ΕΛΓΑ αργεί η προκήρυξη …αλλά θα έχετε πλεονέκτημα!

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Πολλοί από σας περιμένετε πως και πώς να βγει η νέα προκήρυξη του ΕΛΓΑ για να δουλέψετε.Και με το δίκιο σας βέβαια, γιατί υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση.

Συνήθως η έγκριση για την νέα προκήρυξη ετοιμάζεται λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης λίστας,έτσι ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών,αλλά φαίνεται ότι η κρίση και τα 500 στους αγρότες έχουν αλλάξει τα δεδομένα κι έπονται και χειρότερα!

Anyway, αφού οι θέσεις μειώθηκαν κατά 130 και όλοι κάνουν την @,έχουμε τώρα και την καθυστέρηση-περίπου 3 μήνες από πέρυσι-και οι αντοχές με την ανεργία στο σβέρκο έχουν ζορίσει την κατάσταση!

Υπομονή συνάδελφοι,και λυπάμαι αν σας στεναχωρήσω αλλά εγώ θα πάρω την πλευρά του Προέδρου κ.Κατσαρού!

Αν δεν θυμάστε,εγώ είμαι εδώ.

Όσοι από σας, που με την παράνομη ανακατάταξη παραμείνατε άνεργοι για να δουλέψουν κάποιοι άλλοι στις θέσεις σας,θα αποκτήσετε πλεονέκτημα σε μελλοντική ανακοίνωση.

Γι’αυτό σταματήστε την γκρίνια και σκεφτείτε ότι όσο παραμένετε άνεργοι τόσο περισσότερα μόρια θα κερδίσετε.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.Κατσαρός σκέφτηκε για σας πριν από σας!

Τυχεράκηδες!!!



O agroanergos δεν ξεχνά την ανακατάταξη της Ντροπής!

19 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Απριλίου 2009 στις 11:18 μ.μ.  

ΤΩΡΑ ΤΗ ΛΕΓΑΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ, ΠΑΛΙΑ...ΑΡΘΡΟ 20.
ΠΑΝΤΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΣΧΗΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ-ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΛΑΔΙΑΡΗ...ΛΙΓΔΙΑΡΗ...ΒΡΩΜΙΑΡΗ...κοκ

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 1:16 π.μ.  

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΑΚΟΜΑ!ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ?ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ...ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 8:26 π.μ.  

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΞΗ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΕΚΕΠΕ/ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ Ε-Ι-Χ-Ε ΔΗΛΩΣΕΙ..Ο-Λ-Ο-Υ-Σ!ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ..
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ(ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ...ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ) ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ..ΤΟΥΣ 5!ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ (ΤΕΙ ΚΑΙ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ)!ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΕΣ...ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΠΟΤΕ Ή ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣ) Ή 8 (ΒΟΛΟ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΑ Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΒΥΣΜΑ...ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΟΡΙΖΟΣΟΥΝΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΑΛΛΙΩΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ (22 Απρίλιος 2009 1:16) ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ..ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ....Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΘΡΥΛΕΩΝ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 9:55 π.μ.  

Βγηκε η προκυρηξη και αιτησεις δεχονται απο σημερα 22/4 εως και 4/5
Και του χρονου, χωρις 24 μηνο!

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 10:08 π.μ.  

Υπάρχει κανένα νέο για το πότε αναμένετε η προκήρυξη?

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 10:47 π.μ.  

βγηκε η προκηρυξη η προθεσμια των αιτησεων ειναι απο σημερα 24/04 μεχρι 04/05!!!!!!!!καλη επιτυχια παιδια να δουμε φετοσ σε ποιο μεροσ θα μασ στειλει διακοπες ο καλος ελγαλουλησ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 11:05 π.μ.  

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι:
Περιμένω και εγω την Προκηρυξη του ΕΛΓΑ αλλα εχω ενα διλλημα στον αν θα δηλώσω τουσ 5 μήνεσ ανεργίασ μου διοτι δεν ξερω αν θα μπορω να δουλέψω (ειμαι εγκυοσ και δεν ειμαι σε φαση να κατσω ουτε σε γραφειο). Εμενα τι με συμφερει να μην δηλώσω την καρτα ανεργιας μου και να με πάρουν κατα τον Σεπτεμβριο -Οκτωμβριο που θα εχω ηδη γεννησει?

Γιατι εχω την απορια εαν βαλω την καρτα ανεργιας και αρνηθω την θεση δεν θα μπω στο τελος της λίστας ακομη πιο μετα και απο αυτους που εχουν κωλλημα, οποτε θα με καλλεσουν πολυ αργοτερα?
Μια καθοδηγηση θα ηθελα!
ευχαριστω και σορρυ εαν σας εχω μπερδεψει καπου

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 11:59 π.μ.  

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΓΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 12:00 μ.μ.  

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ μας εμπαίζει απροκάλυπτα!!!

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 μ.μ.  

ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟ site ΤΟΥ

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 12:21 μ.μ.  

Και να το ψάξεις τι θα κάνεις? Θα βάλουν τα κλάματα όταν τους αποκαλύψεις.... Στο τέλος της ημέρας αυτοί θα είναι ακόμα μόνιμοι και εμείς συμβασιούχοι!!! Μακάρι να μήν υπήρχαν αυτά, αλλά δεν χρειάζεται ξέρεις να φύγεις και μακρυά από τον τόπο σου... πχ στην 3Κ 2009 αν έχεις μεταπτυχιακό στη γενετική μπαίνεις, με μία λεπτομέρεια, κανένα Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα δεν δίνει τέτοιο μεταπτυχιακό.... Καλά κρασιά!!!!

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 12:50 μ.μ.  

vghke elga apo shmera ews 4/5

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 12:59 μ.μ.  

apo thn gnwrizw h prokuriksh gia to elga exei vgei apo thn megali pempth...alla den yparxei kapou sto diaduktio, an gnwrizei kapoios perissoteres plirofories as enhmerwsei

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 2:26 μ.μ.  

ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΘΡΥΛΕΩΝΤΑ?
ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΟ!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ?

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 3:24 μ.μ.  

Προς 22 Απρίλιος 2009 2:26 μμ
το ιδιο θα του ελεγα και εγω συναδερφε αλλα απαξιο να απαντησω στο θρυλεοντα που πολλεσ φορες αναρωτιεμαι αν τετοια ατομα απαρτιζουν τον κλαδο μας ειναι απολυτα δικαιολογημενη η κατηφορα και κατι αλλο!
πως τελειωσες το πανεπιστημιο θρυλεοντα ειχες βισμα πληρωσεσ η στο χαρισαν το πτυχιο για να μην σε βλεπουν!
δεν αντεχεσαι ρε φιλε μιαααααα
ολα τα ξερεισ πια?
αφου εισαι τοσο εξυπνος και τολμηροσς πες μας εσυ το ονοματακι σου!
εισαι πολυ πισω "φιλε"
να κοψεις τις πολλες καθε μερα γιατι σε βλαπτει και βλαπτει και τους γυρο σου!!!
χαχαχαχα

agroanergos 22 Απριλίου 2009 στις 3:49 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 11:05

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ 3,4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ(ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 540 ΘΕΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 5:54 μ.μ.  

Προς την έγκυο...
Στη θέση σου δεν θα έβαζα ανεργία. Καλύτερα να είσαι λίγο πιο πίσω στη λίστα, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταφέρεις να δουλέψεις. Αν βάλεις ανεργία το πιο πιθανό είναι να σε καλέσουν πολύ σύντομα και θα αναγκαστείς να αρνηθείς. Εκτός και αν περιμένεις να γενήσεις πολύ σύντομα, μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες πχ, οπότε τότε αλλάζει το πράγμα...

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 6:08 μ.μ.  

agroanerge νομιζω ειναι καλυτερα για καποιον να βαλει την ανεργια να παει καπου σχετικα χαμηλα στη λιστα ετσι ωστε αν τυχει να δουλευει οπεκεπε ή δακοκτονια και αρνηθει τη θεση λογω κωληματος οταν τελειωσει η λιστα με τα κωληματα και ξαναπαει απο την αρχη να εχει καπως καλυτερη θεση ή μηπως εκτιμας οτι λογω της μειωσης των θεσεων φετος δεν θα προλαβει να ξαναπαει απο την αρχη η λιστα????

Ανώνυμος 22 Απριλίου 2009 στις 7:12 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 22 Απρίλιος 2009 2:26 μμ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ...ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ....(5 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ..ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ)
ΠΡΟΣ 22 Απρίλιος 2009 12:21 μμ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΡΟΣ 22 Απρίλιος 2009 3:24 ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ..Δ-Ε-Ν ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ..ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ (ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ)..ΕΧΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?ΑΛΛΑ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΖΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΘΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ)
..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ..."ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ"
ΘΡΥΛΕΩΝ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP