.Σ. αποτελείται από τα παρακάτω τακτικά μέλη:

α) Τον Ξενοφώντα Βεργίνη, Οικονομολόγο, ως Πρόεδρο (από το ΥΠΑΑΤ)
β) Τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, Οικονομολόγο, ως Αντιπρόεδρο (από το ΥΠΑΑΤ).
γ) Τον Θωμά Νότο, Γεωπόνο, ως Αντιπρόεδρο (από το ΥΠΑΑΤ).
δ) Τον Αθανάσιο Ζαφείρη, Οικονομολόγο, ως Γενικό Διευθυντή (από το ΥΠΑΑΤ) .
ε) Τον Γεώργιο Γκούμα, υπάλληλο ΠΕ Δημοσιονομικών, Προϊστάμενο της 4ης Διεύθυνσης Προσωπικού του ΓΛΚ (από το ΥΠΟΙΚ).
στ) Την Αρετή Αναγνωστιάδου, υπάλληλο Νομαρχίας Τρικάλων (από το ΥΠΑΑΤ).
ζ) Τον Χρήστο Σιδερόπουλο, Αγρότη (από το ΥΠΑΑΤ).
η) Την Ηλιάνα Πουλιανίτη, Πολιτικό Μηχανικό (από το ΥΠΑΑΤ)
θ) Την Ελένη Γοργογέτα, υπάλληλο Δημοσίου, (από το ΥΠΑΑΤ)
ι) Τον Διονύσιο Καράμπαλη, Μαθηματικό,
ια) Την Αικατερίνη Γράψα, Δικηγόρο
ιβ) Τον Γεώργιο Τζανιδάκη, Δασολόγο, (από το ΓΕΩΤΕΕ)
ιγ) Τον Ισαάκ Παπαδόπουλο, εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Μόνο ένας συνταξιούχος Γεωπόνος!!! και γι'αυτόν περάστε μια βόλτα από ΕΔΩ.

Οι περισσότεροι Τρικαλινοί(Χατζηγάκης) και Λευκαδίτες(Βεργίνης) όπως μας πληροφορεί το farmpress.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 10:17 μ.μ.  

πολυ καλη δουλεια συνεχισε και εμεις μαζί σου!

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2009 στις 11:06 μ.μ.  

ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΚΙ..ΟΚ!ΠΑΡΕ 500 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 100 ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ)ΓΙΑ 12ΜΗΝΟ, ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ..
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 80 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ (ΣΥΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΕ) ΜΕ ΑΣΕΠ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΚΟΠΟ!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ.
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 1:20 π.μ.  

ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ Μ.....Α ΣΟΥ!

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 1:48 π.μ.  

Δεν έχω δει ειδικότητα με μεγαλύτερο κόμπλεξ από τους γεωπόνους. Συνέλθετε και πάψετε να πιστεύετε ότι το κράτος πρέπει να σας διορίζει είτε μόνιμους είτε σε συμβάσεις είτε σε οτιδήποτε. Το κράτος διορίζει ελάχιστους σήμερα σε όλους τους τομείς. Ακόμα και ως εποχικοί, με ΕΛΓΑΔΕΣ, ΟΠΕΚΕΠΕΔΕΣ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεν υπάρχει καμία άλλη ειδικότητα στην Ελλάδα, για την οποία υπάρχει τέτοιος αριθμός θέσεων. Δε φταίει λοιπόν κανένα κράτος, απλώς φταίει ότι το επάγγελμά σας δεν έχει προοπτική, ότι είστε πολλοί, από όλα τα μήκη και τα πλάτη (βλέπε Βουλγαρία) και ότι ίσως κάνατε λάθος επιλογή, αν αυτό ήταν επιλογή σας και όχι αναγκαστική λύση, αφού δεν πιάσατε κάτι καλύτερο. Και πραγματικά θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν σε ένα διοικητικό συμβούλιο εταιρείας ή ακόμη και οργανισμού, αποφάσιζαν γεωπόνοι. Έλεος πια, έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Φωνάζετε γιατί σας παίρνουν τη δουλειά στα χωράφια, αλλά εσείς θέλετε και να διοικείτε. Νισάφι πια.

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 8:30 π.μ.  

Αν ξενυχτάς για να γράψεις ότι οι γεωπόνοι έχουν κόμπλεξ (σε ένα site για γεωπόνους), τοτε συγνώμη αλλά είσαι η μεγαλύτερη κομπλεξάρα. Ο γεωπόνος είναι κατ'εξοχήν τεχνοκρατική ειδικότητα και σε μέρη που ξέρουν την αξία του πρωτογεννή τομέα και των τροφίμων (όχι σαν εδώ που οι εταιρίες πασάρουν ότι σάπιο τους περισσεύει), πληρώνεται πολύ καλά... Το να μην υπάρχει ασφάλεια των τροφίμων είναι σαν να μην έχεις γιατρούς και αστυνομία αλλά επειδή σε σκοτώνει σιγά σιγά (και δεν φέρνει ψήφους) κανείς στον τρίτο κόσμο δεν δίνει βάση!

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 9:58 π.μ.  

Προς 9 Απρίλιος 2009 1:48 πμ
Α ναι?Για δες και τους νοσηλευτές?

-FOX-

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 10:36 π.μ.  

Προς 9 Απρίλιος 2009 1:48 πμ

αληθεια ο κύριος με τι επαγγελετε? Θα μας πει? Γιατι κριτική ολοι ξερουμε να κανουμε, αυτοκριτική ομως πόσοι???
Ας μας πει λοιπόν με τι ασχολείτε και τι αποφοιτος είναι (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ)για να του πούμε και εμεις για το τι ειναι ικανος να κάνει ετσι ώστε να μην μπλέκετε σε ξένα χωράφια!!!

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 6:49 μ.μ.  

Αγαπητοί ανώνυμοι, μη διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εργάζομαι στην Intracom. Η σύζυγός μου είναι Γεωπόνος, μετανοήσασα βεβαίως, και έχει εργαστεί 2 φορές στον ΕΛΓΑ και μία στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η αδερφή μου είναι Μαθηματικός και ο αδερφός μου φυσικός, με διδακτορικό στην ακτινοφυσική. Και τα δύο αυτά παιδιά, 24 και 27 ετών, παίρνουν χαρτζιλίκι από εμένα. Δε βρήκαν ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία τους μια προκήρυξη που να παίρνει 1500 εποχικούς μαθηματικούς ή φυσικούς, για 8 ή 6 μήνες. Παλεύουν με τα φροντιστήρια δεξιά και αριστερά, 2-3 ιδιαίτερα μαθήματα, και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις σε κάποιο γραπτό διαγωνισμό, που θα αφορά τους πάντες και όχι μόνο τις δικές τους ειδικότητες. Λόγω της συζύγου, έχουμε κάνε παρέα με αρκετούς γεωπόνους κατά διαστήματα. Πραγματικά, αυτό το καταραμένο δημόσιο δεν είναι τόσο μεγάλο όνειρο για καμία άλλη ειδικότητα. Όλοι συζητάνε για μόρια, για προκηρύξεις, για νούμερα, για εκτός έδρας, και επίσης όλοι τα βάζουν με το κράτος γιατί δε βγαίνουν λέει θέσεις για γεωπόνους, μόνιμες. Επειδή το να πιστεύεις ότι ο προορισμός μετά από ένα πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, είναι ο διορισμός, για ένα λογικό άνθρωπο που βλέπει τι γίνεται γενικά σήμερα στην αγορά είναι εκτός πραγματικότητας, εγώ πιστεύω ότι είστε τεμπέληδες και θέλετε να βγάζετε έυκολα τα λεφτά σας, ενώ ο κόσμος είναι πολύ πιο δύσκολος. Αυτό δεν το λέω ισοπεδωτικά, για τους πάντες, αλλά για πολύ κόσμο.

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2009 στις 6:54 μ.μ.  

προς:9 Απρίλιος 2009 1:20 πμ
επιμενεις στην αυτοικανοποιηση...δεν κουραστηκες?

Ανώνυμος 10 Απριλίου 2009 στις 10:37 π.μ.  

Προς ανώνυμο 9 Απρίλιος 2009 6:49 μμ: Αναφέρεις για τους εκπαιδευτικούς ό,τι τρέχουν δεξιά και αριστερά με τα φροντιστήρια. Τουλάχιστον αυτοί έχουν και αυτή τη διέξοδο συν τα ιδιαίτερα συν το γραπτό διαγωνισμό που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια. Δεν έχω συναντήσει εκπαιδευτικό που να είναι άνεργος χωρίς να κάνει τίποτα, τουλάχιστον φροντιστήρια (ιδιαίτερα ή μη). Για τους γεωπόνους όσο αναφορά τον ιδιωτικό τομέα οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες και κυρίως στον τομέα των πωλήσεων. Αναγκαστικά στρέφονται στο δημόσιο και μην ξεχνάς ό,τι όταν απασχολείσαι σε οργανισμούς όπως ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ είσαι από εδώ και από εκεί, όπου σε στείλουν χωρίς να μπορείς να κάνεις σχέδια για τίποτα. Η δουλειά στο χωράφι δεν είναι τόσο απλή όπου εκτός από τη ζέστη και το κρύο έχεις να αντιμετωπίσεις και τους εκάστοτε παραγωγούς με ότι ο καθένας κουβαλάει στο κεφάλι του.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP